MYKO KnightWars.Net - [MYKO Gaming] ...ESKİLERE DÖNÜŞ... 10 Ekim Cuma Günü Saat 20:00

Dostum serveri kötülemek istemiyorum ama soyuldum diyorm admin yok diyorsunuz gündüz yaz gündüz yazıyorum gene yok nerde bu admin amq
yeter yav gidip sw nizde kc cekiyoruz ayıp değilmi cevap bile vermeye tenezzül etmiyorsunuz eğer gerçekten oyun anlayışınız buysa allah a emanet.

Siz sıkıntı yaşıyorsanız admine ne? Konu güncel mi? Evet. Adamın tek derdi bu. Liseliler server açarsa böyle olur işte en başında söyledik burda oynamak aptallıktır; enayiliktir diye. Daha önce yaptıkları işler sonra yapacaklarını biraz olsa öngörmenizi sağlayabilmeli. Para yatıran arkadaşlara geçmiş olsun, yapacak bir şey yok. Konu güncel yazıp dursun hala yetkililer :D

o aptallığı bende yaptım böyle ilgilenmiyceklerini bilseydim ne oynardım ne de arkadaslarımı oynatırdım sadece para olmuş verdiğim 50 tl de haram zehir zıkkım olsn eğer başka sw acarsan bende yanlışlıkla girersem nickm JAXES direk banla hiç uğraştırma

JAXES Serveri kötüleme boşuna çarını soydurmuşun koxp indirip itemleri bizden geri istiyorsun böyle bişey söz konusu olamaz. Çar sorumluluğu sana ait. ozaman her soyulana itemlerini geri verelim. olmaz öyle çarına sahip çıkıcaksın

JAXES Serveri kötüleme boşuna çarını soydurmuşun koxp indirip itemleri bizden geri istiyorsun böyle bişey söz konusu olamaz. Çar sorumluluğu sana ait. ozaman her soyulana itemlerini geri verelim. olmaz öyle çarına sahip çıkıcaksın
bak bak sen utanmaz adam sıze para yatırmıs laf mılan sennkkı srefsız adama ıtmeını versen olmessın sankı katbın var ıste bunlar gıbı rezıllerı her yerde ezıl edıceksın adam prasnı haram etttı sızden cıkar burda cıkmsa obur tafrafta cıkar ne yuzsuzsunz be ınsanların ustundne bel para aznaıyorsun yuzunuze tukursek yarabbı sukur dersınız

Ben ne koxp nede başka birşey kullandım çar sorumluluğu bana ait ancak güvenlik cok zayıf çar daha soyulmadan carıma birisi girdi yardımcı olun diye 10 kez yazmışımdır face konusmalarınıda atarım admin yok birşey yapamayız gündüz yazın dediniz gündüz yazdım gene yok gece yazdım gene yok bu mu yani sizin user e verdiğniz değer
Oyunda olan gm de loglardan itemleri bulup silindiyse de buluruz size geri itemlerinizi veririz demişti.

Derdimin item oldugunu düşünmeyin sakın benim sorunum oynadıgnız sw de soyulma işlemine bile yardımcı olmamanız birsürü mesajıma gördüğünüz halde cevap vermemeniz sw nizi kötülememe gerek yok zaten kötü bir yönetim oldugu sürece kaybetmeye mahkumsunuz millete ders olur birdahaki serverinize kim gelir kim gelmez görürsünüz22.png 333.png

Ekli dosyalar

• 22.png
    22.png
    420.1 KB · Görüntüleme: 80
  • 333.png
    333.png
    301.6 KB · Görüntüleme: 78
SEN BANA BU YAZIMIN AÇIKLAMASINI YAP.USERLERLE İLGİLENİYOMUŞSUN AYAK BACAK YAPMA BANA.1000USER DİYO BİDE 3KATI BUGLA PANELDE NE YAPTIGINI HERKES BİLİYO

yazık dolandırıldık.130 lira yatırdık paramızın karşılığını 1nebze alamadık.premium aldık premium ne item satarken birşey artırıyo ne exp ne np hiç birşeye yaramıyor. allah belanızı versin dolandırıcılar. exp sc çektik exp sc basıyoruz 1 k exp artmıyo. hera sc basıyoruz %8 exp yazmış 1 k exp artmıyo.

2.si edward denen adam 2dakikada 3 k np kasıyor. adamı czde ne yaptıgını biliyorum altta ismi geçmiyor pt ile dolaşmıyor. nasıl oluyorda sağ npsi sol npsini geçip 2dakika içinde 3k np kasıyor? bu nu açıklayamadınız.

3.sü edward denen adam saat 10 da girdi dün. saat 12.30da 55 leveldı. adam 42 leveldan 55 levela 2 saatte gitti. en sağlam party olsa 2 slot apost veya troll dönseler %50 exp event vardı en fazla 51-52 olur. biz çok seri apost deru keserek 1 saatte anca 1.30 level aldık. ki %50 exp eventı kimse bahane etmesin. 210 k geliyo normalde exp eventla 250 k geliyor. hani exp event sayesinde kastım demesin kimse.edit oldugu çok belli

4.sü daha öncedende ispatlamıştık g-game serverının yeni serverı olduğunu yazın ıpsini knightwars paneline giriyor. ordada aynı bok vardı burdada

5.si skillerde bug var. mesela spike trust pierce vuruyosun skiller buga giriyo hiç biri damage vurmuyo. ki bu genellikle oluyo. tek başına asas bazen imkanı yok adam kesemez duruma geliyo skiller vurmuyor çünkü :) ayrıca diğer def skilleri % wolf cure hiç biri atmıyor buga giriyor sözde düzelticeklerdi.

6.EXP GÖREVLERİ DENDİ HİÇ BİRİ YOK.DİĞER EVENTLAR TABİ Kİ DE YOK :d

7.saat başı 5 kc gelicekti. çok şaşırmıycaksınız tabi ki buda çalışmıyor :) insanların paralarına emeklerine yazık.

130 liramız boşa gitti iade ederlermi tabiki hayır :) adamların işine geliyor uğraaştıkları yok. preyi düzeltcez düzeltcez dediler kaç gün geçti herkes 60 oldu hala düzeltcekler :D ben burda hiç birşeyi kötülemiyorum gerçekleri söylüyorum. şu yazdıklarımdan biri yalansa bir daha yorum yapmıycam karaktersizlik yapmam. gerçekleri yazıyorum buraya iletişimdeki numarayı arıyorum 2gündür adam sikine takmıyor açıyor düzeltcez düzeltcez. exp scmiz buga giriyor hadi ya biz 5 li geliyo sanıyoduk falan adam ağzında geveliyo lafları. allah belanızı versin o verdiğimiz paralar haram olsun

servera başlayacaktım ama soyulan arkadaşa yapılanlar çok gereksiz. bence de siz bir yere gelemezsiniz bu kafayla. kg

evet admini telefondan aradım ve tl ile item satıyo siz uğraşıyosunuz ama tl ile master açıyo her şey tl ile yemn ederim 50 tl 100 tl verin fll dizer carınızı boşa ugrasmayın size yemin ediyorum kuran evliya çarpsın tl ile item satıyo kc değil direk item !!! +7 hemde boşa zaman harcamayın...

serverı kötülemek mi ? bütün konuyu okuyan arkadaşlara şunu söyliyim o yazdığım 7 maddeden her biri doğru yalansa iftiraysa ben şerefsizin önde gideni olıyım. adam tamamen paranız için yapıyor sadece istediği 1hafta sonra kapatcak. 1000+ user diyosun her saniye şu siteyi yenileyin 3er 3er artıp azalıyo 500 user yok sallayıp durma karakterli ol.allah belanı versin yalan söylüyosan tamam mı?

yahu bi siz madursunuz zaten oyundaki 1000 tane adam bişey demiyor bi siz madur oluyosunuz. Tamam oynamaya bilirsiniz. Konuyu kirletmeyin.

Bu tarz serverların tanıtımlarını Ko-cuce yönetimi barındırmaması lazım kendi sitelerinde. Admin gerçekten TL ile item satıp master açmayı kabul ediyor, bu şekilde level kasıp itemli başlamış arkadaşlarla da görüştüm, çok komik fiyatlara yaptırdıklarını söylediler.

Ko-cuce yönetimine sesleniyorum, kaldırın bu serverın tanıtımını sitenizden. Bu dolandırıcılığa ortak olmayın!

Arkadaşlar bu sw'nin sahibi değerli adminimiz bildiğiniz YALANCI.
Sw'de skiller çalışmıyo, event desen ayrı bi komedi.
Üstte yazı geçiyo xxx event var diye sonra başka bi yazı xxx evente 5dk diye..
Yaklaşık 30dk o yazı orda kalıyo. Sonra bi bakmışsınız başka bi yazı.. XXX EVENT YARIN ŞU SAATTE!
Online kal kc kazan yok. Pre üyelik alan herkes ağlıyo. Bide sorunları söyleyince face'den falan admin yorumlarınızı siliyo ve dahada kötüsü engelliyo. Kaç yaşında olduğunu çok merak ediyorum. Ya oynamayın diycemde. Bi kere girin rezillik görün. Daha moktan bi sw olamaz herhalde.

Konuyu kirletmeyinde neymiş konudaki herşey yalan dolan zaten hepsi paranın köpekliğini yaptığın için doğru birşey olan varmı ki konuda bi siz madur olmuşsunuz diyorsun insanlara yardımcı olmanız için herkesin mi madur olması lazım 1000 userine güveniyorsun ancak kazandıkların kaybettiklerinin yanında hiçbirşey

Geri
Üst Alt