Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1gün kalmış daha hala premium fiyatları pus fiyatları veya bankamatik no tarzı bilgiler halen verilmedi. hala buglar çıkıyor onları fixlemekle uğraşıyorsunuz. tamamıyla erken tarih verilmiş size olan tüm güven sarsılmak üzere yapmayın açılışı erteleyin. hala bu bilgileri vermediniz yarın açma kararındasınız. pusta belki sürüyle bug dupe çıkıcak daha denemediğiniz sürüyle şey var. bhaftaya açın diğer server zaten 2güne patlıycak hem useriniz bölünmez hem güzel açılış yaparsınız. cidden bu db ye yazık etmeyin

İlk Önce Low Clas La Low clas itemler basılmıyor. mid clas itemler mid clasla basılıyor ama str hp bonuslar basılmıyo illa . buyuk bus çeşidiyle bunu ayarlamaniz lazim.

Şuan üzerinde çalıştığımız ya da oyunun açılmasını engelleyecek bir bug mevcut değil. Son testlerimizi ayarlarımızı yapıyoruz. Panel belirli. Fiyatlar belirli. Gece içinde sizlere duyurusu yapılacak.

Sadece Bronze Premium olacak. Başka premium çeşidi kısa vadede düşünmüyoruz.

Şuan üzerinde çalıştığımız ya da oyunun açılmasını engelleyecek bir bug mevcut değil. Son testlerimizi ayarlarımızı yapıyoruz. Panel belirli. Fiyatlar belirli. Gece içinde sizlere duyurusu yapılacak.

Sadece Bronze Premium olacak. Başka premium çeşidi kısa vadede düşünmüyoruz.

İlk Önce Low Clas La Low clas itemler basılmıyor. mid clas itemler mid clasla basılıyor ama str hp bonuslar basılmıyo illa . buyuk bus çeşidiyle bunu ayarlamaniz lazim.

Launcher ı açıp o siyah ekrana id pass girdikten sonra oyun açılıyor ve öle kalıyor. W7 kullanıyorum ne yapmam gerek acaba ?

SOACS sistemine geçtiğimiz için eski launher kullanmamanız gerekli. Eğer patchleri yaparsanız 1390 patchi ile yeni launchera sahip olacaksınız ve onunla giriş yaptığınızda siyah ekran gelmeyecek.

Bİ soruda ben sormak istiyorum iznilizle, su an oynuyorum cokta hosuma gitti 32 levele geldim bile fakat yarın server acıldıgında karakter silinecekmi silinecekse kapayıp pc uyuyacam yok kalacaksa biraz daha takılmayı dusunuyorum. Tesekkürler.

Bİ soruda ben sormak istiyorum iznilizle, su an oynuyorum cokta hosuma gitti 32 levele geldim bile fakat yarın server acıldıgında karakter silinecekmi silinecekse kapayıp pc uyuyacam yok kalacaksa biraz daha takılmayı dusunuyorum. Tesekkürler.

Merhaba, maalesef silinecek. Yarın akşam mutlaka bekleriz :)

Egerekir.ger sw de fazla user olursa bence bu swdeki slotlar cok yetersiz gelicektir cunku cok az slot va ve exp için baya zor bi durum bnece . Birde Preli userlere ücretsiz skill stat sıfırlama yapıcakmısınız bu bene swde cok önemli bi skınıtı yapılması gerekir bence .

randal kardeşim kusura bakma konular karıstı baska bı konuda yazacaktım o ara burası acıkmıs sorry )

Geri
Üst Alt