Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

Db cok güzel ama acıkları var ncs acıgı var adam direk gm carla giriyor başkalarının carları ile giriyor o sorunuda kaldırırsan süper olur ncs yi komple iptal ettim yine giriyolar
kopaneli iptal ettik yine sorun var yani db güzel :) sorun cok :( :) o sorunları halledersen güzel bir db olacak paylaşım için sagol :)

Adamın GM Chara girmesi ile database arasındaki ilişki nedir :)

DataBase Çok Güzel

Senden Özel Bi İsteğim Zaten Ko-CUCE ' nin Böle Bİ DB ye İhtiyacı Var Ex İtem Zor Yaptıgın Gibi aynısını mage db yapabillirmisn konusmak istersen [email protected] sevinirim :)

Lütfen Bu İsteğime Olumlu Yada Olumsu Cevap Bekliyorum..

Lütfen Bu İsteğime Olumlu Yada Olumsuz Cevap Bekliyorum..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben teşekkür ederim.

Oncelikle tebrikler arkadaşım şimdi herhangi bu userı gm vea admın yapınca o charın şifresi değişiyor onu nasıl duzeltebilirz

s.a ben cafeciyimde bu db yi servere kurdum ama userler account pass ı otomatik aldılar girip cıktılarmı pass hata werio normalde sifreleri düzgün sebebi ne olabilir ayarlıyamadık db super ama bi o hata war ? söylersen memnun olcagım bole bi db ilktefa goruyorum super +++++++++ rep:V:

s.a ben cafeciyim verdiğin db yi kurdum çok süper ama userler account ile pass ı aldımı oyuna giriyorlar cıktılarmı bidaha giremiyorlar pass hata veriyor halbuki pass dogru anamakinadanda bakıyorum ama sebebi ne olabilir !? söylersen memnun olrum !...

Son düzenleme:

Benim Bir Sorunum var hangi Db yaparsam yapim hangi map la degistirsem degistirim hangi Srver files yaprsam yaim Hic Npc Ler GORUNMUO sebebini bilen Lutfen yardim etsin

!!!!!!!!!!!11

s.a ben cafeciyimde bu db yi servere kurdum ama userler account pass ı otomatik aldılar girip cıktılarmı pass hata werio normalde sifreleri düzgün sebebi ne olabilir ayarlıyamadık db super ama bi o hata war ? söylersen memnun olcagım bole bi db ilktefa goruyorum super +++++++++ rep:V:

s.a ben cafeciyim verdiğin db yi kurdum çok süper ama userler account ile pass ı aldımı oyuna giriyorlar cıktılarmı bidaha giremiyorlar pass hata veriyor halbuki pass dogru anamakinadanda bakıyorum ama sebebi ne olabilir !? söylersen memnun olrum !...

login server değiştir istersen

Benim Bir Sorunum var hangi Db yaparsam yapim hangi map la degistirsem degistirim hangi Srver files yaprsam yaim Hic Npc Ler GORUNMUO sebebini bilen Lutfen yardim etsin

!!!!!!!!!!!11

client değiştir derim npc patchlern eksik olabilir npc patch at istersen ama en iyisi sağlam bi client ile devam etmen

BENimde Bir Sorunum Olacakdı KROWAZ ışınlanırken hata veriyor Gönder Gönderme Yada Kapat hatası diye Sebebi NE oLabilir

BENimde Bir Sorunum Olacakdı KROWAZ ışınlanırken hata veriyor Gönder Gönderme Yada Kapat hatası diye Sebebi NE oLabilir

Son düzenleme:

login server değiştir istersen

client değiştir derim npc patchlern eksik olabilir npc patch at istersen ama en iyisi sağlam bi client ile devam etmen

YANİ BENİM DEMEK İSTEDİM EBENEZER 4 de takilio Nasil duzelt cez onu bilen varmi !

Güzel Db Ama Su Savas Sorunu Olmasaydı Savasları acıyon ebenezer kapat veriyor

Bu Db Yi Paylaştıgın İçin Çok Teşşekürler Bilal

Güzel Db Ama Su Savas Sorunu Olmasaydı Savasları acıyon ebenezer kapat veriyor

Bu Db Yi Paylaştıgın İçin Çok Teşşekürler Bilal

Ebenezer değiştir. Benim verdiğim ebenezerde sorun olabilir onu kullanıyorsan.

Ebenezer değiştir. Benim verdiğim ebenezerde sorun olabilir onu kullanıyorsan.

Tamam Değiştirem Senin Ebenezeri Kullanıyordum Teşekkürler

Bilal Gene Aynı Ebenezer Kapat Db De Yada Verdiğin Maplerde Sorun Var

Yardım Edermisin Bilal Bu Konuda Bana Senin Ebenezeri Kullanak Güzel Çünkü Anti Chatin

Son düzenleme:

Server List Connect diyor sonra dc veriyor. server full gözüküyor

çözüm nedir arkadaşlar :S lütfen aceele teşekkürler.

Geri
Üst Alt