MYKO MY-KO.NET[KYTHNOS]# 5.X.2021 20:00 #Eski KC'leriniz aktif #Tecrübe ve Deneyim#{ilk 70 olana iPhone 6

Sevgili Server Sahipleri Sitemiz Günde 1500 Tekil Hit Almakta ve Bunların Çoğunu Knight Online Pvp Server Oyuncuları Oluşturmaktadır.
Site Adresimiz : pvp-serverler.gen.tr
Server Eklemek İçin Girilecek Adres : http://www.pvp-serverler.gen.tr/p/server-ekle.html
Not : Son Eklenen Serverler Listeleneceği İçin Serverinizi Ne Sıklıkla Ekler, ve Sitemizi Ne Sıklıkla Ziyaret Ederseniz Okadar Çok Oyuncu Kazanırsınız.

farkındamısın bılmıorm ama milletin hakkını yediğin için server'in nasıl acarsan ac tutmuyor sana müstahak :)

Suan piyasadaki en takdir ettiğim en beğendiğim database burası buna bütün mykoları dahil ediyorum. tek sorun çok hızlı ilerliyor ve bazı şeyler çok kolay elde ediliyor. 10 gün bile sürmemesine rağmen yaptığım bağışa pişman olmadığım tek yer açıkcası. Takdir ediyorum sizi. Bunları da hiçbir servera daha önce yazmadım. Sonuna kadar destekliyorum ve öneriyorum da. Ancak tarihi tekrar düşünmenizi rica ediyorum sizden.

HatakeKakashi
QuarantineKO oynadın mı acaba tüm myko ları dahil ediyorsun ? Orjinalinde olmayan eklentileri koyupta oyuncu azalınca kapatan serverları çok gözde yapıyorsunuz.

Geri
Üst Alt