MYKO ★İNTERNATİONALKO MYKO NEW SERVER ATHENA- İNTERNATİONALKO KALİTESİ VE +2000 USER İLE 13 HAZİRANDA★

Panelde item görebildik ama ne zaman biliyormusunuz ? serverde user kalmayınca ve babashopper lar oyunu bıraktığında.

2.si panel de user adına tıkladığınızda sadece itemleri değil STAT ve INVENTORY yani çantasıda görünür.Fakat panel ayarlarında kodlarda yükseklik ve genişliği ayarladıklarından alt kısmı göremiyoruz.Sadece abby gem den binde bir çıkan bazen kırmızı kutudan düşen Acid potion gibi çokda değerli olmayan bi itemin malum playerların çantasında 50 şer 100 er adet olması bile yeterli aslında açıklama gerektiriyor.
Hiç merak etmesinler buraya yazan playerlar boş insanlar değil.En azından 100 -200 TL para harcamış kişilerdir.
Tekrar ediyorum biz userların yakındığı sorunlara eğilmezseniz kaç yeni sw açarsanız açın aynısı olur.
Biz ispata hazırız peki yönetim yüzleşmeye hazırmı ?

kendisini ve yakın arkadaşlarını editlediğinin kanıtları her yerde mevcut nerde paylaşırsak ya banlanıyoruz ya yorumlarımız siliniyor sırf kendilerini tatmin amaçlı açılmış bir server

Bi osko vardı myko oynancak orasıda fire drake geçti şimdi bi burası kaldı oynancak inşallah dediğiniz gibi bu hatalar fixlenmiştir yoksa yine eziyet yine eziyet

Osko fire drake yada 18xx server açacak diyenler sadece zavallılardır kendi serverlarına user çekmek için uydurmayacakları yalan yoktur. Resmi ağızdan osko yetkilileri tarafından böyle bişey olmayacağı yine osko 70 myko olarak devam edeceği açıklanmıştır. Osko yeni server adı vulcanodur çalışmalar devam ediyor yakın zamanda tarihide paylaşılacaktır. Değişiklikler eklentiler facebook sayfasından oyuncularla paylaşılıyor. Oyun eski tarz devam edecektir sadece ileri versiyonların güzel eklentileri yapılmıştır. Partyi devretme, chat skil hp barı oynatabilme, royal sistem uzun pelerin, valky pathos, gold mercant gibi özellikler geliyor. Yani sadece görsel açıdan daha iyi daha kullanışlı özellikler bizi bekliyor aynı 70 farm myko devam. İnternationalko beta sürecinde bütün buglar halledildi diyip offical bütün buglar aynen devam etmiştir yani şimdide yaptık deyip yine devam etmeyeğinin bi garantisi yoktur. Oyunculara yeni server açmadan test etme imkanı tanımadıktan sonra yaptık deyip açılışta hüsranla karşılaşılması yüksek bi ihtimaldir. İnternationalko sadece yalan dolanla userleri topladı server sıkıntısı olduğundan tuttu şu ortamda osko yeni server açacakken ve yourko yeni server açmışken bir çok farm pk server haziran ayında serverlarını sıfırlıyorken tutacağını sanmıyorum. Aynı olay lojives diye bi server başına daha geldi bu sefer internationalko bu durumuna düşebilir. Görecez bakalım ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum umuyorum rezil olursunuz bi daha server açmaya yüzünüz olmaz. Paneldeki online sayısına aldanmayın online listesi bölümü aktif olmadıkça onlar boş rakamdır.

Son düzenleme:
Boşverin başka swleri şimdi.Konu internationalko'nun yeni serveri.Online olup buraya yazı yazacak dik duracak karakterli ve yetkili ağızdan açıklamaları duymak istiyoruz.Amaç kötülemek yermek değil hataları ve yapılanları kabullenip bu hatalara yeniden düşmemek için hangi önlemlerin alındığı ve düşündükleridir.

Kanıt varsa paylaşırsınız yok şunla yok bunla demekle olmuyor arkadaşım ben argosdada oynadım neyin ne oldugunu biliyorum bi paylaşta görelim neler varmış

Newbieler bi çıksın aradan lafın kime gittiği belli gelecek yoruma göre duruşumuz bellidir.

Merhaba ,

Serverımızda edit item satışı kesinlikle olmamıştır. Bizim GM'leirmiz hiç bir zaman user olmamakla beraber yalnızca GM KİLL EVENT'lerde event karakterlere girmişlerdir. Oyundaki hiç bir userla bağlantımız bulunmamaktadır. Bağlantısı olduğunu iddaa edenler serverımızı karalamaktan başka bir niyeti olmayan , adımızı kullanarak yeni internationalko burası diye user çalmak için fake reklam yapanlarla aynı kişilerdir. Yönetimimiz ilk zamanda kimler ise yine aynı kişilerdir. Aksini iddaa edenlere inanmayınız.

Yeni serverımızda stat , inventory ve itemler serverın başından itibaren web sitesinden anlık olarakgözükecektir.
Genel olarak düzeltilcekler yukarıda yazılmıştır ve söylendiği üzere düzeltilmiştir.
Madem düzeltildi neden hala argosda aktif değil sorusuna gelincede Soacs full+full versiyon güncellemiz olmuştur bu güncelleme sayesinde bu eksiklerimizi düzelttik ve yeni soacs güncellememizi DB'ile enjekte ediyoruz.13 Haziranda 2-3 dakikalık patch ile bütün eksiklikler ve görsellikler eklenecektir. Bu ve yukarıdaki açıklamamız nettir sorduğunuz ve soracağınız soruların cevaplarını bulabilirsiniz . İlginiz ve yorumlarınız için teşekkürler , iyi forumlar.

Daha fazla herşey için ;

forum.internationalko.com
www.internationalko.com

Açıklama için teşekkürler.
1-Peki ARGOS da beta sürecinden itibaren hiç bir user a hiçbir item eklemediğinizi söyleyebiliyormusunuz?
2-ARGOS da hiçbir userin stat - exp - np eklemesi yapmadık diyormusunuz ?
3-DB nizin bulunduğu sunucuya kaç kişinin erişimi var olduğunuzu bildiğinize göre DB nizden ve sunucunuzdan çekilen Ekran görüntülerini paylaşan playerleri Banlamadınız mı , Forum ve Facebook sayfasnızda bu resimler yayınlandığıında yorumları ve resimleri silmediniz mi ?
4-DB ve sunucunuzdan çekilen farklı tarihlerde çeşitli userlara eklenmiş editlenmiş resimler hakkında bilginiz varmı varsa bu resimlerle ilgili yorumunuz nedir.?
5-ARGOS da da söz vermiştiniz itemler görünecek diye ne itemler ne statlar görülebildi yeni serverde Saldırı yada çeşitli eksiklikleri bahane ederek yeniden kapatmayacağınız garantisini verebilecekmisiniz ?
6-Forum sayfanızda , tanıtımlarınızda söz verdiğiniz fakat hala ticketlere cevap bile vermediğiniz userlar , playerler olduğunu biliyormusunuz ?
7-Server playerlerinin tamamının kopma noktasına geldiği sözde70 itemlerini ekliyoruz diye ifade ettiğiniz
+additemx user adı item kodu noticesi sonrasında internationalkoya hoşgeldiniz flood noticesi hakkında yorumunuz nedir?
8- Sözde online item ekleme kodu olarak lanse ettiğiniz ve alamayan playerlere ekliyoruz diyerek sanki normalmiş izlenimi vermek için 3-5 kişiye daha item eklenmiş gibi noticede görünmesini sağlayıp asıl item eklenmesi gerekenlere relog attırılmasını ve aslında bu kodun başında boşluk olmadığında playerler tarafından görülmeyeceğini bilmediğimizi düşünerek mi devam ettiğiniz konusundaki yorumları nasıl açıklayacaksınız ?
9.Panelde item görünme çalışmasından 2-3 saat önce bilinen Crystal clanı ve bazı top clanlardaki playerlerin itemlerini söküp inn hostese koyup oyundan çıkmalarını hatta Kul hakkının nasıl yendiğini bizzat Crystal clanından bilinen playerlerin ağzından ispatlanabileceğini nasıl açıklayacaksınız ?
10-Item ekleme kodu ve devamı ile ilgili orjinal KSC leri , DB den çekilmiş ekran görüntülerini forum yöneticileri dilerse göndererek ispatlayabilecek benim gibi userlar var olduğunu biliyormusunuz?
11- Tüm bunlar hakkında gerçekten mantıklı açıklamalar yapabilecekmisiniz eğer yapılabilirse gerçekten çok sevineceğiz.Ve lütfen hala ARGOS da oynayan playerleriniz olduğunu ve BDW , Lunar vb aktiviteleri artık yapmadığınızı hatırlatır teşekkürlerimizi sunarız.

Serverımızda item eklemesi kesinlikle olmamıştır, yalnızca 7 0 questi alamayanlara sistem trafından konrol edilip eklenmiştir fakat notice sistemi ebenezere bağlı olduğundan eklenen her item aşağıdan otomatik geçmiştir.
Edit item olmadığı gibi edit statlarda olmamıştır serverımıza gelen bu karalamalara istinaden stat ve item görünümleri web sitesinden açılmaktadır.
Sanal ortamda dolaşan edit olayları ile ilgili fotoğraflar bizim serverımıza ait değildir hangi pcden veya sunucudan çekildiği belli olmayan fotoğraflar hit olan serverımızı bitirmek için çıkan fake haber ve görüntülerdir. Asılsız ve yalan olan bu bilgiler serverımızı karalamak adına forum ve facebook sayfalarımızda paylaşıldığında silinmesi kadar normal bir durum yoktur yine silinmeye ve engellenmeye devam edilecektir.
Argos adlı sunucumuzda itemlerin gözüleceğine dair söz vermdik sadece son zamanlarda çıkan dedikodu , karalama ve userlarımızın isteiği üzerine açılmıştır.
Serverımız artık saldırıları sadece 1-2 saniyelik geçici laglarla atlatıyor , server saldırı ve bahsedilen server eksiklikleri hataları tamamen düzeltilmiştir.
Ticketler hergün cevaplanıyor , fakat talebiniz üzerine tekrar kontrol edilip incelenecektir.
+add item geçmesi ve sonrasında yapılan floodla ilgili , 70 questleri alamayan buga giren userların kotrol edlilip sistem tarafından eklenmesinin edit olaylarına çözüm olması için ebenezere girilen bir komut olduğu bir item eklenirse notice geçilsin şeklinde otomatik sisteme bağlı olduğu olduğundan ilk kez keşfedilmiştir. Sonrasında quest itemleri yüzünden mağdur olanara 40-50x quest itemleri eklenmiştir.
Oyundaki hiç bir userla yönetimin alakası yoktur.
Eklenne kscler ve karakterler serverımıza ve sunucumuza ait değildir.

Son düzenleme:
item eklemesi sadece ve sadece kendi karakterine ve özel 5-6 kişilik arkadaş grubuna olmuştur oda pk yı canlı tutmak için sanırım bu açıklama daha geçerli ve düzgün oldu

Admin bey şuan ortalıkta myko yok aklınızı kullanırsanız bütün userları toplarsınız hizmetinizi iyi verip userlarla ilgilen osko değil usko açsa koymaz sana emin ol çünkü çoğu kişi oskoya kızgın zaten

Arkadaşın dediği gibi aklınızı kulanırsanız herkes size saygı duyar, serverınızda yıllarca eğlenceli vakit geçiririz ve tabiki bunun sizin için bir iş olduğunu bilerek söylemek isterim sizde çok iyi para kazanırsınız. Amacımız bu değil falan demenize gerek yok. Bu sizin belki ek gelir belki tam manasıyla işiniz ve para kazanmakta hakkınız. Buglar falan hikaye, o crystalin itemlerini falan gördük hep. Normalde bir baltaya sap olamayan bi grup, 1. sıraya yerleşemez. Özellikle o kadar ağır player varken onların şansı yoktu ama siz yarattınız. Bu bi gerçek, yalansanızda herkes farkında ama olsun hatanızı gördünüz ve eminim tekrarlamıcaksınız.

Gerçekler ve detaylar yarın bu platform üzerinde herkesin huzurunda paylaşılacaktır.(Teknik ekip ve asıl forum olan ....alan adını vermıyorum tum takıpcıler zaten bılmekte ve takıp etmektedır, ayrılmışlardır. ve asıl acılıs yakındadır. :) Detaylar ıcın yarını bekleyınız.)
Zira Uye adımdanda gördüğünüz gibi herşey ortadadır. Bu üye adının fake olması imkansızdır.
ve Bu platformdaki ilk sabit tanıtım konusu bu üyelikle açılmıştır.

Lütfen yarını bekleyiniz.

Ayrılma sebebiniz edit yapan admin ile diğerinin kavgası üzerine olduğunu duyduk. Hiç kasma bence. Crystal oyuncularına çaktırmadan sorduk, ilginçtir hepi hermes e gidicez diyor. Diğer bi tabirle editi yapan muhtemelen sizsiniz ve şimdide sizin yaptığınız pisliği bu adamların üstüne atmaya çalışıyorsunuz. Ben iki tarafıda tanımam ama editlenerek havalara giren o clanın oyuncuları çok saf, sağolsunlar söylediler hemen nerde oynıcaklarını.

Yavuzun herzamanki halleri. adam karalayarak , iftira ederek kendi serverinin reklamını yapmaya çalısıyor. Yavuzcum sen o serveri BESMELE ile açarsın BESLEME ile devam ettirirsin. bunun da herkez bilincinde. Benimde bugune kadar anlamadıgım yok burhan serverin sahibi yok admin bilmemne diyip durdular ama ilk itemlerini TL ye çeviren clan Cristal oldu. bu nası bi tezattır. dörtgözle bekliyoruz bu serveri.

Server masraflarını göstererek Burhan'a "dolandırıcı" diyenler, Yavuz adlı adminin yıllardır adının gerçekten dolandırıcı olduğunu biliyorlar herhalde. Farklı hesap açarak burada onun lehine konuşmanızda birşey ifade etmez çünkü farkındayız aynı kişilerin bu oyunu yaptığını.

GM_AAric'den alıntıdır.
Cevaben: Pro user(Server sahibinin) Pro edit itemleri

http://i.hizliresim.com/3851k5.jpg
http://i.hizliresim.com/A2V0pz.jpg

STATLARA VE ITEMLERE DIKKAT EDELİM...
BOYLE HERKEZ PRO OLUR :)
Görünen köye klavuz istiyorsunuz hala onu anlamıyorum :)

Aynı şeyleri verip verip durmayın herkes gördü ve inanmadı. Bulmaca değilki bu her attığınızda yeni birşey görelim. Attınız, gördük ve bitti. Uzatmayın artık canısı. Bu bir kanıt olmadığı gibi sırf bunu yapmak için siz yapmış olabilirsinizde ve tabiki kaydetmediğiniz için Burhan'nında haberi olmamıştır hiçbirşeyden.

Neyse herşey zamanla çıkar ortaya. Belki ben yanılıyorumdur, siz haklısınızdır şuan bilemeyiz bunu ama şuan emin olduğumuz tek konu siz yeni serverınızın reklamını çok yanlış yaptınız ve bu yüzden açıldığında gerçekten edit olduğunu herkesin bildiği Crystal clanı olarak etrafta gezersiniz 30 kişi.

Canısı bak anlamıyosunuz, server masrafları neyin kanıtı diye soruyoruz halen aynı şeyleri zırvalıyosunuz. Canım bak bu adamlar serverı açmak için doğal olarak bi yerlere ödeme yapmak zorunda ve siz bu ödemeleri suçlama amaçlı gösteriyorsunuz. Hayır ortaya adam gibi birşey koysanız eyvallah derim oturur dinlerim sizi ama bu server kirasına verilen parada dolandırıcılık bir durum yok. Gerçekten söylediğiniz lafı destekler birşey değil bu aksine saçmaladığınızı gösterir. Orda burda din tüccarlığı yaparak sempati kazanan oyuncunuz bile var bu kadar komik olmayın.

Kendi üyelikleriniz derken kastını anlamadım ama üye numarama bakabilirsin. Daha dün açılıp, başka biriymişim rolu yapmıyorum. Birçok forumda nickim CeN'o Tr yada Dovahfus.

Şimdiiii......!!!! yukardaki yazıları yazanlar kimdir bilmem.Ama bu serverda oynayan kişiler heralde server'ın az sayıdaki okcusundan biri olduğumu bilir. Betasından itibaren oynamış bir playerım ben. Hatta face sayfasındaki beta fotolarında da baya yakışıklı çıkmışım .... Ama mevzuu yukarda birçok konuda şikayelerini belirten arkadaşlarımın dedikleri gibidir. STYX fixledik açıklamasından sonra serverın son gününe kadar çalışmayan styx skilinden tutun win7 kullandığı için kombo yapamayan okçulara kadar saymakla bitmeyecek sorun.(bu arada xp kullanıyorum ben) Tanımam ahmet mehmet yada her kimse 20 harfli eleman. Ama bu srver en az 1000 userla başladı yoluna. Efendi gibi takılırken, admin 3 gün eslantı master olmayanlara kapattı( ki bu oyunun tarihi görmedi böyle bir saçmalığı) ilk kaybını yaşattı servera. Sonradan öğrendik ki trade kc dupeden millet canına okumuş serverın.Hadi onada eyvallah dedik amma velakin bu 70 itemi eklemileri bardağı taşırmadı sel etkisi yarattı. Bu yazımı admin okuyacak. Hep yazdım yine yazacağım. "Ben ve yancılarım açarım bir server bu milletde gelir oynar" kafasında devam edersen, Athena değil bütün yunan tanrı ve tanrıçaları adları kadar server açsan, yinede sonunda 10 kişiyle serverında kendini, b*kunla oynarken bulursun. Ya adam gibi işini yap paranı kazan, yada milletin zamanını harcama ve boşuna akraba edinme kendine. Kimseye oynamayın bu serverda demem. Oynayın diye yancılıkta yapmam. Doğru neyse dilim onu söyler.Adam gibi aç serverını adil ol , adam ol önce,bak o zaman bu playerlar sana sahip çıkar. Bide yapmadığın şeyleri varmış gibi gösterme, unutma kurbağa ne kadar şişerse şişsin ,öküz olmaz. Yazdıklarım zoruna gidebilir, bence gitmemeli. onca zamanını o servera harcayıp kalabalık göstermiş birinin sözleri bunlar. Tam tersine senin için ders olmalı hataların için. Adam gibi yöneteceksen şimdiden hayırlı olsun... bende gelir oynarım. Yok yine aynı kafa aynı mermer giderim diyorsan ozaman çok sağlam methiyeler düzerim. herkese iyi forumlar....

Geri
Üst Alt