- Haz
- 1,766
- 15
Kaliteli DC'siz , sorunsuz hizmetin aralıksız bir şekilde sunulduğu ve tüm userların güvencemiz altında olduğu MY-KO.NET sunucusunda herkese başarılar dileriz.
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Şöyle Söyleyeyim . Bunlar Açılıp Kapanan PVP serverlar . myko olsun homeko olsun . KC fiyatları Yarı yarıya düşmeli .Adam premium satıyor 40 tl kardeşim PVP server 40 tl olurmu hiç orjinal oyun oynuyorsun o kadar veriyorsun VIP üyeliklere . eğer yarı yarıya fiyat yaparsa ben başlarım kardeşim .
Umut ediyorum ki sizler gibi bilinçli oyuncular sayesinde verdiğimiz emeğin karşılığını alacağımız uzun soluklu bir server olacaktır. Daha önceden de yazmıştım; rica ediyorum lütfen osko'ya geçmek gibi düşüncesi olanlar şöylesine bakmak için dahi bu servere gelmesin. Buglarla dolu( bu şahsi fikrim değildir osko'nun günlük düzenlediği bug takip dosyasından görebilirsiniz) serveri buraya tercih edene saygı duyar ve onlara osko'da(bugko) mutluluklar dilerim.Benım gıbı gecen hafta Risingko ya baslayıp buglardan ve kxptan dolayı user olmamasından oyunu bırakmak zorunda kalan arkadasların burada olacagına ınanıyorum gorevler bıraz myko ruhunun dısunda olsada eksık olan cz canlılıgını getırecegınden olumlu bır eklentı daha once oynayan arkadasların yorumlarıda olumlu olunca baslamamak ıcın bı sebep goremıyorum umarım oskonun golgesınde kalmaz ve user kaybı yasamaz hepımıze hayırlı olsun .
JacKetch
Sen başlama 'Justnr ' ki benden önce oyunda olcağından eminim.
oto uyelıkle gırıs yapabılırsınız.üyelik alamıyoruz. site açılmıyor.yardımcı olurmusunuz.