MYKO TROYGAME|Yeni Dünya Agon|En İyi Myko Server|Büyük Oyuncu kitlesi|Büyük Ödül 3000TL|13KASIM 21:00

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TroyGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne boş yapmışsınız yahu.İşiniz gücünüz yokmu ? Neden YOURKO gibi sahtekar dolandırıcı bir kişilikle zaman harcıyorsunuz ? Yazdıklarını kale alıyorsunuz ? ''KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DER''miş. O (YourKO) artık sahtekarlığını , dolandırıcılığını en büyüğünden en küçüğüne kanıtladığı için ; tüm user'larını kaybetti.Yarısı bile olsa geri kazanmak için herkese çamur atıyor. Sn. YOURKO ( Sn. yazıyorum üstüne alınma ! Forum adabından sadece..) Senin panel hakkında en ufak bir hakkın yok.Hiçbir hukuki işlemi bilmeden ''kullanamazsın , yapamazsın '' vb. söylemlerde bulunamazsın. Forumlarda insanlara çamur atacağına aç biraz hukuk oku , anayasa oku , HAK oku.Bu oyun açık pazar.Tüm server sahipleri esnaf..
Saygılarımla.
Bizim uzanamayacağımız bir ciğer yok bilinçsizce yorum yapmasaydın daha iyidi. Bizim bu 1299 sektörüne sunduğumuz hizmetin %10 nuna ulaşabilen daha yok. Panel Tasarımları bize özel olarak yapildiğini hala anlamamakta israr ediyorsunuz , hukuki olarakta sıkıntıya sokabilirim çünkü profesyonel bir arkadaş ile çaliştim bu panel tasarimlari için. Hukuki olarak uğraşmaya değer görmüyorum, karşımdaki ılık çünkü.
Bu panel 14 kasim 2021 den beri tamamiyle bize özel tasarlanmiştir..

yapan şahıs da burada http://1renk.com/portfolio_mod/yourko/

Demem şudur ki bilinçsizce IQ fakiri gibi savunmalar yapmayın.

Bizim uzanamayacağımız bir ciğer yok bilinçsizce yorum yapmasaydın daha iyidi. Bizim bu 1299 sektörüne sunduğumuz hizmetin %10 nuna ulaşabilen daha yok. Panel Tasarımları bize özel olarak yapildiğini hala anlamamakta israr ediyorsunuz , hukuki olarakta sıkıntıya sokabilirim çünkü profesyonel bir arkadaş ile çaliştim bu panel tasarimlari için. Hukuki olarak uğraşmaya değer görmüyorum, karşımdaki ılık çünkü.

Kusura bakmayın fakat sizin bu panel mevzusunda ki ısrarınızı anlamıyorum sizde para vererek yaptırdınız, bizde. Sonuçta ikimizde para verdik dimi? Size özel yapılması beni alakadar etmez sizin panelinizi alıp satan insan bunu satabiliyorsa veya sizin panelinizi alıp başkaları paylaşabiliyorsa ve siz yine buna ses çıkarmıyorsanız. Ancak size rakip olabilecek bir oyun kullandığında ses çıkartıyorsanız bu sizin panelinizin bizim tarafımızdan kullanılmasına rahatsız olmanızdan değil tamamen bok atmaya yer aradığınızdan dolayı bir durumdur yukarıda herkes sizin ne olduğunuzu söylemişlerdir o bakımdan artık sizinle böyle gereksiz diyaloglara girmeyeceğim panel muhabbeti ve tehtitlerinizle yeterince laf yaptınız farklı birşeyle gelmediğiniz sürece mümkünse yorum atıp daha fazla kirlilik yaratmayınız inanın insanlar sizin o gereksiz yorumlarınızı duymayı katiyen istemiyorlar.Sizinle artık gereksiz diyaloglara girmeyeceğim o kadar acınası bir haldesiniz ki bunu yeterince kanıtladınız bundan sonra yapacağınız o panel benim, bana özel yapıldı muhabbetlerinizden önce burada yazdığım yazıyı tekrar okumanızı rica ediyorum bundan sonra şahsınıza asla cevap verilmeyecektir.
Saygılar.

Son düzenleme:

Selamlar,

Yourko'nun bu işi uzun zamandır başarıyla yaptığının ben de farkındayım. Ancak şu var ki başarı ile gelen geliri sabit tutmak amacı ile ayda bir server açılırsa o iş tüketici toplumu zihniyetine dönüşür. Ki maalesef Yourko bu mantıkla çalışıyor.

Burada kullanıcıların suçu yok mu? Var, hem de büyük bir suç. Farklı bir oyun kurulduğunda orada yeni oluruz, başı çekeriz mantığıyla daldan dala atlamayla ortamı çirkinleştirip stabilizasyonu sıfıra indiriyorlar.

Yapılması gereken bu işi değiştirmek amacıyla geliri sabit tutmayı bir kenara bırakıp büyük tüm serverların 6 ay gibi uzun sürelerde sunucularını açık tutmalarıdır. Bu olay 2-3 kere yapılsa kullanıcı daldan dala mantığını bir kenara bırakır, uzun soluklu sunuculara rağbet artar.

Kusura bakmayın fakat sizin bu panel mevzusunda ki ısrarınızı anlamıyorum sizde para vererek yaptırdınız, bizde. Sonuçta ikimizde para verdik dimi? Size özel yapılması beni alakadar etmez sizin panelinizi alıp satan insan bunu satabiliyorsa veya sizin panelinizi alıp başkaları paylaşabiliyorsa ve siz yine buna ses çıkarmıyorsanız. Ancak size rakip olabilecek bir oyun kullandığında ses çıkartıyorsanız bu sizin panelinizin bizim tarafımızdan kullanılmasına rahatsız olmanızdan değil tamamen bok atmaya yer aradığınızdan dolayı bir durumdur yukarıda herkes sizin ne olduğunuzu söylemişlerdir o bakımdan artık sizinle böyle gereksiz diyaloglara girmeyeceğim panel muhabbeti ve tehtitlerinizle yeterince laf yaptınız farklı birşeyle gelmediğiniz sürece mümkünse yorum atıp daha fazla kirlilik yaratmayınız inanın insanlar sizin o gereksiz yorumlarınızı duymayı katiyen istemiyorlar.Sizinle artık gereksiz diyaloglara girmeyeceğim o kadar acınası bir haldesiniz ki bunu yeterince kanıtladınız bundan sonra yapacağınız o panel benim, bana özel yapıldı muhabbetlerinizden önce burada yazdığım yazıyı tekrar okumanızı rica ediyorum bundan sonra şahsınıza asla cevap verilmeyecektir.
Saygılar.

Senin konuşma uslubun yanliş torun, sen çalinti bir fikire para verdin , ben bu işi sıfırdan emek harcayan birisine para verdim. Aynı şey değil, şu nediyor bu nediyoru bırak artık istersen. 2021 dan beri MYKO sektöründe tek isim var YourKO. MYKO sektöründe şuanki APOCALYPSE sunucusu son myko serverim benim, bana rakip olabilme gibi bir durumunuz yok YourKO zaten zirvede birakiyor bu işi.
Rakip olarak gördüğümüz kimse yok bizim, rekabet ortaminda olduğunu düşünüyorsan YourKO ile şuan ilk defa açacağın MYKO'ya haksizlik etmiş olursun, tecrüben yok ve markalaştirdiğin bir isim yok. Bu sunucu ile hafızalara Emek hirsizi olarak kazınacaksın ve verdiğin cevaplara bakilirsa başlayacak olan oyunculara Allah sabır versin, çünkü karşindaki nin ne yazdiğini pek umursamiyorsun hep aynı şeyleri geviş getiren büyük başsın.

Selamlar,

Yourko'nun bu işi uzun zamandır başarıyla yaptığının ben de farkındayım. Ancak şu var ki başarı ile gelen geliri sabit tutmak amacı ile ayda bir server açılırsa o iş tüketici toplumu zihniyetine dönüşür. Ki maalesef Yourko bu mantıkla çalışıyor.

Burada kullanıcıların suçu yok mu? Var, hem de büyük bir suç. Farklı bir oyun kurulduğunda orada yeni oluruz, başı çekeriz mantığıyla daldan dala atlamayla ortamı çirkinleştirip stabilizasyonu sıfıra indiriyorlar.

Yapılması gereken bu işi değiştirmek amacıyla geliri sabit tutmayı bir kenara bırakıp büyük tüm serverların 6 ay gibi uzun sürelerde sunucularını açık tutmalarıdır. Bu olay 2-3 kere yapılsa kullanıcı daldan dala mantığını bir kenara bırakır, uzun soluklu sunuculara rağbet artar.

Merhaba,
Bu yola çıkarken misyonumuz oyunun olabildiğince kalıcı olmasını sağlamaktır. Açıkçası bizim paraya olan bir açlığımız yok. Daha çok oyuncuların keyif alabileceği ve süre gelen oyun yönetim anlayışını bir üst seviyeye taşımayı hedefliyoruz. Oyuncularımızdan gelen tavsiyeler ve destekler doğrultusunda oyunu geliştirmeye devam ediyoruz. Bizim görevimiz bu oyunu yönetmek ve yönetirken siz oyuncularımız görüşleri bizim için çok önemlidir. Bu oyunu oluşturan sizler olduğunuz için tamamen oyunu sizin istekleriniz doğrultusunda ilerletiyoruz. Oyunun çok uzun süreli olacağınında garantisini verebilirim çünkü burda önemli olan eğlenmek ve iyi vakit geçirmek sizlerin mutlu olması cebimize 3 kuruş fazla girmesinden önemli değildir.
Saygılarımla

Selamlar,

Merhaba,
Bizim hiç bir zaman ne kadar kazanacağımızı hesaplama gibi bir planimiz olmadı, zaten sunucu hakkini verdiğinde oyuncular da takdirini veriyor maddi olarak. Bu sektör de özellikle 2021 yılı için konusucak olursak, 2 tane sunucu açildi 1 tanesi TLOS-XHANTOS yaz ayında acildi , diğeri ise APOCALYPSE.. Bu sektörün pek tadi tuzu kalmadi zaten, sizinde gördüğünüz gibi elinde 3 kuruşu olan her hafta yeni bir sunucu açmaya çalişiyor, durum böyle oluncada oyuncular oradan oraya savrulup dönüyor dolaşiyor stabilize olan bir oyuncu topluluğu yok artık ne yazikki.

Arkadaşlar TroyGame yönetimi olarak sizden ricamız @Yourko adlı şahsın yazdığı mesajlara cevap vermemeniz,hakkında konuşmamanızdır ve bu tanıtım konusunun daha fazla gereksiz diyaloglarla dolmasını engellemenizdir. Bu bir tanıtım konusudur başka bir server sahibinin ukalaca gelip kendini kanıtlama veya yüceltme yeri değildir. Sizden olgunlukla bu kullanıcının yorumlarını sadece okuyup gereksiz diyaloglara girmemenizi öneriyoruz. Böylece kendisi artık bu tanıtım konusuna durmadan cevap verme zahmetinde bulunmayacaktır. Sizden ricamız bu adamla ilgili birşey söylememeniz zaten yourko'da oynayan herkes ne bok olduğunu biliyor ve bu yorumları okuyan herkes tekrardan öğrenmiş olucaktır. Uyarılarımızı dikkate alacağınız için sizlere TroyGame yönetimi olarak teşekkür ediyoruz :)
Saygılar..

Son düzenleme:
Arkadaşlar TroyGame yönetimi olarak sizden ricamız @Yourko adlı şahsın yazdığı mesajlara cevap vermemeniz,hakkında konuşmamanızdır ve bu tanıtım konusunun daha fazla gereksiz diyaloglarla dolmasını engellemenizdir. Bu bir tanıtım konusudur başka bir server sahibinin ukalaca gelip kendini kanıtlama veya yüceltme yeri değildir. Sizden olgunlukla bu kullanıcının yorumlarını sadece okuyup gereksiz diyaloglara girmemenizi öneriyoruz. Böylece kendisi artık bu tanıtım konusuna durmadan cevap verme zahmetinde bulunmayacaktır. Sizden ricamız bu adamla ilgili birşey söylememeniz zaten yourko'da oynayan herkes ne bok olduğunu biliyor ve bu yorumları okuyan herkes tekrardan öğrenmiş olucaktır. Uyarılarımızı dikkate alacağınız için sizlere TroyGame yönetimi olarak teşekkür ediyoruz :)
Saygılar..
Sen yinede bu kadar fevri konuşma taklidini yapmaya çaliştiğin sunucunun..

emek verildiği bariz belli inş bizimde emeklerimiz boşa gitmez allah utandırmasın hayırlısı olsun...

emek verildiği bariz belli inş bizimde emeklerimiz boşa gitmez allah utandırmasın hayırlısı olsun...
Emeklerinize sahip çıkan bir oyun yönetimi olucaktır. Oto ban sistemleri kapatılmıştır. Sizlere adil ve güzel bir oyun sunabilmek için çalışmalarımız devam etmektedir bu akşam 21:00'da görüşmek üzere..

anladığım kadarıyla crash ko nun devamı bu tlfndan aktivite bi onlarda vardı yanılıyorda olabllirim ama düşüncem bu yönde :)

Betamız devam etmektedir. Oyun düzenlemeleri hız kesmeden devam ediyor! Official için en iyi şekilde hazırlanıyoruz 13 Kasım'da Hazır olun!

Beta v2 bu gece başlıyor. HighClass (orta düzey) Chitin set +6 olarak başlangıçlar değişecektir. Bütün sorunlar düzeltildi Official açılışa günler kaldı!

anladığım kadarıyla crash ko nun devamı bu tlfndan aktivite bi onlarda vardı yanılıyorda olabllirim ama düşüncem bu yönde :)
Merhaba, Crashko ile bir alakamız yoktur. Telefonla aktivite olayıda malesef sadece bilgilendirme mesajları ve kampanyalar hakkında bilgi vermek için alınmaktadır

Geri
Üst Alt