Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

Dosya Boyutu : 17.22 MB

indirilme sayısı: 2178

[ı]yigidi öldür hakkını yeme bilal mükemmel design olmus indirdim az birazda editledim senin databasenle süper bir server geliyor :)[/ı]

bilal adamın biri servere girdi gm charları çekiyor ve ayrıca ismini oyundayken istediği anda değiştiriyor diğer charları kendi hesabına çekiyor nasıl düzeltecez db v1.2 yüklü

bilal adamın biri servere girdi gm charları çekiyor ve ayrıca ismini oyundayken istediği anda değiştiriyor diğer charları kendi hesabına çekiyor nasıl düzeltecez db v1.2 yüklü

Kapa panelinii... Diğer charları kendi hesabına çekiyo ne demek ya :D

İStedigi Anda Degişmesi İçin 20 K Npsi Olması Gerekiyor Her İstediginde Degişiyorsa Ne Ara Kastı Bu Adam O Kadar Np'yi Hadi Onu Gectik Diger Charı Kendine Nasıl Cekiyor O An Uyarı Vermesi Gerek Bu Nick Kullanılıyor Diye :)

Tek Kelime iLe 10 Numarada ''Database''...WaLLah indirdim KuLLanıom ama bi Sorunum var:S Verdiğin Ebenezer.exe den Olmali ki +monsummon çalışmıyor yada değiştirilmiş?Ne oLa®aK Yazıcaz<?> =>BekLiyorumm..!!!

Tek Kelime iLe 10 Numarada ''Database''...WaLLah indirdim KuLLanıom ama bi Sorunum var:S Verdiğin Ebenezer.exe den Olmali ki +monsummon çalışmıyor yada değiştirilmiş?Ne oLa®aK Yazıcaz<?> =>BekLiyorumm..!!!

aynı sorun bendede war kardeşim eğer çözersen pm üzerinden yada burada konu altına mesajla bildirirsen çok sevinirim ben ebenezere baktım orda +monsummon komutu +mon olarak değiştirilmiş +monsummonall komutu ilse +mons olarak değiştirilmiş ama her 2 sinide deniyorum olmuyor kendim eski haline getiriyorum +monsummon yapıyorum denediğim zaman yine çalışmıyor bu konu hakkında bi yardımcı olursanız çok seviniriz Valentine TeaM

Ebenzer Editör le Düzeltip Kaydedin Olmazsa Text.us 'u Editleyin Sanırım Çözülecektir

Walla kardeş Cok saol DataBase 10 numara olmus ilerde DAha beter olur sizin Db ler Desenize İlerde Usko bizim Pwp miz Olucak :D

Ebenezerde Monsummon +mon a kısaltıldı onu tekrar monsummon yaparsanız düzelir. Veya isteğe göre farklı ebenezerler kullanabilirsiniz db nin çalışmasına etki etmez.

Geri
Üst Alt