MYKO TROYGAME|Yeni Dünya Agon|En İyi Myko Server|Büyük Oyuncu kitlesi|Büyük Ödül 3000TL|13KASIM 21:00

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TroyGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teamspeak 3 Sunucumuz aktif olmuş. ts3.troygame.net yazarak ts3'e giriş yapabilirsiniz.

Bakin isminiz yada sizin kişilginiz hakkinda hiç bir yorumda bulunmadim, sadece şunu söylüyorum bizim iznimiz olmadan bu panel temasi kullanilamaz, tigerKO ile de konusurum problem degil. Sizin üstünüze düşen ve size özel olarak tavsiyem tasarımımızı panelinizde kullanmamaniz aksi takdir de, buna karşilik vericek cevabım olacaktır..
SENİ DÖVERİM.

@Rig ADMİN KARDESM ARTIK ŞU YOURKO ADMİNİNE Bİ YAPTIRIM UYGULAMA ZAMANI GELMEDIMI SUREKLI BASKALARININ EMEGIYLE OYNAMASI BENCE HAKSIZLIK GELIP ADAMIN SERVERINI KARALAMASI YAKIŞMIYOR GEREGINI YAPARSANIZ MAKBULE GECER . BURADA @TroyGame NIN HIC BIR SUCU YOKTUR TEK SUC CEKEMEMEZLIK YAPAR @YOURKO.NET DİR. GEREGİNİ YAPIN LÜTFEN @Rig

@Rig ADMİN KARDESM ARTIK ŞU YOURKO ADMİNİNE Bİ YAPTIRIM UYGULAMA ZAMANI GELMEDIMI SUREKLI BASKALARININ EMEGIYLE OYNAMASI BENCE HAKSIZLIK GELIP ADAMIN SERVERINI KARALAMASI YAKIŞMIYOR GEREGINI YAPARSANIZ MAKBULE GECER . BURADA @TroyGame NIN HIC BIR SUCU YOKTUR TEK SUC CEKEMEMEZLIK YAPAR @YOURKO.NET DİR. GEREGİNİ YAPIN LÜTFEN @Rig
Öncelikle desteğiniz için teşekkürler burada gereksiz polimiğe girmeye hiç gerek duymuyorum Atalarımızın dediği gibi; Meyve veren ağaç taşlanır. Ben @Rig adlı admine gerekli mesajı dün gönderdim. Yourko adlı kullanıcının her myko serverının altına böyle üslupsuz yorum yapması ko-cuce forumuna yakışan bir davranış olmadığını ve forum yetkililerin uyarılarına rağmen hala burada hakaret içerikli yaklaşımlarda bulunması artık gerekli cezayı almayı için yeterli olduğunu düşünüyorum. Adminlerin en kısa sürede yourko adlı kullanıcı hakkında işlem yapacağına eminim.

Son düzenleme:
Öncelikle desteğiniz için teşekkürler burada gereksiz polimiğe girmeye hiç gerek duymuyorum Atalarımızın dediği gibi; Meyve veren ağaç taşlanır. Ben @Rig adlı admine gerekli mesajı dün gönderdim. Yourko adlı kullanıcının her myko serverının altına böyle üslupsuz yorum yapması ko-cuce forumuna yakışan bir davranış olmadığını ve forum yetkililerin uyarılarına rağmen hala burada hakaret içerikli yaklaşımlarda bulunması artık gerekli cezayı almayı için yeterli olduğunu düşünüyorum. Adminlerin en kısa sürede yourko adlı kullanıcı hakkında işlem yapacağına eminim.

Edit: Yourko adlı kullanıcıya tarafımıza yaptığı hakaret içerikli mesajları yüzünden uyarı puanı verilmiştir. Eğer bu tutumu bizim veya başka serverlar üzerinde uygulamaya devam ederse hesabı kapatılacağını bildirmek isterim. 3 Uyarı Puanı hakkı vardır.

Bu forumun her zaman arkasındayım ben her türlü kararınada saygım var, siz buradan gidersiniz ben yine burada olurum. Sizi bu forumda cok uzun süre kalabileceğinizi düşünmüyorum.
Siz ilk önce baskalarinin emeğine saygı gösterin, sonra saygı bekleyin. Sen gelipte bize özel olan PANEL'in tasarımını izinsiz kullanırsan ve bununla avunursan komik duruma düşersin. Tekrar söylüyorum başkasının emeğine saygısı olmayan bir sunucu, oyuncularının emeğinede saygısı olmaz.

Son düzenleme:
Bu forumun her zaman arkasındayım ben her türlü kararınada saygım var, siz buradan gidersiniz ben yine burada olurum. Sizi bu forumda cok üzün süre kalabileceğinizi düşünmüyorum.
Siz ilk önce baskalarinin emeğine saygı gösterin, sonra saygı bekleyin. Sen gelipte bize özel olan PANEL'in tasarımını izinsiz kullanırsan ve bununla avunursan komik duruma düşersin. Tekrar söylüyorum başkasının emeğine saygısı olmayan bir sunucu, oyuncularının emeğinede saygısı olmaz.
Panelin başka forumlarda paylaşılırkende keşke böyle hakkını savunan biri olsaydın tasarımın çalınmamıştır hala burda gelip hak sahibi gibi konuşma bu panel hakkında gram hak sahibi değilsin bunu anla bu panel seneler öncesinden paylaşımda olan ve herkesin kullanmaya hakkı olduğu bir panel bana burda gelip boş laf yapma bilader sorunun varsa ara çözelim adam gibi senin bu gereksiz muhabbetlerinden yeterince sıkıldım. Bizimde sabrımız var kalkıp sadece kullanan birine sırf serverı çekememezliğinden dolayı burda laf yapma herkes senin ne bok olduğunu biliyor burası tanıtım konusu ve kurallara uy yada defol git bu forumdan yada git vip üyelik aldığın forumda web paylaşım bölümüne gir bu paneli paylaşımdan kaldırın de seneler sonra, senin çocukça tavırlarından yeterince bıktım dediğim gibi sorunun varsa özele gel adam gibi konuş.

Panelin başka forumlarda paylaşılırkende keşke böyle hakkını savunan biri olsaydın tasarımın çalınmamıştır hala burda gelip hak sahibi gibi konuşma bu panel hakkında gram hak sahibi değilsin bunu anla bu panel seneler öncesinden paylaşımda olan ve herkesin kullanmaya hakkı olduğu bir panel bana burda gelip boş laf yapma bilader sorunun varsa ara çözelim adam gibi senin bu gereksiz muhabbetlerinden yeterince sıkıldım. Bizimde sabrımız var kalkıp sadece kullanan birine sırf serverı çekememezliğinden dolayı burda laf yapma herkes senin ne bok olduğunu biliyor burası tanıtım konusu ve kurallara uy yada defol git bu forumdan yada git vip üyelik aldığın forumda web paylaşım bölümüne gir bu paneli paylaşımdan kaldırın de seneler sonra, senin çocukça tavırlarından yeterince bıktım dediğim gibi sorunun varsa özele gel adam gibi konuş.
Tabiki hak sahibi YOURKO dur, tüm kodlari ve tüm tasarımları tamamiyle YourKO' ya özel olarak tasarlanmıştır. Şu sektöre 2000 TL harcayip gelen krolar yokmu tam osunuz siz işte.. Hiç bir işten anlamayan para ile para kazanabileceğini düşünen saflar.

Ek olarak şunuda belirteyim, sizin panel de kullandiğiniz kodlar ile bizim kullandiğimiz kodlar farkli aynı işlevde değil. Sadece tasarım aynı.
Sanmayın ki bu cuma oyununuz açıldığında bir sıkıntı yaratıcak bizim açımızdan, açıkcası hiç umrumuzda bile değil , bu sektörde birşeyler yapabilmek istiyorsanız yaratıcı olmanız lazım, emek hırsızlığı yaparak hiç kimse yol alabilmiş değil.

Son düzenleme:
Tabiki hak sahibi YOURKO dur, tüm kodlari ve tüm tasarımları tamamiyle YourKO' ya özel olarak tasarlanmıştır. Şu sektöre 2000 TL harcayip gelen krolar yokmu tam osunuz siz işte.. Hiç bir işten anlamayan para ile para kazanabileceğini düşünen saflar.
Bilader sen nesin acaba ? AVCI nın sitemini kullanan parası olan bir arkadaş mı ? Bu panelin tasarımı çalınırken napıyordun senelerce uyudun mu yoksa bir myko serverında kullanılınca paran eksilcek diye götün mü tutuştu ? Hayırdır ben bu piyasada 2021'den beri varım geliştirdiğim databaseleri veya yaptığım şeyleri sana burda tek tek sıralardımda insanların üstünden sistem kuran birine laf anlatıcak değilim anladın mı? Bu panel knight online pvp serverında herkesin kullanımına açık bir paneldir ve hiçbir hakka sahip değilsin anlıyor musun? Bunu o küçük kafan anlamıştır umarım artık boş laf yapıp daha çok sinirimi bozma çocuk gibisin sadece kötülemek için elinden geleni yapıyorsun ama yetersizsin bilader sadece laf kalabalığı yapan çocukumsu tavırlar sergileyen birisisin seni daha fazla rezil etmeden bu konudan defol.

Düzenleme; Evet biladerim çoğu paylaşım platformunda yourko tasarımını bulabilirsin. Sizin açınızdan bir sıkıntısı olmayacak bir server için sizcede çok fazla eleştiride bulunmadınız mı ? Keşke korkularınızı bir kenera bıraksanızda serverınızla ön plana çıksanız. Hala çocuk gibi emek hırsızlığı diyorsunuz bu panelin resmi olarak paylaşıldığı ve yourko adlı serverın hiçbir hakka sahip olmadığı ve bir çok büyük server tarafından bu tasarımın geliştirilerek kullanıldığı ortadadır. Yani bizim copy paste yaptığımız birşey yoktur varolan paylaşımlarda görülen panel tasarımınızı snmaster adlı kullanıcı tekrar hayat vermiştir ve satışa sunmuştur bizde panel konusunda bilgimiz olmadığı için kendisinden ücret karışılığı bu paneli satın aldık anladın mı evladım ? Yani senin ufacık bile bu panelde hakkın yok olsaydı paylaşımda olmazdı senelerdir. Geri kalan database konusundada tanıtımımızı incele acaba copy paste olan ne var merak ettim. Biz burda yol almak için çok önceden yola koyulduk keşke boş laflar yapmasan bilader çekememezliğinin farkındayızda biraz daha akıllı olda kendini buralarda rezil etme.

Son düzenleme:
Bilader sen nesin acaba ? AVCI nın sitemini kullanan parası olan bir arkadaş mı ? Bu panelin tasarımı çalınırken napıyordun senelerce uyudun mu yoksa bir myko serverında kullanılınca paran eksilcek diye götün mü tutuştu ? Hayırdır ben bu piyasada 2021'den beri varım geliştirdiğim databaseleri veya yaptığım şeyleri sana burda tek tek sıralardımda insanların üstünden sistem kuran birine laf anlatıcak değilim anladın mı? Bu panel knight online pvp serverında herkesin kullanımına açık bir paneldir ve hiçbir hakka sahip değilsin anlıyor musun? Bunu o küçük kafan anlamıştır umarım artık boş laf yapıp daha çok sinirimi bozma çocuk gibisin sadece kötülemek için elinden geleni yapıyorsun ama yetersizsin bilader sadece laf kalabalığı yapan çocukumsu tavırlar sergileyen birisisin seni daha fazla rezil etmeden bu konudan defol.

Ancak sağdan soldan copy/paste yaparak database geliştirdiğini iddia edersiniz, sizin yaptiğiniz sadece taklit fazlası değil. Sen farkli bir tasarımı olan panel ile gelseydin en ufak bir kelime bile etmezdim bu konuda, emek verdiğini iddia ediyorsun ya çok komik. Çocugu 13 kasımda birakicam kucagina merak etme..

Copy paste ? Nereden neyi copy paste yapmışız bilader? Nerden bok atsam arayışlarını bırak artık. Bir myko serverını copy paste nasıl yaparsın bilader anlat bakalım hadi bu databasede copy paste yapabileceğim birşey göster? Hiçbirşey den anlamadığın ne kadarda bariz. Ben sana burda kendimi kanıtlayacak değilim benim yıllarımı harcadığım sektöre gelipte milletin üzerinden geçinen biri konuşunca gülesim geliyor. Ben bu zamana kadar bir çok insana yardım ettim para almadan insanların sorunlarını çözdüm kimse anadan doğma birşeyler bilmiyor anlatabildim mi ? Sen bu sektöre sadece bir serverdan başka birşey katamadın sadece paraya olan açlığını bastırmak için insanlara iftira atan ve her ay server açan zavallı lavuğun tekisin. Diğer serverlarada bahane bulup konularının altına yorum yapan birinden böyle birşey duyunca şaşırdım açıkçası sen her servera bahane bulursun olmadı kendisiyle boy ölçüşemeyeceğini söylersin. Resmen acınacak haldesin pvp serverlarda paylaşılan paneli gelip benim diye burda idda ediyorsun bazı şeyleri kabullen biladerim çocuk gibi ağlama artık her myko serverının altında, büyü biraz. Burdada ahkam kesip erkeklik yapacağına o erkekliğini gel çanakkaleye misafirimiz olarak göster hadi eyvallah ;)

Son düzenleme:
Copy paste ? Bir myko serverını copy paste nasıl yaparsın bilader anlat bakalım hadi bu databasede copy paste yapabileceğim birşey göster? Hiçbirşey den anlamadığın ne kadarda bariz. Ben sana burda kendimi kanıtlayacak değilim benim yıllarımı harcadığım sektöre gelipte milletin üzerinden geçinen biri konuşunca gülesim geliyor. Ben bu zamana kadar bir çok insana yardım ettim para almadan insanların sorunlarını çözdüm kimse anadan doğma birşeyler bilmiyor anlatabildim mi ? Sen bu sektöre sadece bir serverdan başka birşey katamadın sadece paraya olan açlığını bastırmak için insanlara iftira atan ve her ay server açan zavallı lavuğun tekisin. Diğer serverlarada bahane bulup konularının altına yorum yapan birinden böyle birşey duyunca şaşırdım açıkçası sen her servera bahane bulursun olmadı kendisiyle boy ölçüşemeyeceğini söylersin. Resmen acınacak haldesin pvp serverlarda paylaşılan paneli gelip benim diye burda idda ediyorsun bazı şeyleri kabullen biladerim çocuk gibi ağlama artık her myko serverının altında, büyü biraz. Burdada ahkam kesip erkeklik yapacağına o erkekliğini gel çanakkaleye misafirimiz olarak göster hadi eyvallah ;)

Sana benden abi tavsiyesi yinede yutamayacağım laflari ağzından çıkartma.

Sana benden abi tavsiyesi yinede yutamayacağım laflari ağzından çıkartma.
Hayırdır bilader büyüklük tafran kime kendini büyük görseydin bu tanıtım konusu altına gelmezdin veya başka bir tanıtım konusunun altına millete laf atmazdın 12 yaşında bebenin eline vermişler klavyeyi abileri serverı yönetiyo oda anca laf yapıyor yazık cidden. Bizim burda yutamayacağımız bir laf yok aslanım anladın mı ? Cidden sabrımın sınırlarını zorlama artık bir laf yutturmak istersende mekanımız belli burdan yapacağın gram adamlığını gelde mekanımızda yap boş laflarla burda millete artislik yapmaya kalkma

@YOURKO.NET tamamen dolandırıcının tekidir. Share/Tag eventlerinde team başkanlarına '' KC '' konusunda yardım ettiğine adım gibi eminim.
userleri yavaş yavaş elinden gittiğinin farkında ve şimdi size bok atıyor, kalan userlerinide kaybetme korkusuyla (Boss eventlerde HAYIRDIR_ teamına yardım ettikce dahada kaybetti) ve event hakkında konusanlara bile gereksiz BAN/MUTE attı. bizim sayemizde heryeri kalkmış durumda. karşılıklı yorumlarınızda @TroyGame 'nin haklı olduğu belli oluyor ve dürüst olduklarıda başarılar. bende yerimi alıcam sabırsızlıkla bekliyorum :)

bu arada lafı açılmışken söyleyeyim hayırdır teamına yourkonun apocalpsye serveri acılmadan 200k kc bankasına koyulmuştur bunuda teamındaki cocuklardan duydum doğru yada yanlış bilemiyorum ama bilginiz olsun. @YOURKO.NET paneli kendiniz yapıyorsanız yasaklama sınırlarınıda kendiniz koyacaktınız ortalık malı gibi satışa veriliyorsa bu sizin ihmarkarlığınızdır adam parasını verip paneli satın almış varsa bi zorun mahkemeye dava açarsınız haklarınızı orada savunursunuz. buraya gelip adamın parasıyla emeğiyle uğraşına salça atarak Sahiplerinin ekmeğiyle oynuyorsun buda günah ve haramdır. insanlara saygınız yok. Allaha inancınızda mı yok? bu dünya gelip geçici para için kul hakkına girme.

merhaba.
öncelikle şunu belirtmek isterim ; troygame'de oynamayacağm ve uzun süredir form'un takipcisiym. bu sene acılan myko serverlerin konusuna baktıgmda nerdeyse hepsine yourko yorum yapmıs ; konuyu baltalamış kötülemiş. yani diyeceğim ; herkes kendi işine baksın.
hayrlı olsun troygame..
iyi forumlar.

Ne boş yapmışsınız yahu.İşiniz gücünüz yokmu ? Neden YOURKO gibi sahtekar dolandırıcı bir kişilikle zaman harcıyorsunuz ? Yazdıklarını kale alıyorsunuz ? ''KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DER''miş. O (YourKO) artık sahtekarlığını , dolandırıcılığını en büyüğünden en küçüğüne kanıtladığı için ; tüm user'larını kaybetti.Yarısı bile olsa geri kazanmak için herkese çamur atıyor. Sn. YOURKO ( Sn. yazıyorum üstüne alınma ! Forum adabından sadece..) Senin panel hakkında en ufak bir hakkın yok.Hiçbir hukuki işlemi bilmeden ''kullanamazsın , yapamazsın '' vb. söylemlerde bulunamazsın. Forumlarda insanlara çamur atacağına aç biraz hukuk oku , anayasa oku , HAK oku.Bu oyun açık pazar.Tüm server sahipleri esnaf.Senin kepenklerini çoktan kapatmışlar.Esnafın ekmeğiyle oynama.
Bu arada @TroyGame yazdığınız son yorumlar gerçekten size ve foruma yakışır cinsten değil.Ergenler gibi ''Mekanıma gel , Misafirim ol '' sözleri fazla çocukça.Sanal ortamda Herkes ağır abi herkes mafya ;)
Biraz daha oturaklı , olgun davranışlar sergilemenizi öneririm.
@TroyGame Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Ne boş yapmışsınız yahu.İşiniz gücünüz yokmu ? Neden YOURKO gibi sahtekar dolandırıcı bir kişilikle zaman harcıyorsunuz ? Yazdıklarını kale alıyorsunuz ? ''KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DER''miş. O (YourKO) artık sahtekarlığını , dolandırıcılığını en büyüğünden en küçüğüne kanıtladığı için ; tüm user'larını kaybetti.Yarısı bile olsa geri kazanmak için herkese çamur atıyor. Sn. YOURKO ( Sn. yazıyorum üstüne alınma ! Forum adabından sadece..) Senin panel hakkında en ufak bir hakkın yok.Hiçbir hukuki işlemi bilmeden ''kullanamazsın , yapamazsın '' vb. söylemlerde bulunamazsın. Forumlarda insanlara çamur atacağına aç biraz hukuk oku , anayasa oku , HAK oku.Bu oyun açık pazar.Tüm server sahipleri esnaf.Senin kepenklerini çoktan kapatmışlar.Esnafın ekmeğiyle oynama.
Bu arada @TroyGame yazdığınız son yorumlar gerçekten size ve foruma yakışır cinsten değil.Ergenler gibi ''Mekanıma gel , Misafirim ol '' sözleri fazla çocukça.Sanal ortamda Herkes ağır abi herkes mafya ;)
Biraz daha oturaklı , olgun davranışlar sergilemenizi öneririm.
@TroyGame Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.

Saygılarımla.

RunNight

İlk önce yaklaşımınız ve tutumunuz için teşekkür ederim tarafsız duruma baktığınız için, son yorumda ki tutumuma gelirsek bundan önceki bütün yorumlarımda seviyemizi koruduğumu açıkça görebilirsiniz. Bir oyun yönetim görevlisi olaraktan sizleri böyle diyalogları görmek zorunluluğunda bıraktığımız için kusurumuza bakmayın. Fakat forum içerisinde huzurun sağlananaması durumundan kaynaklı böyle bir diyalog oluşmuştur. Bu olayda ki kusurumuzun farkındayız ve bu bir daha tekrarlanmayacaktır. İyi dilekleriniz içinde ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz
Saygılarımla.

Geri
Üst Alt