[ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skyress
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [ESEN Client] [1299 Sorunsuz Full Client & Tek Link] [2021 Model ;) ]

Ellerine Sağlık cok güzel client çalışmalarının devamını dilerim.

uzun zamandır oynamıyordum bu oyunu,şimdi indiriyorum virüslü diyenlere bakma kardeşim yazılım'dan anlamıyor onlar orjinal launcherla girilmiyor mecbur kırmak gerekiyor onun için virüs olarak gözüküyor,bazı oyunların cracklerindede bu durum olabiliyor,einstein'lık yapıp virüs vaar diye dolanmayın etrafta
bu işten anlayan birini görmekte güzel sağolasın.

Ellerine Sağlık cok güzel client çalışmalarının devamını dilerim.
sağolasın kardeşim.

teşekkürler inşlh virüs yoktur ve sorunsuz çalisir..

Şuan 714 indirme var arkadaşlar

teşekkürler :)

Ellerine Sağlık Kardeşim... 10 Numara 5 Yıldız Bir Client Tasarımın Var :D Beğenmemek Mümkün Değil Doğrusu ! Daha Öncede Senin Yapmış Olduğun CLienti Kullanıyordum Şimdide Bunu Kullanıcağım Tekrar. Teşekkürler Başarılarının Devamını Dilerim. Burdan Yorumumu Gören Arkadaşlara Sesleniyorum Üstüne Basa Basa Diyorum Piyasadaki SORUNSUZ, TEMİZ ve YENİLİKÇİ EN İYİ CLİENT ;) İçiniz Rahat Olsun Hepimiz Güle Güle Kullanalım ~ :) İyi Forumlar ..

Rica ederim :)

2 minutes dakika sonra eklenen:

Ellerine Sağlık Kardeşim... 10 Numara 5 Yıldız Bir Client Tasarımın Var :D Beğenmemek Mümkün Değil Doğrusu ! Daha Öncede Senin Yapmış Olduğun CLienti Kullanıyordum Şimdide Bunu Kullanıcağım Tekrar. Teşekkürler Başarılarının Devamını Dilerim. Burdan Yorumumu Gören Arkadaşlara Sesleniyorum Üstüne Basa Basa Diyorum Piyasadaki SORUNSUZ, TEMİZ ve YENİLİKÇİ EN İYİ CLİENT ;) İçiniz Rahat Olsun Hepimiz Güle Güle Kullanalım ~ :) İyi Forumlar ..

Yorumun için çok teşekkürler kardeşim.1299'a yenilik geldikçe client yenilenecek.Ve ben clienti yorumlara göre yeniledim.Herkesin beğenebileceği bir client çıkardım.

Son düzenleme:

Ben bu client ciktiği ilk gün indirmiştim , fakat yorum atmak nasip olmadi az önce yorumlar flan okudum elâlem virüs var yok efendim trojen var at var beygir var diyor . olsay'dı benim pc'm ayakta olmazdi güvenle indirip kullan'a bileceğiniz bir client'tir. Not ; ( o shell'leri bahamut'a dönüştürürken kimden akil aldin ^_^ çok kötü olmuş)

Herkez'e hayirli forumlar hayirli akşamlar.

Ben bu client ciktiği ilk gün indirmiştim , fakat yorum atmak nasip olmadi az önce yorumlar flan okudum elâlem virüs var yok efendim trojen var at var beygir var diyor . olsay'dı benim pc'm ayakta olmazdi güvenle indirip kullan'a bileceğiniz bir client'tir. Not ; ( o shell'leri bahamut'a dönüştürürken kimden akil aldin ^_^ çok kötü olmuş)

Herkez'e hayirli forumlar hayirli akşamlar.

Dostum yorum için teşekkür ederim öncelikle.Çok yorum geldi aynı senin gibi beğenmeyenler oldu.Bende rebirth shell yapacaktım ama sadece o zaman rebirth shell yoktu adam gibi ottoman client v2dede rebirthi gördüm lilako clientte bana göre iğrenç tam rebirth denemez.Rebirthden anlayan adamda anlar zaten.Bende o zaman bulamadığım için koyamadım.Sonra arşivime baktım Sayko'nun rebirth patchini buldum burdan söylüyorum en iyi rebirth patchdir. ne düşlerin sokağı nede ****&tekone yanına yaklaşamaz.Bende onu kullandım ve clienti yeniledim.Zaten resimlerde ve videoda görürsünüz.Teşekkürler. İyi forumlar.

Cok Clientler Denedim En İyisi Bu Bence Full+Full

memnun kalacaksınız!

bende goremıyorum lınkı kör musun dıyecegıne lınkı gonderseydın

yazsa lınkı ıstermıyım be dalga mı geçıyorsun tobe estafurullah

asdsadasfasdfasfdasdfasfas

Geri
Üst Alt