Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

Ebenezerde Monsummon +mon a kısaltıldı onu tekrar monsummon yaparsanız düzelir. Veya isteğe göre farklı ebenezerler kullanabilirsiniz db nin çalışmasına etki etmez.

ebenezeri değiştirdim kardeş neronun ebenezerini kullandım bu seferde bazı npc ler açılmıyor

npc ler ile ebenezerin alakası ne :)

süper bir db kullanamayan bunu kullandıktan sonra zevk alır hayattan be hayattan bezenler için birebir :):):):)

offfff Denedim Dehset Bise Yaaa :) ellerine saglık walalha hakkını vermek lazım xD

ARKADAŞLAR Web Hosting - Dedicated Server BAĞLANTISINDA VİRÜS VAR DİKKAT EDİN BENDEN SÖYLEMESİ NOD 32 YE YAKALANDI..!

Teşekkürler Dostum qüzeL database bi sorum oLcak Rebirth itemler varda onların exchanqe questini hazırlamamışınız :D Ve 70 qörevi 50 tane evil istiyor bnce 70 quest canavarlarından çıkan taşlardan götürülüp alınsa daha class oLurdu genede qüzeL ayarlarız onlarıda :D

Db cok güzel ama acıkları var ncs acıgı var adam direk gm carla giriyor başkalarının carları ile giriyor o sorunuda kaldırırsan süper olur ncs yi komple iptal ettim yine giriyolar
kopaneli iptal ettik yine sorun var yani db güzel :) sorun cok :( :) o sorunları halledersen güzel bir db olacak paylaşım için sagol :)

Geri
Üst Alt