[ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyress
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

Benim için çok önemli olan bişey var oda alttaki chat ekranı ve info kısmı birleştirilebiliyormu? Tüm cliendlerde aynı sorunu yaşıyorum birbirine bağlı olarak haraket ediyorlar ben infoyu uzatmak chati kısa tutmak istiyorum bu mevcutmu yada nasıl yapılabilir.

indirdim sorunsuz çalıştı teşekkürler.

bakalım indiriyorum inş pişman olmayız güzel bir client gibi görunuyor Ellerinize sağlık Emeğe saygı..
eyw dostum

kardeşim o dediğin olay 1299da olmaz çünkü 1299da myko skinin görüntüsü değiştirildiği için öyle.

Rica ederim.

kardes ben kurdum aactım ama chat fln aşagıda onu nasıldüzeltcezacil yqazarsan sevinrim chat i kaldıramıyorum yukaraya

kardes ben kurdum aactım ama chat fln aşagıda onu nasıldüzeltcezacil yqazarsan sevinrim chat i kaldıramıyorum yukaraya damage gösteren seyde aşagıda

30 minutes dakika sonra eklenen:

ya kardes benim pc de difris var türkoyu her actıgım flash bellekde kuruyorum senver a giriyorum sonra bir şeyler oluyor ben oyundan cıkıyorum tekrar girmek istedin mi launher çalışmıyor tıklıyorum launher gelmiyor sebebi nedri acaba

Son düzenleme:

güzell clientlerinini devamını dilerim

Kardeşm ellerine saglık hep bu clienti kullanıyoruz teamca ..

kardes ben kurdum aactım ama chat fln aşagıda onu nasıldüzeltcezacil yqazarsan sevinrim chat i kaldıramıyorum yukaraya

kardes ben kurdum aactım ama chat fln aşagıda onu nasıldüzeltcezacil yqazarsan sevinrim chat i kaldıramıyorum yukaraya damage gösteren seyde aşagıda

30 minutes dakika sonra eklenen:

ya kardes benim pc de difris var türkoyu her actıgım flash bellekde kuruyorum senver a giriyorum sonra bir şeyler oluyor ben oyundan cıkıyorum tekrar girmek istedin mi launher çalışmıyor tıklıyorum launher gelmiyor sebebi nedri acaba

kardeşim onu düzeltmek için info yazısı olan yere tıkla yukarı doğru sürükle.

trex678 ve cute_454 yorumlarınız için ben teşekkür ederim

güzell clientlerinini devamını dilerim

eyw dostum.

kralsınn adamsın helal sana kızlar taşaklarını yalasın

Ustad eline sağlık client çok güzel memnunum fakat town çalışmıyor çözümü varmıdır varsa ne yapmam gerekiyor? kolay gelsin.

ya kardes benim pc de difris var türkoyu her actıgım flash bellekde kuruyorum senver a giriyorum sonra bir şeyler oluyor ben oyundan cıkıyorum tekrar girmek istedin mi launher çalışmıyor tıklıyorum launher gelmiyor sebebi nedri acab

++ Reeeep Usta Eline Saglık

kralsınn adamsın helal sana kızlar taşaklarını yalasın

eyw dostum

2 minutes dakika sonra eklenen:

Ustad eline sağlık client çok güzel memnunum fakat town çalışmıyor çözümü varmıdır varsa ne yapmam gerekiyor? kolay gelsin.

dostum böyle birşeyi ilkkez dyuyorum town çalışmıyorsa o swde veya sende bir sorun vardır.Bazı swlerde town atmak için %70 can felan istiyor

ya kardes benim pc de difris var türkoyu her actıgım flash bellekde kuruyorum senver a giriyorum sonra bir şeyler oluyor ben oyundan cıkıyorum tekrar girmek istedin mi launher çalışmıyor tıklıyorum launher gelmiyor sebebi nedri acab

kardeşim türkkonun ne bok server olduğunu herkes biliyor , patchlerinde virüs var ve pclerinize zarar veriyor.

2 minutes dakika sonra eklenen:

++ Reeeep Usta Eline Saglık

eyw dostum.

Son düzenleme:

ins Vuruzsuzdur Deyip Bakicaz

ins Vuruzsuzdur Deyip Bakicaz
bak dostum bak.

Kardeş peki 78 skiLLéri caLısyomu

dostum client sorunsuzdur bütün skillerin iconları efektleri gözükür ve şunu söylemek istiyorum clientte usko efekt yok oynadıgınız server ekliyor onu sonra buraya usko efekti kaldır die yorumlar atmayın.

sağolasın kardesım ındırıp denıyeceğim inş sorunsuzdur çalısmalarının devamını dılerım kolay gelsın

saol kardeş ellerine sağlık süper client:-:

Geri
Üst Alt