MYKO OldSchoolKO: Eragon yeniden doğuyor! 5 HAZİRAN'DA (Resmi olarak)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Professor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
- Snowman'ler çok cömert, her 7 veya 8 saatte bir Santa eventi yapacağız bu sayede hepiniz katılıp exp kasabilecek ve biraz pk scrollu elde edebileceksiniz ;)

lütfen yardımcı olabilirmisiniz pach attım dosya içerisindeki fx hepsini görev yöneticisi olarak çalıştırdım ama yinede oyuna girmiyor neden win7 kullanıyorum launcher sonraası oyuna girmiyor

Yoğun bir çalışma neticesinde forumumuz tekrar hizmette! Lütfen girin, kayıt olun ve oskomummunity'e göz atın, OldschoolKO ile ilgili bir çok yararlı bilgiyi bulabilirsiniz, teşekkürler!

Forums - OldSchoolKO

Sevgili Professor,

Ben ve benim gibi birçok oyuncu Türkiye'de yaz tatili gelmesiyle beraber yeni bir server açılmasını istiyor. Bu konuda yüzlerce kişi olduğunu söyleyebilirim. Hali hazırda açık bir server olabilir, fakat biz yeni oyuncular okulların kapanmasıyla beraber daha sağlıklı oyun oynuyabiliyor olacağız ve bu yeni açılacak servere bağlı. Sizden Haziran ayının ortalarına doğru yeni bir server açmanızı talep ediyoruz. Daha önce açılmış olan server açık kalabilir problem yok, biz yeni server istiyoruz. Lütfen yazıklarıma bir cevap verin.

Saygılarımla...

Userlerin yarısının finallerine denk gelecek. Şu büyük projeleri yapan insanlar neden hep küçük düşünüyorlar bir türlü anlayamıyorum.
Millet okul mu bitirsin pk mı atsın? (Tabii ki pk o da soru mu :D )
Umarım np kırdırıp master itemi alma olayını iptal edersiniz. Yoksa bowl dönmenin chaos kovalamanın hiç bir mantığı kalmıyor.

Geri
Üst Alt