MYKO KnightWars.Net - [MYKO Gaming] ...ESKİLERE DÖNÜŞ... 10 Ekim Cuma Günü Saat 20:00

Bu servera kesinlikle girmeyin gece gündüz exp kasip lvl atlamaya çalışıyoruz.Deyim yerindeyse götümüzü yırtıyoruz sonra adam geliyor serveri 56/1 yapiyor myko serverda.Bu rezilliği yetmez gibi item upgradelerini arttiriyor adamlar bizde daha +7 yi geç +6 item bile yokken +9 basiyor +10 deniyor.Eventleri ayri bir saçmalık.Townda belli bir noktaya sürekli mob atiyor ve arkadaşları yada yardakçıları olan mage teamlarda gelip novayla kesip kutulari itemleri toplayip gidiyorlar.Premium alanlar ağlıyor oda ayrı mevzu.Bu server i kim yaptiysa max yaşı 17-18 dir ve tamamen hırsızdır.Aksini iddaa eden varsa gelsin kanıtlasın zamanınızı boşa harcamayın bu hırsızların serverinda 2 günümü ayırdığım için gece gündüz pişmanım...(Şimdi o mal diyecekki şu kadar user var kötülemeyin boşa bak bakiyim o kadar user var mı artık velet.) Sırf insanları uyarmak için üyelik açtım sizin yüzünüzden.Para tuzağısınız.

Admin aklın yolu birdir. Bu kadar eleştri varsa vardır bi yanlışın. Bi özeleştri yap. Deki yahu arkadaşlar haklısınız olmadı, yapamadım. Bizde derizki olabilir kardeş vs. vs. Serveri baştan aç ama yok illa dediğim dedik diyosun. Faceden yorum silip adam engelliyosun. Hiç eleştirmeyelim o zaman..?

Beyler sontekliften urun iadesi isteyin paranizi geri alin herkez yapsin dava actim ben herkez acip parasini alsin

Geri
Üst Alt