MYKO KnightWars.Net - [MYKO Gaming] ...ESKİLERE DÖNÜŞ... 10 Ekim Cuma Günü Saat 20:00

Yeni tanıtım videomuz yayınlanmıştır... Çok az bir süre sonra açılışımız gerçekleşecektir...

Türkiyenin en iyi myko serveri hmm güldürdünüz.. :) Bakın myko dünyası 2 ye ayrılır YOURKO dan öncesi ve YOURKO dan sonrası. YOURKO dan önce hatırı sayılır 1-2 1098 versiyon server bulunuyordu. Ondan sonra herkes bilmez farm server olarak ßy ShakeaL db ile yine 1-2 tane server vardı.. ama işte vardı :) ondan sonra YOURKO ambargoyu koydu.
demem o ki gözünüzü yükseklere dikmeyiniz, boş vaatler verip süslü 2 video ile insanlarımızı salak yerine koymayınız..
EN IYI MYKO SERVER ETIKETI DOLU MAALESEF > YOURKO
Öncelikle Merhaba. Size şunu belirtiyim gördüğüm kadarıyla yourkonun sürekli konusunu güncelleyen birisiniz ki buda sizin yourko ile çalıştıgınızı veyahut playeri oldugunuzu gösteriyor. Biz burda yourkonun kalitesi hakkında en ufak bişey yazmadık ve çizmedik. Doğrudur kaliteli bir server olabilir görüşünüze göre lakin biz bu işe girerken rakip tanımayarak girdik. Rakiplerimizi gözümüzde büyütmedik hiçbir zaman. Tercih meselesidir. İsteyen istediği serverde oynar. Ama sizin gelip bizim konumuz altında reklam yapmanız doğru değil. En iyisi siz yourko nun konusunu güncellemeye devam edin :) İyi Günler.

BU RESİM HERŞEYİ GÖSTERMEKTE :)

9pVlmo.png

Son düzenleme:
Evet YOURKO serverinde bulundum fakat şuan oynamıyorum. benim bu mesajı atmamda ki sebep hep aynı vaatlerle ile yeni bir sunucu açılıp belli bir süre zarfında kapanıp tekrar açılmasıdır.. Benim ne bu konu altına reklam yapmaya nede YOURKO serverinin reklama ihtiyacı var. Ben sadece belirtmek istedim.. Umarım 1 aylık PVP sunucularından olmazsınız. :) İyi geceler.
Görüşünüz için teşekkür ederiz yinede. Açılıştan sonra kalitemiz ve oyun anlayışımız daha belirgin olacaktır. Yorumunuz bence çok erken. Çünkü üstünde aylardır çalıştığımız bir çalışma bu :) Reklam konusunda ise eğer o serverin kaliteli oldugunu düşünüyorsanız onun konusu altına yazmanız gerekir eğer gelip bizim konumuza yazarsanız bu reklama girer ki siz yapmadım desenizde öyle anlaşılır :)

Açılışa çok az bir zaman kaldı. Biz neredeyse hazırız. Sizde hazır olun... Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın

Açılış Tarihimiz önümüzdeki günlerde belli olacaktır. KO-PANEL veFORUM Sitelerimizede çok yakın bir zamanda erişim sağlayabileceksiniz...

26 eylülde 2 tane myko server açılacak. serverinizi bu tarihten önce veya sonra açarsanız sağlıklı olacaktır.ve bir an önce açın artık beklemedeyiz :)

Ekip olarak geliyoruz. Açılış tarihini en kısa sürede bekliyouz, başarılar...
26 eylülde 2 tane myko server açılacak. serverinizi bu tarihten önce veya sonra açarsanız sağlıklı olacaktır.ve bir an önce açın artık beklemedeyiz :)

Öncelikle Değerli yorumlarınız için ekibim adına teşekkür ederim.

Kpss sınavı ve Kurban bayramı tatilide göz önünde bulundurularak açılış tarihimizin 10 Ekim olarak belirlenmesi kesin olmamakla birlikte muhtemel görünmektedir.

Geç açılma nedenimiz KPSS Sınavı ve piyasada bulunan myko serverler nedeni ile userler dağılmış durumda Hedefimiz +2000 player. Ve bu rakam için bu ayın yeterli olmadıgını düşünüyoruz.. Aceleye getirip bunca kişinin beklentisini tehlikeye atıp kötü bir sonuçla karşılaşmak istemeyiz. Geç olsun güç olmasın Daha uzun reklamla daha fazla kitlelere ulaşarak oyunu daha kalabalık ve zevkli bir hale getirme gayesi içindeyiz. Açılıp 1 ay sonra kapanan myko serverler gibi sonumuzu getirmemek en büyük çabamız. Sizleri bekletmek istemeyiz ama bizce userler ve yönetimimiz için en sağlıklısı bu olarak düşünüyoruz. Teşekkürler.

Öncelikle Değerli yorumlarınız için ekibim adına teşekkür ederim.

Kpss sınavı ve Kurban bayramı tatilide göz önünde bulundurularak açılış tarihimizin 10 Ekim olarak belirlenmesi kesin olmamakla birlikte muhtemel görünmektedir.

Geç açılma nedenimiz KPSS Sınavı ve piyasada bulunan myko serverler nedeni ile userler dağılmış durumda Hedefimiz +2000 player. Ve bu rakam için bu ayın yeterli olmadıgını düşünüyoruz.. Aceleye getirip bunca kişinin beklentisini tehlikeye atıp kötü bir sonuçla karşılaşmak istemeyiz. Geç olsun güç olmasın Daha uzun reklamla daha fazla kitlelere ulaşarak oyunu daha kalabalık ve zevkli bir hale getirme gayesi içindeyiz. Açılıp 1 ay sonra kapanan myko serverler gibi sonumuzu getirmemek en büyük çabamız. Sizleri bekletmek istemeyiz ama bizce userler ve yönetimimiz için en sağlıklısı bu olarak düşünüyoruz. Teşekkürler.
Son derece mantıklı.İnşallah beklediğimize değecek.

wOWWd4.png
ORJİNAL FULL SÜRÜM SOACS SİSTEMİ
wOWWd4.png
Colony Zone EXP ve Drop Oranları %50 Daha Fazla
wOWWd4.png
BÜTÜN EVENTLER AKTİF - BDW , DeathMach, Bifrost, Ardream
wOWWd4.png
BÜTÜN JOBLAR EŞİT - DAMAGELER DÜZENLENDİ
wOWWd4.png
Okçu Skiller Sorunsuz. Kasma Problemi Yoktur.

Yorumlarınız İçin Teşekkürler... Açılış Tarihimiz önümüzdeki günlerde belli olacaktır. KO-PANEL veFORUM Sitelerimizede çok yakın bir zamanda erişim sağlayabileceksiniz...

KnightWars TR

Geri
Üst Alt