KnightWars.Net
Member
- Eyl
- 150
- 5
konu güncel
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Siz sıkıntı yaşıyorsanız admine ne? Konu güncel mi? Evet. Adamın tek derdi bu. Liseliler server açarsa böyle olur işte en başında söyledik burda oynamak aptallıktır; enayiliktir diye. Daha önce yaptıkları işler sonra yapacaklarını biraz olsa öngörmenizi sağlayabilmeli. Para yatıran arkadaşlara geçmiş olsun, yapacak bir şey yok. Konu güncel yazıp dursun hala yetkililer![]()
bak bak sen utanmaz adam sıze para yatırmıs laf mılan sennkkı srefsız adama ıtmeını versen olmessın sankı katbın var ıste bunlar gıbı rezıllerı her yerde ezıl edıceksın adam prasnı haram etttı sızden cıkar burda cıkmsa obur tafrafta cıkar ne yuzsuzsunz be ınsanların ustundne bel para aznaıyorsun yuzunuze tukursek yarabbı sukur dersınızJAXES Serveri kötüleme boşuna çarını soydurmuşun koxp indirip itemleri bizden geri istiyorsun böyle bişey söz konusu olamaz. Çar sorumluluğu sana ait. ozaman her soyulana itemlerini geri verelim. olmaz öyle çarına sahip çıkıcaksın
Ben ne koxp nede başka birşey kullandım çar sorumluluğu bana ait ancak güvenlik cok zayıf çar daha soyulmadan carıma birisi girdi yardımcı olun diye 10 kez yazmışımdır face konusmalarınıda atarım admin yok birşey yapamayız gündüz yazın dediniz gündüz yazdım gene yok gece yazdım gene yok bu mu yani sizin user e verdiğniz değerJAXES Serveri kötüleme boşuna çarını soydurmuşun koxp indirip itemleri bizden geri istiyorsun böyle bişey söz konusu olamaz. Çar sorumluluğu sana ait. ozaman her soyulana itemlerini geri verelim. olmaz öyle çarına sahip çıkıcaksın