MYKO ★İNTERNATİONALKO MYKO NEW SERVER ATHENA- İNTERNATİONALKO KALİTESİ VE +2000 USER İLE 13 HAZİRANDA★

Yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum beta oldu sorunu bildirdik hallettik dediniz açıktı yine okçu kasma sorunu vardı 1,5 ay geçti sorun halledecez dediniz yapamadınız athena açtınız en büyük sorunuz halledildi dediniz hala dorun devam ediyor. Adam gibi yapamıyoruz desen gider warior açardım yine boşa kastırdın 55 levele boşa client yüklettirdin.

Tüm oyuncularımıza ilgi ve alakarı için gerçekten teşekkür ederiz , her türlü sor ve problemleriniz için faceden yazabilirsiniz. internationalko +2000 user ile international kalitesiyle hizmetinizdedir :)

okçu sorunu fixlenmiştir fakat bu sorunu neden alıyorsunzu kontrol edilip dönüş yapılacaktır

Tüm oyuncularımıza ilgi ve alakarı için gerçekten teşekkür ederiz , her türlü sor ve problemleriniz için faceden yazabilirsiniz. internationalko +2000 user ile international kalitesiyle hizmetinizdedir :)

okçu sorunu fixlenmiştir fakat bu sorunu neden alıyorsunzu kontrol edilip dönüş yapılacaktır

Fixlenen bişey yok bahane uydurmayın 1.5 ay geçti yapamıyoruz sorun var deyin kabul edin bazı şeyleri anlamsızca sinir bozucu aynı cevapları vermekten vazgeçin.

Önceki serverda ben okçu oynayacaktım malesef oynamadım ve bıraktım. Sanırım hala aynı hata var. Soacs olan serverda okçuda kasma oluyor zaten soacs olan serverların hepsinde okçu sıkıntılı.

Buyrun size bir video. Sizin serverda oynamak için çok uğraştım denemediğim client kalmadı, denemediğim şey kalmadı. PC den demeyin acme olanlarda hiçbir sıkıntı olmadan combo yapabiliyorum... Sorunun soacs olduğunu da farklı serverlarda da deneyerek çözdüm ayrıca soacs bunu istese düzeltir...

Videodaki server da soacs ve sizle yakın zamanlarda açılmıştı. Sizden sonra orayı denedim orayı beta halindeyken denedim ve orayı da bıraktım mecbur.

Geri
Üst Alt