Canım benim insanların kim ve ne olduğu konusunda aceleci olma. Ben Argos'a olaylardan önce, 1 haftam dolmadan tek başıma başladım. Human olmamla beraber, PAŞA'daki hiç kimseyi tanımıyorum. Daha doğrusu ben InterKO'daki hiçbir oyuncuyu tanımıyorum.
Mesajlar silindiği için görmemiş olabilirsin belki ancak ilgili KSC'leriyle beraber Crystal clanı ve oyuncularının TL ile item sattığını ve yeni serverları açılmadan ellerinde ne varsa aceleyle, ucuz ucuz elden çıkartmaya çalıştıklarını gösterim. Gösterdim derken yanlış anlama başkasının başına geleni anlatmıyorum burda, direk kendi olayım. Siz 3 kişi o masrafı yapıp şuanda zor duruma girmişsiniz farkındayım sinirli olmanızda normal ama gel bir dinle beni. Yukarda da dediğim gibi 1 hafta olmadı başlayalı ama KC alsamda (çok değil, sadece pazar yaparım diye 80 TL'lik bir KC aldım) pazar yapamadığımı farkettim çnkü kimse doğru düzgün birşey satmıyordu. Bende TL ile almak için aramaya başladım, oyuna başladıktan 2 gün sonra. İnanırmısın bilmem ama PAŞA clanından birinden ricada ettim biri oyunu bırakırsa haber edin alırım itemlerini diye. Neyse... dediğim gibi aramaya başladım ama TL ilede istediğim itemleri satan ya yoktu yada ciddi anlamda aşırı fiyat istiyordu. Hani satmak istemezsin ama bi fiyat biçersi, alan enayi olursa ne alaa misali satıyordu onlarda. Tabi ben arıyıp durdum sonra birden (olaylardan saat itibariyle) 1 gün önce gerek facebook gerekse oyun içinde Crystal clanından item satanlar çıktı ortaya. Birisi askere gidiyor, öbürü evleniyor, öbürü sıkıldım diyor vb. bahaneler. Crystal'den biriyle konuşuyorum güzel itemler söyledi ve çokta güzel fiyat verdi ama bi kurt düştü içime o kadar hepsi satmaya kalkınca. Bunlar tabi elden çıkartmak için raidcall falan çağırıp durdu inka etmek için bilirsin o durumları. Hikayeyi daha uzatmadan, bu adamlar beni o vakit dolandıramadı ancak birçok kişinin item aldığını biliyorum.
Clanlarından Duca nicki bir warrior ile daha level kasarken server hakkında konuşuyordum. Hani bilelim nereye geldik demi. "Server sahiplerini tanırım, kimseye edit falan yapmazlar, çok iyi insanlar. Allah'ında yardımıyla güzel server yürütüyorlar" falan filan diyen bir din tüccarı. Bu tüccar item satışında ona danıştığımda da "kefilim ben" demiştir ve gene aynı adam olaylardan sonra Athena'yı açan adam için etmediği laf kalmamıştır ancak Hermes'i açan Yavuz adlı clan liderine laf yoktur.
Şimdi sen hiçbir PAŞA üyesini tanımadığım halde, servera başlayalı 1 hafta olmadığı halde bana "şak şakcı" diyorsan halen tamam kabulüm ben şak şakcıyım ancak bu durumda Crystal clanı oyuncularını din tüccarı, dolandırıcı it olduklarınıda göz ardı ettiğini düşünür ve ya onlardansın derim yada şakşakcısın derim çünkü adamların insanların önüne sunduğu sözde kanıtlarda server masrafları ve adamın yaşı var sadece. Bumu kanıt? Neyin kanıtı? Yeni bir isim bulmaktan aciz, oyuncuları kandırmaya çalışan bu adamların yaptığı onca saygısız, seviyesiz hareketi görmezden gelmek için ya saf(salak değil, saf.) olman lazım yada onlardan.
Burayı açan adam temiz demiyorum elbet onunda hatası oldu. Bunca zaman diğer ortağına dur demesi gerekirdi, belge toplaması gerekirdi, şifrelerini onlarla paylaşmaması ve oyuncuları en baştan uyarması gerekirdi.
Edit:
Sanırım Hermes'i açan taraf daha server açılmadan kendi içinde ayrılmış.
https://www.facebook.com/ProfessionalKnightOnline 
(InterKO'nun pazar grubunun güncel yöneticisidir kendisi, şaka değil yani gerçekten ayrılmış olabilir)