- Eyl
- 445
- 12
Bizim uzanamayacağımız bir ciğer yok bilinçsizce yorum yapmasaydın daha iyidi. Bizim bu 1299 sektörüne sunduğumuz hizmetin %10 nuna ulaşabilen daha yok. Panel Tasarımları bize özel olarak yapildiğini hala anlamamakta israr ediyorsunuz , hukuki olarakta sıkıntıya sokabilirim çünkü profesyonel bir arkadaş ile çaliştim bu panel tasarimlari için. Hukuki olarak uğraşmaya değer görmüyorum, karşımdaki ılık çünkü.Ne boş yapmışsınız yahu.İşiniz gücünüz yokmu ? Neden YOURKO gibi sahtekar dolandırıcı bir kişilikle zaman harcıyorsunuz ? Yazdıklarını kale alıyorsunuz ? ''KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DER''miş. O (YourKO) artık sahtekarlığını , dolandırıcılığını en büyüğünden en küçüğüne kanıtladığı için ; tüm user'larını kaybetti.Yarısı bile olsa geri kazanmak için herkese çamur atıyor. Sn. YOURKO ( Sn. yazıyorum üstüne alınma ! Forum adabından sadece..) Senin panel hakkında en ufak bir hakkın yok.Hiçbir hukuki işlemi bilmeden ''kullanamazsın , yapamazsın '' vb. söylemlerde bulunamazsın. Forumlarda insanlara çamur atacağına aç biraz hukuk oku , anayasa oku , HAK oku.Bu oyun açık pazar.Tüm server sahipleri esnaf..
Saygılarımla.
Bu panel 14 kasim 2021 den beri tamamiyle bize özel tasarlanmiştir..
yapan şahıs da burada http://1renk.com/portfolio_mod/yourko/
Demem şudur ki bilinçsizce IQ fakiri gibi savunmalar yapmayın.