Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

Yayında ve yapımda emeği geçen büttün arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Her ne kadarda tartışmalara sebep o lan bir paylaşım olduysada Güzel bir paylaşim diye düşünüyorum. Teşekkürler.

benim 2 tane sorum olucak arkadaşlar

1. si bende mi bir sorun war anlamadım bazı görevler yapılmıyor !! ( örneğin; raon camp'taki chitin görevi itemleri topla diyor topluyoruz fakat topladıktan sonra görev npc sine gittiğimiz zaman butona tıkladığımızda hiç bir şey wermiyor hiç birşey söylemiyor öyle duruyor... örneğin; 70 görevi oda aynı böyle )

2. si ko-master sana ulaşabilmem mümkünmü acaba ? pm'den size ulaşabileceğim bir msn adresi verebilirmisiniz acaba ?

3. olarakda db yi kim yaptıysa Allah razı olsun ortada bir emek war bu ko-master'de olsa bilal arkadaşımızda olsa ortada bir emek war hepinizdende Allah razı olsun...

mesajıma cewap werirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Saygılarımla...

bi cewap alabilirmiyim lütfen arkadaşlar

Yorumlar için teşekkürler. Çoğu server bu database i kullanmaya başladı.. Sorunu çıkan olmadı..

teşekkürler süper db

Bu Arada Kendi Clientini Upload Yaparsan Eminim Çok Süper Bi Konu Olacaktır.:)

Son düzenleme:

kusursuz 1 db saol gene homekodb akar ama :D:D

arkdaşım çok güzel bir paylaşım olmuş uzun zamandır böyle dbler görmemiştik saolasın eline ve emeğine sağlık diyorum konuya geçiyorum... exec res dediğimizde res çekmiyo bi yardımcı olur musun sana zahmet

Geri
Üst Alt