[ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyress
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

şuan indiriyorum teşekkürler umarım güzeldir

Şuan indiriyorum yorumu kullandıkdan sonra yapıcam :)

Güzelmiş kardeşim Ellerine sağlık

ty aga[SERVER]sssssssssssssss[/SERVER]

BEyler virüssüz TEk client var oda Lilako fll client yazıp indirin tek sorun launcherde oda vrüs deil start gelmiyor onun için launcher silip baska kn nin launcherini atın tamamen virüssüz klasorde knight online exe yok diyorsanız o herhangi 1 sw nin pach atarken geliyor ve % 100 virüssüz exe ve launcherdede Virüs yok sadece launcher bozuk launcher yerine baska launcher atın ... Bu kadar esen i ben denemedim ama virüs varsa yazın

eline sağlık çok güzel gözüküyor

BEyler virüssüz TEk client var oda Lilako fll client yazıp indirin tek sorun launcherde oda vrüs deil start gelmiyor onun için launcher silip baska kn nin launcherini atın tamamen virüssüz klasorde knight online exe yok diyorsanız o herhangi 1 sw nin pach atarken geliyor ve % 100 virüssüz exe ve launcherdede Virüs yok sadece launcher bozuk launcher yerine baska launcher atın ... Bu kadar esen i ben denemedim ama virüs varsa yazın

kardeşim lilako clientte kaç serverde verim alacaksın acaba sadece kendi ve kendi gibi pk serverlerde verim alırsın homeko oynasan krowaz canavarını 83 skillerini vs. göremezsin ve yine mykolardada aynı sorun cıkacaktır . lilako clientin benim clientim kadar güzel görsel efekten yana güzel olduğunu sanmıyorum.İsteyen 2 clienti indiripte denesin farkı görsün!

eline sağlık çok güzel gözüküyor

eyvallah gerçekten güzel

Rar Bozuk Calısmıyo Boyle Yapmayın Be Krdsm:@@:@::@::@::@::@::@::@::@::@:

Güzel Client Emeğine Sağlık.

pwp clientlerinin hepsinin içinde virüs var saçma salak konusmayın o kadar temiz istiyosanız oynamayın

pwp clientlerinin hepsinin içinde virüs var saçma salak konusmayın o kadar temiz istiyosanız oynamayın

ben clientimde virüs yok demiyorum ama en temiz clienti yapmaya çalıştım.yinede vardır şunu herkes bilsin 1299 tüm patchlerde virüs vardır günde 50 servere patch atıyorsunuz o usko efektlerde felan virüs dolu full bundan haberiniz yok ama fazla zarar vermez bilgisayarınıza bazıları hariç.Benim clientim pcnize zarar vermez ama mesela gidin turkko client veya xuan client indirin ondan sonra görün pcnizi.çok översiniz ya türkko clienti aaqmun clientinde bi sik yok homeko oynasan oynayamazsın krowaz gözükmüo bf itemleri gözükmüo pelerin berbat item rebirthları rebirth değil bildiğin beyazlaştırılmış sadece ben şunu söylüyorumki benim clientim kadar hiçbir swde verim alamazsınız ve görsel açıdanda benim clientim en güzelidir.Teşekkürler!

Güzel paylaşım teşekkür. Denedim çalışıyor.

Son düzenleme:

uzun zamandır oynamıyordum bu oyunu,şimdi indiriyorum virüslü diyenlere bakma kardeşim yazılım'dan anlamıyor onlar orjinal launcherla girilmiyor mecbur kırmak gerekiyor onun için virüs olarak gözüküyor,bazı oyunların cracklerindede bu durum olabiliyor,einstein'lık yapıp virüs vaar diye dolanmayın etrafta

Geri
Üst Alt