MYKO KnightWars.Net - [MYKO Gaming] ...ESKİLERE DÖNÜŞ... 10 Ekim Cuma Günü Saat 20:00

Bu Zamana kadar oynadığınız Bütün MYKO Serverleri Unutun. Türkiye'nin en kaliteli MYKO serveri geliyor..

ADİL - KALICI VE KALİTELİ bir oyun anlayışı. Çok yakında KnightWars.Net Sizlerle

Facebook Sayfamızı Takip Etmeyi Unutmayın...

güzel bir sw olacağına eminim. güvenilir insanlarla olur bu iş başarılar diliyorum :)

Online Kal Kc Kazan
Ardream Event
Ücretsiz Skill ve Stat point Sıfırla Npc gibi bir çok yeni özellik sizleri bekliyor... KnightWars.Net Çok Yakında Sizlerle

• Online Kal Kc Kazan AKTİF
  • Ücretsiz Skill Stat Sıfırlama Npc AKTİF
  • Low - Midle Class AKTİF
  • Okçu Skiller Sorunsuz
  • Oyun İçi PUS AKTİF
  • Pus - Premium Kc Kırdırma Sorunsuz
  • Orjinal Myko
  • MYKO SKİN AKTİF
  • Krallık Sistemi AKTİF
  • CSW AKTİF
  • BDW-DM AKTİF
  • BİFROST AKTİF

Açılış Tarihimiz önümüzdeki günlerde belli olacaktır. KO-PANEL ve FORUM Sitelerimizede çok yakın bir zamanda erişim sağlayabileceksiniz...

wOWWd4.png
ORJİNAL FULL SÜRÜM SOACS SİSTEMİ
wOWWd4.png
Colony Zone EXP ve Drop Oranları %50 Daha Fazla
wOWWd4.png
BÜTÜN EVENTLER AKTİF - BDW , DeathMach, Bifrost, Ardream
wOWWd4.png
BÜTÜN JOBLAR EŞİT - DAMAGELER DÜZENLENDİ
wOWWd4.png
Okçu Skiller Sorunsuz. Kasma Problemi Yoktur.

am salakları tanıtım videolarındaki tiplere bi sigara parası sıkıştırıp zorla knightwars.net dedirtmişler, ulan Oldschoolko ve yourko varken sen 100 userı aşabilcen mi önce sor bi kendine ?

am salakları tanıtım videolarındaki tiplere bi sigara parası sıkıştırıp zorla knightwars.net dedirtmişler, ulan Oldschoolko ve yourko varken sen 100 userı aşabilcen mi önce sor bi kendine ?

Merhaba. Öncelikle Röportaj videomuzun altında reklam amaçlıdır yazıyor zaten bunu görmeyip böyle abest konuşmalar yapmanız sizin ne derece düşük ve seviyesiz oldugunu göstermektedir.. Biz bu proje üzerinde aylardır çalışıyoruz ve hiç bir rakibimizi gözümüzde büyütmedik. Sizde bu seviyesizliğinizle bir şey elde edemezsiniz ve hangi servere uşaklık yapıyorsanız lütfen orda kalın.. Profilinize Baktım ve gördüğüm kadarıyla MY-KO.NET VE İNTERNATİONAL serverlerinin yalakasısınız. Bu tür Saygısızlıklarda bulunma sebebinizde eminizki bu yüzden.

SIKILMADAN OYNAYABİLECEĞİNİZ MÜTHİŞ DATABASE

Bu Zamana Kadar Oynadığınız Bütün MYKO ları Unutun !

BÜTÜN EVENTLER AKTİF SON SÜRÜM SOACS SİSTEMİ(Güncel)

ULUSLAR ARASI MYKO SERÜVENİ...

COLONY ZONE ÜZERİNE KURULU DATABASE

SAYMALI QUEST (GÖREV) SİSTEMİ...

ARDREAM EVENT - Ardreamı Özleyen Playerler İçin
Colony Zone Skor Tablosu

KOXP - DUPE - TBL - LAG - Hepsi FİX Tamamen Sorunsuz..

Açılış Tarihimiz önümüzdeki günlerde belli olacaktır. KO-PANELve FORUM Sitelerimizede çok yakın bir zamanda erişim sağlayabileceksiniz...

KnightWars TR

Sorunsuz bir server için çalışmalarımız devam etmektedir. En yakın zamanda beta ve offical açılış tarihleri duyurulacaktır.

Geri
Üst Alt