MYKO TROYGAME|Yeni Dünya Agon|En İyi Myko Server|Büyük Oyuncu kitlesi|Büyük Ödül 3000TL|13KASIM 21:00

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TroyGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten Kaliteli Bir Servere Benziyor. Uzun Zamandan sonra başlamayı düşündüğüm ilk server. Başarılarınız devamını dilerim. Yanlız İlk server açılış Useri çok önemli paraya iyice kıyıp Facebook Sponsorluk vb. reklamlarda almalısınız.

Gerçekten Kaliteli Bir Servere Benziyor. Uzun Zamandan sonra başlamayı düşündüğüm ilk server. Başarılarınız devamını dilerim. Yanlız İlk server açılış Useri çok önemli paraya iyice kıyıp Facebook Sponsorluk vb. reklamlarda almalısınız.

Merhaba, değerli görüşleriniz için teşekkürler. Reklam konusunda olabildiğince fazla reklam alıp büyük kitleye ulaşmaya çalışıyoruz bu konuda çaba gösterdiğimizden emin olabilirsiniz :) Resmi açılışta görüşmek üzere

Öncelikle güzel emek harcanmış serveriniz için teşekkür ederim. İkincisi yourko ya itafen; kardeşim, emek hırsızlığı nedir bilir misin sen? Senin telifini almadığın oyun içeriğinden db'deki kodlarını çalıp kendi oyununa yükler bu emek hırsızlığı olur. Panel herkese açık şekilde yapılmış. Senin burada söz hakkın yok. Paneli kodlayan arkadaş söylese bunu hadi telif hakkı yok ama benim panelim dese ve kaldırırmısınız dese zaten arkadaşlar gereğini yapar. Sen şimdi bir yerden paneli bulup ekleyip başkası ekleyince emek hırsızlığı mı oluyor? Sen ne yapmış oluyorsun buna ithafen? :)

Öncelikle güzel emek harcanmış serveriniz için teşekkür ederim. İkincisi yourko ya itafen; kardeşim, emek hırsızlığı nedir bilir misin sen? Senin telifini almadığın oyun içeriğinden db'deki kodlarını çalıp kendi oyununa yükler bu emek hırsızlığı olur. Panel herkese açık şekilde yapılmış. Senin burada söz hakkın yok. Paneli kodlayan arkadaş söylese bunu hadi telif hakkı yok ama benim panelim dese ve kaldırırmısınız dese zaten arkadaşlar gereğini yapar. Sen şimdi bir yerden paneli bulup ekleyip başkası ekleyince emek hırsızlığı mı oluyor? Sen ne yapmış oluyorsun buna ithafen? :)
bak yapan firma burada tasarimi.
http://1renk.com/portfolio_mod/yourko/
Gereksiz yere beni konuya dahil etmeyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen ilk önce bir adam olda bir esnaflik ögren biraz, sonra konuş. Boş muhabbet yapiyorsun server'ina net olarak saldiracağimi vs. yapacagimi yazmadım. ama sanmaki huzurlu bir serverin olacak..
Server açılışına sizide bekleriz, büyük ihtimal orada olacaksınızdır yarın görüşmek üzere.

Umarım useri bol bir server olur emeğinize sağlık.Şimdiden hayırlı olsun.Vinternoll ailesi olarak burdayız.

Umarım hakettiğiniz user sayısına ve kaliteli oyuna ulaşırsınız. Bizde geliyoruz. FTP sorunu var sanırım bu arada fixlenirse iyi olur akşam olmadan patch atarız yoğunluk azalır.

@YOURKO.NET Sen artık bu alanda değilsin son 1299 serverini açmadın mı ? Artık bu piyasada senden daha iyilerinin olduğunu kabul et, dönüp geriye baktığında açıldığın ilk yıllarda %80- %90 oyuncu odaklıydın her geçen sene bu oran "PARA"ya kaydı artık %80- %90 "PARA" odaklısın (zaten esnafız filan konuşmandan belli - esnaflık yapıyosun güzel bir senede 5 tane server açıp milletin paralarını iyi sömürüyorsun-) keşke hep para kazanmaya bakmasan ve bir sınırın olsa hizmet yapıyorsun yapmıyorsun değil ama kazandığının belki %5 i ... Neyse uzatmayalım sen artık 1299 piyasasındaki serverlerle ugrasma yeni rakiplerinle uğraş bence son 1299 server açma kararınla en çok biz 1299 oyuncularına iyilik yaptın :) .
Bu tanıtım konusunu bu tip yorumlarla kirlettk özür dileriz. @YOURKO.NET 'in bu kadar da aciz bir duruma düştüğünü bilmiyorduk, öğrendik . Mahalle de kadın kavgası gibi ona buna sataşacağını düşünmemiştim :)

Troygame en iyi 1299 server başarılar dilerim bugün sizlerleyiz.

Anti-Cheat leri soacs nin crackli versiyon çalıntı
Panel tasarım çalıntı
Oyuncuların Paraları resmen zorla gasp edildi saçma vaatleriniz ile..

Tüm premium alan oyuncularin parasini iade etmelisin kimse 15 dakika için oynamaya gelmedi sunucuya, Bu sunucuyu koruyp kollayanlara da ders olsun, böyle saçma sunuculara prim yaptirtmayin.

Sonuç olarak dediğime geldi başarısız olacagini söyledim hepinize..

Geri
Üst Alt