Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oyun icerisinde saphir opal cristal fiyatlarının düzenlenmesi gerek saphir 1 m satılıyor npc ye..

Ayrıca oyunun betası açılalı kaç gün oldu ki +8 horn crosbowwlar basılmıs ?? cüce koo ?

Ve myko oynuyoruz lycan dan bus niye atıyor..

Son düzenleme:
oyun icerisinde saphir opal cristal fiyatlarının düzenlenmesi gerek saphir 1 m satılıyor npc ye..

Ayrıca oyunun betası açılalı kaç gün oldu ki +8 horn crosbowwlar basılmıs ?? cüce koo ?

Ve myko oynuyoruz lycan dan bus niye atıyor..
Aynen saphire'i sattım npc ye 150 k yazıyor fakat 900 k gibi bi' para geldi üstüme.

CZ, Lufer, EMC, Eslant BUS dropları düzenlendi.
Safir/Crystal/Opal satış fiyatı düzeltildi.
180'lik HP pot alınmıyordu NPC'den, düzelttim.
Upgrade oranlarını da ayarladım.

Açılış tarihiniz gördüğüm kadarıyla çok erken ve aceleci olmuş bence . Bakın daha eksikleriniz var çok acele etmişiniz ayrıca knightwars açılıyor oranında userinizi baya böleceğini düşünüyorum bence açılış ertelenip daha iyi hazırlanılmalı hala eksikleriniz var açılışta bi tane sıkıntı çıkarsa serveriniz patlar ve ko-cüce olarak büyük bir prestij kaybı verirsiniz. User tutmama ihtimalinede dikkat edin benim fikrim biraz daha reklamı uzatıp daha çok user toplayıp uygun bir gün açılmasıdır. İyi çalışmalar herkeze başarılar

sanırım %1000 exp vr :) hocam lycandan 12 k dk dan 43 k exp geliyor :) bu na da bi bak istersen beta diye böyle yaptın sanırım :) 1299 orj myko sonucta

Expler azalacak tabiki onları da azalttım da yazmayı unutmuşum :) Resetten sonra aktif olur onlar da beta hala gireblien varsa tabi görebilir aktif olduğunda :D KnightWars maalesef bizimle aynı kesime hitap etmiyor. Onlar myko deseler de bir homeko serverı açıyorlar droplarına upgrade oranlarına falan bakarsanız görürsünüz.

mageler icin de 33 alanının büyüklüğü uygundur inş :) biraz büyük olsa güzel olur :) oyun ici q7 isimli oyuncuya pm atarsanız oyunda gördüğüm eksiklikleri iletebilirim,

Önemli olarakta oyun içi sw scrool eklenmeli 2 m ye :)

Hocam önemli bir SIKINTI, İn hosstes de yeni acılan karakterler icin 2.5 m veriyor :) onu kesinlikle kaldırın

Son düzenleme:
YAW ORASI myko mu online kal kc kazan nedir SATEN ORASI MAX 2GÜN onlar G-GAME.NET diye bir myko açıp milleti dolandırdılar ve tanıtım konuları hemen hemen aynı dikkatini çeken anlar saten IJunnTheOnuRI olarak buradayım.

Oyunda Gold Pre Bronz Pre Olcakmı Olcaksa Kc Fiyatlarını Yazarmısınız 1 Gün Kaldı Açılmadan Halledelim.

cuceko tarihi coktan belirlendi arkadaşlar size uymuyor diye tarih değişicek değil demi. Zaten açılma tarzıyla 1 haftalık sw olmayacağını görmek zor değil. ister 1 gün sonra başla ister 1 hafta. uzun soluklu bir oyun olucak 1 hafta geç başlasan bile online olduğun sürece diğerlerini geçebilceksin. Tek yapılması gereken serverı sorunsuz açmak olucak gerisi zaten gelicek.

cuceko tarihi coktan belirlendi arkadaşlar size uymuyor diye tarih değişicek değil demi. Zaten açılma tarzıyla 1 haftalık sw olmayacağını görmek zor değil. ister 1 gün sonra başla ister 1 hafta. uzun soluklu bir oyun olucak 1 hafta geç başlasan bile online olduğun sürece diğerlerini geçebilceksin. Tek yapılması gereken serverı sorunsuz açmak olucak gerisi zaten gelicek.
bu adam ıns sw nın destek verdıgı kısılerden degıldır

Geri
Üst Alt