MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gelenler Gideni aratıyor maalesef eskilere çamur atardık söylesiniz böylesiniz diye ama. Beterin beteri varmı :/

Arkadaşlar Betada birkaç gün oynadım ve size şunları söyleyebilirim; Boss kesmek imkansıza yakın 5 kişi lobo kesmeniz Tk kesmek gibi. Dropları öğreneyim dedim Stone golem ve giant golem kestim yaklasık 1.5 saat ama bir tane drop alamadım. beta da olmama rağmen hiçbirşey yapamadım serverde. Kaldı ki normal server açıldığında exp kasmak imkansız olacağa benziyor. Premium exp sc olmadan imkansız lvl kasmak. Bosslara yanaşmanız imkansız. Betada bıktım ben serverden gerisini varın siz hesap edin. Aktardıklarımdan kimse myko servere ılk kez gırdıgımı falan anlamasın. Tamamen insanları premium almaya iten bi sistem war. Ayrıca Facebook sayfasında yaptıgım yoruma cevap verme nezaketini bile göstermeyip direk silen bir ekip var. Anlayacağınız sizin emeğiniz zamanınız umurlarında değil. 3 Ay içinde ne kadar kc satarlarsa o kadar iyi :) USKO PARA TUZAĞI DERDİM AMA OLDSCHOLLKO GORDUKTEN SONRA USKO YÖNETİMİ MELEK KALIR :))

Kesinlikle katılıyorum çok saçma bi server. Bu kadar zor yapmalarında ki amaç ya para ile item satmak yada premium vb. den çok fazla satmak. Serverde sanırım herkesin full plate ile gezmelerini istiyorlar :) bosslardan bahsetmek bile istemiyorum. Açıldığında pre vs almayı planlıyordum ama iyi ki betasını açmızsınız. Rezalet bir server daha betada sıkıldım ag. zaman harcadığına değmez..

Priest açıcam bu serverda priest playerlığımı bilen eskilerden sağlam playerlardan oynucak arkadaşlar yourko ts den ulaşabilir EstheR - Muro olarak ts3.yourko.net [şifre=yourko] ts 'sine gelsin görüşelim server açılmadan herkese şimdiden iyi şanslar,iyi oyunlar . .

ERAGON resmi açılışa 12 saat kaldı, gerçekten eğlenceli olacak :)

Gel ve loto aktivitesine katıl! (alttaki resime tıkla)

ERAGON resmi açılışa 12 saat kaldı, gerçekten eğlenceli olacak :)

Gel ve loto aktivitesine katıl! (alttaki resime tıkla)

ya professör %15 lik avantajdan yararlanmak için kc aldık, hesaplar silindi server 3 saat sonra açılcak ama bize geri iade olmadı. 1 haftadır türk gm ile konusuyoruz iadeler toplu yapılcak dendi. ses seda yok :@

ya professör %15 lik avantajdan yararlanmak için kc aldık, hesaplar silindi server 3 saat sonra açılcak ama bize geri iade olmadı. 1 haftadır türk gm ile konusuyoruz iadeler toplu yapılcak dendi. ses seda yok :mad:

Oldschoolko ekibi dürüst çalışmıyor dostum. server bugün açılıyor ama 15 gün içinde yöneticilerin item sattığına şahit olabilirsin. Sorsan iyilik meleği bunlar fakat para için her türlü düzenbazlık var. Geçmiş olsun sana

Şimdi hesabınızın bilgilerini öğrenebilirsiniz. Kırmızı alanla çizili alana tıklayın bilgileriniz eposta adresinize gönderilecektir. Ayrıca web sitesindeki şifre değiştirme sorunu düzeltildi :)

Merhaba Oldschoolers,

Max_zpsosj2c8fe.png

Eragon harika bir sunucu ama ne yazıkki bir takım problemler oluştu ve bunları çözerken beklenmeyen sorunlara yol açtı(rollback) bir çok oyuncu hayal kırıklığına uğradı ve oyunu bıraktı. Sizleri anlıyoruz ve özür diliyoruz fakat alınan önlemler problemlerin üstesinden gelebilmemiz için tek yoldu, zor kararlar almak zorunda kaldık ve herşey bu şekilde gelişti.

Bu yüzden sizler için en uygun seçeneğe karar vermeye çalıştık: Eragon'u bütün eksiklikleri gidererek ve bahsedeceğimiz telafilerle sıfırlayıp tekrar açacağız:

- Bağışçılar için: Bütün KC'leriniz geri verilecek.

Orjinal Eragonda oynayan eski oyuncular için:

- Eğer 65 level'a ulaştıysanız, 3 gün Silver premium kazanacaksınız.
- Eğer 68 level'a ulaştıysanız, yukarıdaki hediyeyi ve PK scrollar kazanacaksınız (1500 HP, 300 AC, SW, AP)
- Eğer 70 level'a ulaştıysanız, yukarıda bahsettiğimiz tüm hediyeleri ve üzerine bir adet Trina's Piece kazanacaksınız.

- Yeni hesaplar için, 3 gün Bronze Premium!

Varolan bugları düzeltmeye ve yeni patchler üzerinde çalışmaya başladık bile bu sayede herkesin Eragon'un tadını barışla çıkarabileceği yeni bir evimiz olacak!

Yeniden açılma tarihi Haziran ayının 4'ü olacak.

[/FONT]

[/SIZE][/B]

Son düzenleme:
Biz eragon da oynadık. Oyuncuların %50 sinin bırakma sebebi tamamen czde ki koxp ve online bir tane gm yok. Bdw yazıyor oyunda bir kere bdw görmedik bir tane etkinlik yok. Sadece para kazanılmak için açılmış bir server eğer bu işi yapıp para kazaniyosan o serverla ilgileneceksin dostum. 300 kere ticket attık cvp yok. Oyuna türk gm girmiyor. Ya da türkler bile yabancı ayağına yatıyor. Böyle olacaksa yapmayın bir daha server felan.

bende başlıycam buraya ama eğer tekrar ilgilenmezseniz oyunu kalıcı olarak silicem bidaha da kımse oskoya girmicek sölüyorum son şansınız.

OldSchoolKo "Eragon Reborn" Yeniden Doguyor!
Yeni Server, Yarin 4 Haziran.
Turkiye: Saat 20:00 de (Offical).

Geri
Üst Alt