Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Valentine DBV1 [ En iyi Database ]

Drop lıst koysaydın Sımdı Arattırma bıze bı saat ne nerde DRop lıst te koy

ılk oncelıkle tesekkurler paylasım ıcın bıse sorcam yerı degıl ama 8 mb ınternet hızı awr kac user alır_?

SAOL EMEĞİNE SAĞLIK DAHA İYLERİNİ GÖRÜRÜŞ İŞLLAH AMA İYİSİ ÇIKANA KADAR EN İYİSİ BU xD

Drop lıst koysaydın Sımdı Arattırma bıze bı saat ne nerde DRop lıst te koy

Yorumu otomatiğe almışın :)

Drop yok DB de. Stone Droplu tamamen NPC Kaynaklı.. Konuyu okumadan yorum yapmayın.

db ni kullanıyomda maradondaki lwl item questinde isimler yazmıo ilgili evtleri atarmısın? yada nden yapar

Moradonda item level questi yok bu db de. o pk database. ben paylaşmadım birisi paylaşmış. düzgün halini paylaşırım sorun çıkmaz.

Moradonda item level questi yok bu db de. o pk database. ben paylaşmadım birisi paylaşmış. düzgün halini paylaşırım sorun çıkmaz.

1299 Clientte Zones Hatasi Vermeyen 70 level pk databaseni Paylasırsan Tüm ko-cuce halkını inanılmaz mutlu etmis olursun

Ve Bizi Kırmıcagini Biliyoruz O Yüzden Simdiden Tesekkuler.

bilal sana teşekdiyorum güzel database ellerine sağlık

komaster sen hayla debeneliyorsun yok oydu buydu sen artık kendini yükseklerde görmeyi bırak bence

komaster power shell diye geçiniyor şhellerin ilk ismini söylesin sizlere o.o şhelleri ilk ben yaptığımda komaster tbl diye geziniyordu. ve tbl karşılığında yeni ebenezerimi verebilirim sana kimsede yok felan filan diyordu.ben bunları komaster i saydığımdan hiç birşey demedim.
komaster çıktı ben yaptım felan dedi.

eğer bunu inkar ediyorsa zaten ben onun kişiliğine güvenemiyorum...Sonradan diyorki sendekiler full bugluydu :) bunu nasıl söyler bilmiyorum ben serverimde satıyordum onları ve userler çoğu kullanıyordu..Ki Komaster item table doldurup tbl rakam yazmaklada db yapılmaz bunu bilirsen iyi edersin..

diyorsunki bilale sadece görev yazıoyrsun sen ne yapıon ? hemen söyliyim :)

client değiştirip farklı zone diye millete geçiyorsun :), item table doldurup tbl yapıyorsun
bumudur yani bu kadarmı yaptklarını birazda abartlı anlatıp satıyorsun :) ne diyim senden db alandada suç var yaptıklarının hepsi forumda paylaşılmış durumda :) nyse daha birşey yazmıyorum sana kafana göre takıl.

Son düzenleme:

kardeş ben bu dbyi yaptım oyundan cıkınca bi daha o id ve pass ile oyuna giremiyorum nasıl yapıcam ?

teşekkürker :) bide buna uygun bi Server files MAplarla beraber lazım bulursan sevnirim :) tekrar tşkler

Patchleri cliente hatinca tam giriyorm id pw yazıcam direk atıo oyundan

Npc ler Sorunlu + GM kodları Çalışmıyor :S

db deki rebirth ler Jck ayittir
Skiller Delly e ayittir.
Zonelerin düzenlenmesi bir kaç gerekli proc
ve bir çok eksiğini tamamlamam ile beraber

Db KoMaster DB V3 tür Bilal sadece görevleri yapmıştır . ve benim db mi kullanmadığı için kötü bir db dir

PAYLAŞMAN ÇOK İYİ OLDU .....................

Adımızı Geçmeyi öğrenmelisin

KoMaster senin db lerin %95 i bugludur....
Senin Kim Oldugunu Herkes Biliyor...
Senin Kimsiyi Eleştirme Hakkın Yok
Kısacası senin burada yerin yok.

benim 2 tane sorum olucak arkadaşlar

1. si bende mi bir sorun war anlamadım bazı görevler yapılmıyor !! ( örneğin; raon camp'taki chitin görevi itemleri topla diyor topluyoruz fakat topladıktan sonra görev npc sine gittiğimiz zaman butona tıkladığımızda hiç bir şey wermiyor hiç birşey söylemiyor öyle duruyor... örneğin; 70 görevi oda aynı böyle )

2. si ko-master sana ulaşabilmem mümkünmü acaba ? pm'den size ulaşabileceğim bir msn adresi verebilirmisiniz acaba ?

3. olarakda db yi kim yaptıysa Allah razı olsun ortada bir emek war bu ko-master'de olsa bilal arkadaşımızda olsa ortada bir emek war hepinizdende Allah razı olsun...

mesajıma cewap werirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Saygılarımla...

Geri
Üst Alt