MYKO ★İNTERNATİONALKO MYKO NEW SERVER ATHENA- İNTERNATİONALKO KALİTESİ VE +2000 USER İLE 13 HAZİRANDA★

arkadaşlar hermes mi gerçek internationalko yoksa athenea mı anlayan varsa yazabilirmi?

adındanda anlaşılacağı gibi www.internationalko.com sayfası adı altında açılan ATHENA adlı servermızı gerçek internationalko serverıdır, Facebook sayfamızıda kontrol ederek görebilirsiniz. Lütfen ismimizi kullanan fake serverlara prim vermeyiniz. İnternationalko'nun ilk serverı olan ARGOS'daki kcleriniz yalnızca ATHENA adlı serverımızda geçerli olacaktır.

Facebook sayfamızıda takip ederseniz gerçek oyuncuların nerede olacağını görmüş olursunuz. Fake isimlerle açılan , panel ve facebook adreslerinin ismimizle alakası olmadığı halde interko diye savunan serverlara inanmayınız

https://www.facebook.com/pages/Internationalko-at-25-April-1299-Myko/1431625433752201

forum.internationalko.com

www.internationalko.com

Son düzenleme:
Asıl SW Budur Beyler Diğerlerini Aldanıp Kc Çekimi Yapmayın 2 gün sonra kapatıcaklar para tuzağı iyi geceler

İnternationalko adım adım ilerliyor Id:Mrsrockness

KöpekÖldüren sende sırf bu serverı karalamak için açılmış sahte hesaplardan birisin. Siz yapıyorsunuz bu adam neden yapmasın? Bilmiyorum omudur değilmidir ama isteyen yapabilir.

Ha bu arada ko-cuce üyelk tarihi önemliyse eğer kimin doğru konuştuğuyla alakalı konuda, ben 923. üye olarak haklıyım demektir ve Athena sunucusu ŞUAN İÇİN dürüst gözüküyor ve herhangi bir suç işlememiş gibi duruyor. Hermes yani Yavuz adlı itin serverı ise tam manasıyla şerefsizlerin yuvasıdır. Üyelik zamanı kişilerin doğru olduğu konusunda %100 fikir veriyorsa ben kesin haklıyım :D Sen dedin bunu ben değil.

Ben sahte hesap falan değilim.Sizin Argos sunucunuzda büyük umutlarla oyuna başlamış sonradan kazık yemiş birisiyim.Size karşı konuşmalarımın sebebi budur.Argos'da 3 arkadaş başladık toplam 2.300 TL'lik kc aldık.Noldu senin gibi yalakaların desteği sayesinde GM sıfatındaki BosunaSaymaTam20Harf adlı dolandırıcı TL ile item sattı.Çektiğimiz kc ler boşa gitti.Bizi aptal yerine koydunuz, şimdi kalkmış herşey güllük gülistanlık yeni sw acıyormus, yok gerçek İnternationalko buraymıs.Arkadasım sana tek birşey dicem Evet Athena gerçekliğin ta kendisidir, gerçek İnternationalko orasıdır.Kazık atmada, insanları dolandırmakda çığır açan İlk ve Tek Gerçek MYKO...

Ben sahte hesap falan değilim.Sizin Argos sunucunuzda büyük umutlarla oyuna başlamış sonradan kazık yemiş birisiyim.Size karşı konuşmalarımın sebebi budur.Argos'da 3 arkadaş başladık toplam 2.300 TL'lik kc aldık.Noldu senin gibi yalakaların desteği sayesinde GM sıfatındaki BosunaSaymaTam20Harf adlı dolandırıcı TL ile item sattı.Çektiğimiz kc ler boşa gitti.Bizi aptal yerine koydunuz, şimdi kalkmış herşey güllük gülistanlık yeni sw acıyormus, yok gerçek İnternationalko buraymıs.Arkadasım sana tek birşey dicem Evet Athena gerçekliğin ta kendisidir, gerçek İnternationalko orasıdır.Kazık atmada, insanları dolandırmakda çığır açan İlk ve Tek Gerçek MYKO...

Canım benim insanların kim ve ne olduğu konusunda aceleci olma. Ben Argos'a olaylardan önce, 1 haftam dolmadan tek başıma başladım. Human olmamla beraber, PAŞA'daki hiç kimseyi tanımıyorum. Daha doğrusu ben InterKO'daki hiçbir oyuncuyu tanımıyorum.

Mesajlar silindiği için görmemiş olabilirsin belki ancak ilgili KSC'leriyle beraber Crystal clanı ve oyuncularının TL ile item sattığını ve yeni serverları açılmadan ellerinde ne varsa aceleyle, ucuz ucuz elden çıkartmaya çalıştıklarını gösterim. Gösterdim derken yanlış anlama başkasının başına geleni anlatmıyorum burda, direk kendi olayım. Siz 3 kişi o masrafı yapıp şuanda zor duruma girmişsiniz farkındayım sinirli olmanızda normal ama gel bir dinle beni. Yukarda da dediğim gibi 1 hafta olmadı başlayalı ama KC alsamda (çok değil, sadece pazar yaparım diye 80 TL'lik bir KC aldım) pazar yapamadığımı farkettim çnkü kimse doğru düzgün birşey satmıyordu. Bende TL ile almak için aramaya başladım, oyuna başladıktan 2 gün sonra. İnanırmısın bilmem ama PAŞA clanından birinden ricada ettim biri oyunu bırakırsa haber edin alırım itemlerini diye. Neyse... dediğim gibi aramaya başladım ama TL ilede istediğim itemleri satan ya yoktu yada ciddi anlamda aşırı fiyat istiyordu. Hani satmak istemezsin ama bi fiyat biçersi, alan enayi olursa ne alaa misali satıyordu onlarda. Tabi ben arıyıp durdum sonra birden (olaylardan saat itibariyle) 1 gün önce gerek facebook gerekse oyun içinde Crystal clanından item satanlar çıktı ortaya. Birisi askere gidiyor, öbürü evleniyor, öbürü sıkıldım diyor vb. bahaneler. Crystal'den biriyle konuşuyorum güzel itemler söyledi ve çokta güzel fiyat verdi ama bi kurt düştü içime o kadar hepsi satmaya kalkınca. Bunlar tabi elden çıkartmak için raidcall falan çağırıp durdu inka etmek için bilirsin o durumları. Hikayeyi daha uzatmadan, bu adamlar beni o vakit dolandıramadı ancak birçok kişinin item aldığını biliyorum.

Clanlarından Duca nicki bir warrior ile daha level kasarken server hakkında konuşuyordum. Hani bilelim nereye geldik demi. "Server sahiplerini tanırım, kimseye edit falan yapmazlar, çok iyi insanlar. Allah'ında yardımıyla güzel server yürütüyorlar" falan filan diyen bir din tüccarı. Bu tüccar item satışında ona danıştığımda da "kefilim ben" demiştir ve gene aynı adam olaylardan sonra Athena'yı açan adam için etmediği laf kalmamıştır ancak Hermes'i açan Yavuz adlı clan liderine laf yoktur.

Şimdi sen hiçbir PAŞA üyesini tanımadığım halde, servera başlayalı 1 hafta olmadığı halde bana "şak şakcı" diyorsan halen tamam kabulüm ben şak şakcıyım ancak bu durumda Crystal clanı oyuncularını din tüccarı, dolandırıcı it olduklarınıda göz ardı ettiğini düşünür ve ya onlardansın derim yada şakşakcısın derim çünkü adamların insanların önüne sunduğu sözde kanıtlarda server masrafları ve adamın yaşı var sadece. Bumu kanıt? Neyin kanıtı? Yeni bir isim bulmaktan aciz, oyuncuları kandırmaya çalışan bu adamların yaptığı onca saygısız, seviyesiz hareketi görmezden gelmek için ya saf(salak değil, saf.) olman lazım yada onlardan.

Burayı açan adam temiz demiyorum elbet onunda hatası oldu. Bunca zaman diğer ortağına dur demesi gerekirdi, belge toplaması gerekirdi, şifrelerini onlarla paylaşmaması ve oyuncuları en baştan uyarması gerekirdi.

Edit: Sanırım Hermes'i açan taraf daha server açılmadan kendi içinde ayrılmış.
https://www.facebook.com/ProfessionalKnightOnline :D
(InterKO'nun pazar grubunun güncel yöneticisidir kendisi, şaka değil yani gerçekten ayrılmış olabilir)

Son düzenleme:
Canım benim insanların kim ve ne olduğu konusunda aceleci olma. Ben Argos'a olaylardan önce, 1 haftam dolmadan tek başıma başladım. Human olmamla beraber, PAŞA'daki hiç kimseyi tanımıyorum. Daha doğrusu ben InterKO'daki hiçbir oyuncuyu tanımıyorum.

Mesajlar silindiği için görmemiş olabilirsin belki ancak ilgili KSC'leriyle beraber Crystal clanı ve oyuncularının TL ile item sattığını ve yeni serverları açılmadan ellerinde ne varsa aceleyle, ucuz ucuz elden çıkartmaya çalıştıklarını gösterim. Gösterdim derken yanlış anlama başkasının başına geleni anlatmıyorum burda, direk kendi olayım. Siz 3 kişi o masrafı yapıp şuanda zor duruma girmişsiniz farkındayım sinirli olmanızda normal ama gel bir dinle beni. Yukarda da dediğim gibi 1 hafta olmadı başlayalı ama KC alsamda (çok değil, sadece pazar yaparım diye 80 TL'lik bir KC aldım) pazar yapamadığımı farkettim çnkü kimse doğru düzgün birşey satmıyordu. Bende TL ile almak için aramaya başladım, oyuna başladıktan 2 gün sonra. İnanırmısın bilmem ama PAŞA clanından birinden ricada ettim biri oyunu bırakırsa haber edin alırım itemlerini diye. Neyse... dediğim gibi aramaya başladım ama TL ilede istediğim itemleri satan ya yoktu yada ciddi anlamda aşırı fiyat istiyordu. Hani satmak istemezsin ama bi fiyat biçersi, alan enayi olursa ne alaa misali satıyordu onlarda. Tabi ben arıyıp durdum sonra birden (olaylardan saat itibariyle) 1 gün önce gerek facebook gerekse oyun içinde Crystal clanından item satanlar çıktı ortaya. Birisi askere gidiyor, öbürü evleniyor, öbürü sıkıldım diyor vb. bahaneler. Crystal'den biriyle konuşuyorum güzel itemler söyledi ve çokta güzel fiyat verdi ama bi kurt düştü içime o kadar hepsi satmaya kalkınca. Bunlar tabi elden çıkartmak için raidcall falan çağırıp durdu inka etmek için bilirsin o durumları. Hikayeyi daha uzatmadan, bu adamlar beni o vakit dolandıramadı ancak birçok kişinin item aldığını biliyorum.

Clanlarından Duca nicki bir warrior ile daha level kasarken server hakkında konuşuyordum. Hani bilelim nereye geldik demi. "Server sahiplerini tanırım, kimseye edit falan yapmazlar, çok iyi insanlar. Allah'ında yardımıyla güzel server yürütüyorlar" falan filan diyen bir din tüccarı. Bu tüccar item satışında ona danıştığımda da "kefilim ben" demiştir ve gene aynı adam olaylardan sonra Athena'yı açan adam için etmediği laf kalmamıştır ancak Hermes'i açan Yavuz adlı clan liderine laf yoktur.

Şimdi sen hiçbir PAŞA üyesini tanımadığım halde, servera başlayalı 1 hafta olmadığı halde bana "şak şakcı" diyorsan halen tamam kabulüm ben şak şakcıyım ancak bu durumda Crystal clanı oyuncularını din tüccarı, dolandırıcı it olduklarınıda göz ardı ettiğini düşünür ve ya onlardansın derim yada şakşakcısın derim çünkü adamların insanların önüne sunduğu sözde kanıtlarda server masrafları ve adamın yaşı var sadece. Bumu kanıt? Neyin kanıtı? Yeni bir isim bulmaktan aciz, oyuncuları kandırmaya çalışan bu adamların yaptığı onca saygısız, seviyesiz hareketi görmezden gelmek için ya saf(salak değil, saf.) olman lazım yada onlardan.

Burayı açan adam temiz demiyorum elbet onunda hatası oldu. Bunca zaman diğer ortağına dur demesi gerekirdi, belge toplaması gerekirdi, şifrelerini onlarla paylaşmaması ve oyuncuları en baştan uyarması gerekirdi.

Edit: Sanırım Hermes'i açan taraf daha server açılmadan kendi içinde ayrılmış.
https://www.facebook.com/ProfessionalKnightOnline :D
(InterKO'nun pazar grubunun güncel yöneticisidir kendisi, şaka değil yani gerçekten ayrılmış olabilir)

Arkadaş yazdıklarından zaten PAŞA'daki kimseyi tanımadığın ortaya çıkıyor anladım bunu.İtem meselesine gelince sw nin 2. günü 7 shard ve 7 set satıldı TL ile satan ise o tanımadığın PAŞA clanı.CHOOSENS clanınada sağolsunlar master itemleri sattılar.Oyuna heralde son 1 hafta kala başladın sen bu yüzden tanımıyorsun.Crystal clanına gelince swnin basında TL ile item sattıklarını görmedim, ama son 1 hafta charlarını bozup satmaya başlayanlar oldu ki buda gayet normal sw de user kalmadı doğal olarak canlarını kurtarmaya çalıştılar.Burda mesele TL ile charlarını bozup item satılması değil, sw nin gidişatını değiştirecek itemlerin zamansız satılması.Sw yeni açılmış ve BoşunSaymaTam20Harf adlı Efendi Bey piyasada olmayan basılmamış itemleri piyasaya soktu.Zaten kendide fp ile geziyordu, bu konuda birçok kişi hemfikirdir benimle :@ Sende bunları gözardı etmessin heralde, burda Burhan adlı şahsa blokaj uygulamana gerek yok eğer halt yiyen varsa onuda söyliceksin.Benim harcadığım 2.300 tl 'yi senmi vereceksin? Kimse vermicek elbette onun için ben dolandırılmış biri olarak gördüklerimi söylüyorum.Söylediğin adamlar beni dolandırsaydı onuda söylerdim, kimse babamın oğlu değil.Anlattıklarındanda seni dolandırmamışlar ama sen karalıyorsun taraf olduğun ortaya çıkıyor.Sonuçta kafana silah dayayp itemleri sana zorla satmamışlar.Benim hakkımı kim yemişse Allah belasını versin, kul hakkına girecek kadar cesaretleri varsa Allah onlardan hesabını sorar o kadar basit.

Şu saatten sonra kimsenin birşey demesine gerek yok sanırım. 2 serverda bugün açılıyor bakalım nolucak.

Serverımız için son 8 saat , Lütfen fake serverlara inanmayınız ve kesinlikle clientlerini indirmeyiniz trojan içerebilir.

Gerçek internationalko oyuncularının gerçek facebook, gerçek forum ve gerçek internationalko.com'da olduğunu unutmayın.
www.internationalko.com

Son düzenleme:
Bu boşunasaymatam20Harf isimli oyuncunun çok kötü reklamı olduo_O Bu servera gelirse bana göre ne arkadaş bulabilir ne clan hatta görüldüğü yerde şikayet edilip banlanma riski var.

Evet BoşunaSaymaTam20Harf Id li oyuncu Burhan Abidir Bu Akşam ki Sw de Bizimle Beraber Olucak İtem Satışı Vs Bunlara İnanan veya Yorum Atan Çekemeyen Varsa Gelmesin. Id:Mrsrockness

Serverımız için son 2.5 saat , Lütfen adımızı kullanan ve burası internationalko diye fake serverlara inanmayınız ve kesinlikle clientlerini indirmeyiniz trojan içerebilir.

Gerçek internationalko oyuncularının gerçek facebook, gerçek forum ve gerçek internationalko.com'da olduğunu unutmayın.
www.internationalko.com

Elmorad ve luferson haritası olacak dimi athena serverında piana ve breth yoktur inş herşey eski olsada altın çağını elmorad ve luferson güncellemesiyle yaşadı knight.Yoktur inş piana ve breth?Yoktur ya yoktur okadarda eski deildir mobların yerleri bile daha tam oturmamıştı o maplerde.Yok dimi? Varmı yoksa?

Elmorad ve luferson haritası olacak dimi athena serverında piana ve breth yoktur inş herşey eski olsada altın çağını elmorad ve luferson güncellemesiyle yaşadı knight.Yoktur inş piana ve breth?Yoktur ya yoktur okadarda eski deildir mobların yerleri bile daha tam oturmamıştı o maplerde.Yok dimi? Varmı yoksa?

O senin kendi zevkin. Piana ve Breth var. Altınmı platinmi bilinmez ama oyunun tek bir çağ yaşadı o da bu zamanlar. Sonrası tırt.

bence de piana ve breth gibisi yok. panel açılıyo ayrıca. insallah tam 8de açılır. geldi diğer serverlarını tam zamanlarında açmıslardı ama

Geri
Üst Alt