✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
bu işten anlayan birini görmekte güzel sağolasın.uzun zamandır oynamıyordum bu oyunu,şimdi indiriyorum virüslü diyenlere bakma kardeşim yazılım'dan anlamıyor onlar orjinal launcherla girilmiyor mecbur kırmak gerekiyor onun için virüs olarak gözüküyor,bazı oyunların cracklerindede bu durum olabiliyor,einstein'lık yapıp virüs vaar diye dolanmayın etrafta
sağolasın kardeşim.Ellerine Sağlık cok güzel client çalışmalarının devamını dilerim.
sağolasınteşekkürler inşlh virüs yoktur ve sorunsuz çalisir..
teşekkürler![]()
Ellerine Sağlık Kardeşim... 10 Numara 5 Yıldız Bir Client Tasarımın VarBeğenmemek Mümkün Değil Doğrusu ! Daha Öncede Senin Yapmış Olduğun CLienti Kullanıyordum Şimdide Bunu Kullanıcağım Tekrar. Teşekkürler Başarılarının Devamını Dilerim. Burdan Yorumumu Gören Arkadaşlara Sesleniyorum Üstüne Basa Basa Diyorum Piyasadaki SORUNSUZ, TEMİZ ve YENİLİKÇİ EN İYİ CLİENT
İçiniz Rahat Olsun Hepimiz Güle Güle Kullanalım ~
İyi Forumlar ..
Ben bu client ciktiği ilk gün indirmiştim , fakat yorum atmak nasip olmadi az önce yorumlar flan okudum elâlem virüs var yok efendim trojen var at var beygir var diyor . olsay'dı benim pc'm ayakta olmazdi güvenle indirip kullan'a bileceğiniz bir client'tir. Not ; ( o shell'leri bahamut'a dönüştürürken kimden akil aldin ^_^ çok kötü olmuş)
Herkez'e hayirli forumlar hayirli akşamlar.
Cok Clientler Denedim En İyisi Bu Bence Full+Full
link nerde
videonun altında kocaman INDIRME LINKI RAR PASS YOKTUR YAZIO görüyormusun ?bende goremıyorum lınkı kör musun dıyecegıne lınkı gonderseydın