MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son Server (Abadon) gibi olmaz umarım, server güzeldi ama Raptor gibi itemlerle (R) Vurulmuyodu, Ve ayrıca np kırdırma olayı umarım kalkar, Ve gold kutu olayıda umarım kalkar kimse farm yapmadan sadece pk atıp full item olabiliyodu, eski oskoya göre çok farklı serveriniz

umarım saçma sapan, oldschoolko geleneğine aykırı şeyler olmaz, ilk açılan server gibi olsun. np kırdırma veya gold kutu gibi şeylere gerek yok.

arkadaşlar aşağıdaki lvl 68 scrool'u ne işe yarıyor? yani 1 lvl adam bu kağıdı bastığında direk 68 lvl mi oluyor? ona göre oyuna başlayacağım veya başlamayacağım. saçma geldi myko serverde exp kimse kasmaz o zaman...

Bu herkez 70 olduğu zaman yeni gelen userlar zorluk çekmesin diye yapılmış bir olaya benziyor yeni acılan serverda olmaz .

arkadaşlar aşağıdaki lvl 68 scrool'u ne işe yarıyor? yani 1 lvl adam bu kağıdı bastığında direk 68 lvl mi oluyor? ona göre oyuna başlayacağım veya başlamayacağım. saçma geldi myko serverde exp kimse kasmaz o zaman...

70patchdan sonra pusa ekleniyor.

Beta 23 Aralıkta hayata geçecek, ve 7 gün sonrasında 30 Nisan resmi açılış olacak. Hepinizle oyunda görüşmek üzere!

Derken ? :)

ARKADAŞLAR MERHABA
Öncelikli olarak bu site virüslü felan değil sadece üye olucaksınız ve size verilen link ile arkadaşlarınızı üye yapıcaksınız her yaptığınız üye başına 70$ kazanıcak ve her okuduğunuz haber başınada 2$ kazanıcaksınız 1800$ olunca da çekiyorsunuz kandırıyorlar demeyin alan arkadaşlarım var 5000 tl para kimse kimseye vermiyor ÜYe olucaksınız başka hiç birşey yok ÜCRETSİZ
http://ok-haber.com/p87624

Merhaba Oldschoolers,

donate%20now_zpsaoq2wzaa.png
En son serverimiz olan Abadon'ten sonra, oturduk ve oyunu nasıl geliştirebileceğimizi, arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz daha uzun soluklu bir Knight Online oyunu için derinlemesine analiz yaptık. Bunun sonucunda ebedi mücadelelerin serverini, ERAGON'u yarattık. Burada, Colony Zone'da asla bitmeyen çarpışmaları bulabileceğiniz, donatorler ile bedava oynayan oyuncuların eşit güçte olduğu bir yer. Size kısaca nasıl çalıştığını açıklayalım.
oldschoolko.net sitesine tekrar kayıt olmanıza gerek yok, Abadon serverindeki üyeliğinizin ID / şifresini girmeniz yeterli.
Şşşt! 29 Nisan kadar bağış yapan kişiler, %15 bonus KC kazanacaksınız, bu fırsatı kaçırmayın!

TRAILER
Şimdi sırada ana sistem değişiklikleri ve özellikler:

1. KC voucher sistemi tamamen değiştirildi.

2. Kupon sisteminin tanıtımı.
Bu en hakkında? Çok basit. PUS içerisinde 100 kc ye satılan bu kuponları bulabileceksiniz. Bu kuponlar moradon daki [Coupon Exchange] Serelay ile takas edilebilerek, karşılığında istediğiniz bir eşyayı verdiğiniz kupon sayısına göre (NPC menüsünde seçebileceksiniz) alabilirsiniz. Örneğin: 3 tane kupon verip buff scroll vb. Alabilirsiniz..

3. Özel PK Ödülü Tanıtımı: Gold chitins.
Bunlar nasıl elde edilir? Avladığınız her 100 düşman için, bir tane gold hazine kutusu kazanacaksınız. Daha sonra bu kutuyu moradon daki [Operator] Moira ile takas ederek bu chitinleri kazanma şansı yakalayacaksınız! Bu yüzden PK yaparken inventory de boş yer olduğuna dikkat edin!

4. Aylık en iyi pvp oyuncuları özel pelerin sahibi olacak!
5. Juraid mountain aktif edilecek.
6. Castle Siege Savaş ödülleri güncelleştirilecek! Kale sahipleri Beyaz hazine kutusu elde edecek, ve bütün clan üyeleri beyaz pelerin sahibi olacak!
7. Daha iyi level kasmak ve farming için Görev değişiklikleri. (Bazı görevlere level gereksinim güncellemeleri geldi)
8. Birçok boss PUS eşyaları düşürecek, pk scrolleri gibi.

Ve sonunda, sizlerin fikirleri doğrultusunda yapılan değişiklikler!

1. PUS hem websitede hem de oyun içerisinde aktif olacak.
2. NT artık bedava değil. Artık Sundries te (coin) ve PUS ta (kc) satılacak.
3. Knight medal (ve özel itemler) daha sonra eklenecek. İlk açılışta kapalı kalacak.
4. Etaroth Etkinlikleri sadece 68 level ve üzerinde yapılacak.
5. +6'ya trinasız upgrade oranları arttırıldı.
6. Event Takvimi değiştirildi.

Yapılan her küçük şeyi oyuncuları düşünerek yapıyoruz. Bu yüzden ERAGON serverinde arkadaşlarınızla ve diğer birçok gelen oyuncu ile eğlenebilirsiniz. Daha önce de belirttiğimiz gibi PUS itemlerine bağış yapmadan da sahip olabileceksiniz.

29 Nisan kadar bağış yaptığınızda %15 bonus KC kazanabileceğinizi unutmayın. Bu kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsat!

Beta 23 Aralıkta hayata geçecek, ve 7 gün sonrasında 30 Nisan resmi açılış olacak. Hepinizle oyunda görüşmek üzere!

Multiple_Promotion_OSKO_zpsztqgwblm.jpg
OldSchoolKO Staff

Usta saat kaçta açılıyor bilgi wercekmisiniz ben göremedim saat kaçda açılıyor.

We decided to set ERAGON Beta Release 30 APRIL and Official 7 MAY please keep in mind that we are working hardly on new features and updates to deliver a better, long-lasting experience where you can enjoy along with your friends.

ERAGON Beta açılışını 30 NİSAN ve Resmi açılışı 7 MAYIS'a ertelemeye karar verdik sizlere arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz daha iyi ve uzun süreli bir oyun tecrübesi yaşatmak için ağır bir şekilde çalıştığımızı unutmayın lütfen.

Para brindarles una mejor experiencia hemos decidido lanzar el beta el dia de mañana y el oficial el dia 7 de mayo, estamos trabajando muy duro para darles mas cosas nuevas y actualizaciones al juego para que todo sea mejor, gracias.

acilis ertelenmis arkadaslar bugun beta acilacak .

Beta mı? La oğlum o kadar adam çağardık aq şimdi gidipte alemgame ye mi başlayalım wayy aqq 30 nisan dedik adamlara. Bari başlangıç itemleri nasıl olacak. Exp we drop seviyesi ne olacak. Onları açıklayında bari.

Hoayyydaa is yerinden 2gün maasımın kesilmesini göze alarak Türlü bahaneler uydurarak haftasonu oldschoolko oynarım diye zarzor izin aldım .
Para ayarladım predir sudur budur. Beta acılcak diolar simdide:S Ne diyicem ben işyerine vazgeçtim maaşımı kesmeyin işe geliyorummu?:S
7mayısa kim öle kim kala. Umarım inş 7 mayısda aksilik olurda Hazirana ertelenir -.-
Madem öyle şu 2gün boşum .
Bulduğum ilk Farm servera oyun için ayırdığım meblayı
oraya yatırıcam. Betaymıs tüh :( size donate yapamadk :(...

Professör - Human priest ve tüm arkadaşlara,

%15 kc avantajından yararlanabilmek için 28.04.2021 tarihinde üyelik açtım ve 2200kc satın aldım. sanırım dün tüm üyelikler silinmiş, ve şuan benim kclerim nerde belli değil, profesörün cevabı şu ; eğer kcleri abadon serverinde aldıysanız sadece orda kullanabilirsiniz? bu ne demek şimdi ??? beni yeni üyelik açtım ve sizinde dediginiz gibi %15 avantajdan yararlanabilmek için kc satın aldım. şuan dolandırılmış olabilirmiyim? kocüce yönetim ekibinden de yardım bekliyorm.

Professör - Human priest ve tüm arkadaşlara,

%15 kc avantajından yararlanabilmek için 28.04.2021 tarihinde üyelik açtım ve 2200kc satın aldım. sanırım dün tüm üyelikler silinmiş, ve şuan benim kclerim nerde belli değil, profesörün cevabı şu ; eğer kcleri abadon serverinde aldıysanız sadece orda kullanabilirsiniz? bu ne demek şimdi ??? beni yeni üyelik açtım ve sizinde dediginiz gibi %15 avantajdan yararlanabilmek için kc satın aldım. şuan dolandırılmış olabilirmiyim? kocüce yönetim ekibinden de yardım bekliyorm.

Buyur kardesim

Arkadaşlar Betada birkaç gün oynadım ve size şunları söyleyebilirim; Boss kesmek imkansıza yakın 5 kişi lobo kesmeniz Tk kesmek gibi. Dropları öğreneyim dedim Stone golem ve giant golem kestim yaklasık 1.5 saat ama bir tane drop alamadım. beta da olmama rağmen hiçbirşey yapamadım serverde. Kaldı ki normal server açıldığında exp kasmak imkansız olacağa benziyor. Premium exp sc olmadan imkansız lvl kasmak. Bosslara yanaşmanız imkansız. Betada bıktım ben serverden gerisini varın siz hesap edin. Aktardıklarımdan kimse myko servere ılk kez gırdıgımı falan anlamasın. Tamamen insanları premium almaya iten bi sistem war. Ayrıca Facebook sayfasında yaptıgım yoruma cevap verme nezaketini bile göstermeyip direk silen bir ekip var. Anlayacağınız sizin emeğiniz zamanınız umurlarında değil. 3 Ay içinde ne kadar kc satarlarsa o kadar iyi :) USKO PARA TUZAĞI DERDİM AMA OLDSCHOLLKO GORDUKTEN SONRA USKO YÖNETİMİ MELEK KALIR :))

Geri
Üst Alt