MYKO MY-KO.NET[KYTHNOS]# 5.X.2021 20:00 #Eski KC'leriniz aktif #Tecrübe ve Deneyim#{ilk 70 olana iPhone 6

Suan piyasadaki en takdir ettiğim en beğendiğim database burası buna bütün mykoları dahil ediyorum. tek sorun çok hızlı ilerliyor ve bazı şeyler çok kolay elde ediliyor. 10 gün bile sürmemesine rağmen yaptığım bağışa pişman olmadığım tek yer açıkcası. Takdir ediyorum sizi. Bunları da hiçbir servera daha önce yazmadım. Sonuna kadar destekliyorum ve öneriyorum da. Ancak tarihi tekrar düşünmenizi rica ediyorum sizden.

HatakeKakashi

Suan piyasadaki en takdir ettiğim en beğendiğim database burası buna bütün mykoları dahil ediyorum. tek sorun çok hızlı ilerliyor ve bazı şeyler çok kolay elde ediliyor. 10 gün bile sürmemesine rağmen yaptığım bağışa pişman olmadığım tek yer açıkcası. Takdir ediyorum sizi. Bunları da hiçbir servera daha önce yazmadım. Sonuna kadar destekliyorum ve öneriyorum da. Ancak tarihi tekrar düşünmenizi rica ediyorum sizden.

HatakeKakashi
Tüm söyledikleriniz üzerinde düşünülüyor. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Arkadasımızın da soyledigi gibi myko olarak cok guzel ve keyif aldıgımız bir server sunuyorsunuz ama oyunda devam edememe korkusu var herkezde oyunun gercekten uzun sürecegini bilse user harcadıgı bağışa degecegini bilir ve destek cıkar ama oyunda ilerleme gercekten cok hızlı belirli dropları ve para yı zorlastırmanız oyunda harcayacagımız zamanıda bagışıda cogaltır boylelikle daga sevkli bir oyun olur ilk hafta red kutu ve master olmamalı 2. hafta master icin uygundur zten . gercekten bugune kadar hic bi konuda şikayet te bulunmadım oyun hakkında tek sıkıntı şimdilik hızlı ilerleme hayırlısı ile bekliyoruz .

Herkes YOURKO dan görüp ödül vermeye çalışıyo YOURKO bir serverından en az 25 bin tl para kazanıyo ve vaadettigi ödülü her zaman veriyo siz ne kadar kazanıyosunuzda iphone 6 vericeksiniz onu merak ediyorum

Herkes YOURKO dan görüp ödül vermeye çalışıyo YOURKO bir serverından en az 25 bin tl para kazanıyo ve vaadettigi ödülü her zaman veriyo siz ne kadar kazanıyosunuzda iphone 6 vericeksiniz onu merak ediyorum
Adımızda ki Poyraz Bilişim tüm bu sorulara yeterli cevaptır kaldı ki biz maddi kaygıyı ön planda tutsak(tutmadığımızı oyuncularımız çok iyi bilirler.) Bir önceki serverda verdiğimiz gibi tablet vermeye devam ederdik.

Adımızda ki Poyraz Bilişim tüm bu sorulara yeterli cevaptır kaldı ki biz maddi kaygıyı ön planda tutsak(tutmadığımızı oyuncularımız çok iyi bilirler.) Bir önceki serverda verdiğimiz gibi tablet vermeye devam ederdik.

Kardeşim önce gel bir ödülü kazan da öle hak iddia et : ) Ödül vermesine gerek bile yoktu database i son derece başarılı bence zaten. Ödülde en fazla emek verene hediye olacak.

Benim merak ettiğim forum açılıcak mı servera ait?

Kardeşim önce gel bir ödülü kazan da öle hak iddia et : ) Ödül vermesine gerek bile yoktu database i son derece başarılı bence zaten. Ödülde en fazla emek verene hediye olacak.

Benim merak ettiğim forum açılıcak mı servera ait?

Evet yeni bir forum açılacaktır. Şu anda üzerinde çalışılıyor.

Geri
Üst Alt