Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Clienti dowload edemiyorum güncellermisiniz
Tüm söyledikleriniz üzerinde düşünülüyor. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.Suan piyasadaki en takdir ettiğim en beğendiğim database burası buna bütün mykoları dahil ediyorum. tek sorun çok hızlı ilerliyor ve bazı şeyler çok kolay elde ediliyor. 10 gün bile sürmemesine rağmen yaptığım bağışa pişman olmadığım tek yer açıkcası. Takdir ediyorum sizi. Bunları da hiçbir servera daha önce yazmadım. Sonuna kadar destekliyorum ve öneriyorum da. Ancak tarihi tekrar düşünmenizi rica ediyorum sizden.
HatakeKakashi
Adımızda ki Poyraz Bilişim tüm bu sorulara yeterli cevaptır kaldı ki biz maddi kaygıyı ön planda tutsak(tutmadığımızı oyuncularımız çok iyi bilirler.) Bir önceki serverda verdiğimiz gibi tablet vermeye devam ederdik.Herkes YOURKO dan görüp ödül vermeye çalışıyo YOURKO bir serverından en az 25 bin tl para kazanıyo ve vaadettigi ödülü her zaman veriyo siz ne kadar kazanıyosunuzda iphone 6 vericeksiniz onu merak ediyorum
Adımızda ki Poyraz Bilişim tüm bu sorulara yeterli cevaptır kaldı ki biz maddi kaygıyı ön planda tutsak(tutmadığımızı oyuncularımız çok iyi bilirler.) Bir önceki serverda verdiğimiz gibi tablet vermeye devam ederdik.
Kardeşim önce gel bir ödülü kazan da öle hak iddia et : ) Ödül vermesine gerek bile yoktu database i son derece başarılı bence zaten. Ödülde en fazla emek verene hediye olacak.
Benim merak ettiğim forum açılıcak mı servera ait?
QueensParkRangers geri döndü![]()
Bizsiz oyuna mı başlıyon çakal)
Saldırılardan hiç bir türlü etkilenmeyiz o konuda merak etmeyiniz. Teşekkürler.internationalko knightswars / yourko myko 'nun bütün işi DDoS saldırılarıdır, dikkatli olun.