Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben oyuna giremiyorum arkadaş launcher girişlerini değiştirin ya girmiyor oyuna normal ıd pass giriş sistemi yapın lütfen anladık orjinalde eski çağ uygarlığı gibi giriş sistemi düzeltin şunu

SOACS sistemine geçtiğimiz için bu giriş sistemi ortadan kalktı, merak etmeyin.

Tahmini kaç user olacak 100 200 500 user online olacaksa söyle baştan hiç gelmem

Nasıl bir cevap beklediğinizi anlayamadım. Müneccim değiliz ki nereden bilelim bunu. Siz zaten bir oyuncu gözüyle durumu değerlendirip nasıl bir kullanıcı sayısı yakalayacağımızı bizden daha iyi çıkarımlayabilirsiniz.

sen serveru tanıtıyorsun sen deneyemli gm isen söylerdin serverun kaç user geleceğini tahmin olarak yürütürdün demekki tutmıcak server baştan yargara yapıyon

Umarım koxpu halletmişsinizdir betada anamızı ağlattı liseliler.

Ayrıca, Iron belt, Glass belt, Iron neck ve CS gibi itemlerin drop şansı çok çok düşük bir şey olmalı, hem normal bosslarından hem de isiden. Myko serverda ironı olan kral oluyor, solo oyuncuların bütün zevkini kaçırıyor.

Eğer betada bulunan tüm buglar fixlendiyse çok eğlenceli bir server olacaktır. Ko-cuce'nin şanına yaraşır bir ciddiyet ve sorumlulukla sürdürülmesini umuyoruz. Bol userlar.

Kendi sitenizde sadece 1banner koymusunuz reklamlari artirsaniz iyi olur renkli sabit index flan

Adil bir platform, adil bir oyun anlayışındayız. Diğer müşterilerimizin hakkını gasp edemeyiz. Sadece alt forum cuma günü açılacaktır.

Ayrıca, Iron belt, Glass belt, Iron neck ve CS gibi itemlerin drop şansı çok çok düşük bir şey olmalı, hem normal bosslarından hem de isiden. Myko serverda ironı olan kral oluyor, solo oyuncuların bütün zevkini kaçırıyor.

Eğer betada bulunan tüm buglar fixlendiyse çok eğlenceli bir server olacaktır. Ko-cuce'nin şanına yaraşır bir ciddiyet ve sorumlulukla sürdürülmesini umuyoruz. Bol userlar.

Tüm dropları birebir orjinal seviyesine getirmeye çok uğraştık. Özellikle CS konusunda.

KOXP için de son sürüm orjinal özel SOACS kulanıyoruz.

Normal oranlar her zaman en iyisidir. Czde kesilemeyen ya da 4v1 5v1 atan 1 2 adam olması çok hoş olur kanımca. Çok çok çok çok düşük olmasına gerek yok yani :)

--

Kendimi bildim bileli Knight oynayan biriyim. Hani eskilere bakınca No:Name'e 0000000'a F9Devil'e HitMachine'ye bakınca özlüyorum abi ya. Maradon'da CZ'de hayvan gibi parlayan itemleri görünce ortamın şekillerin değiştiğini görünce üzülüyorum. NTT aldı oyunu mahvetti gitti Spike'la WR'a 9 k vuran bi asas gördüm ya mahvettiler oyunu. Ben eski oyunu özledim gerçektende +8 Wood çıktığında sevindiğimiz zamanları özledim vallahi. Nerede Exp kassak diye sabah akşam slot aramayı özledim. Atilla'yı beklemeyi özledim.Ulan o kadar uğraştık ki o kadar para yatırdık ki şu oyunda şimdi elimizde olan koca bir 0. İnşallah bu server tutar. Para tuzağı olan binlerce oyuncuya eşit adil bir yarış sunar. Sizden ricam eşit adil bir oyun yapın. Okulda kalma sebebim de olsa özledim mk oyununu. İnşallah şu server bana ve teamıma eski Knight Online zevkini verir.

--

Tüm dropları birebir orjinal seviyesine getirmeye çok uğraştık. Özellikle CS konusunda.

KOXP için de son sürüm orjinal özel SOACS kulanıyoruz.
Sizin en profesyonel yaklaşımı seçeceğinizden şüphemiz yok, elbette verdiğiniz uğraşın da farkındayız userlar olarak. Oyunda sürekli online yetkili olacak mı? Private serverları öldüren tek bir şey varsa o da ilgisizlik kanımca.

Normal oranlar her zaman en iyisidir. Czde kesilemeyen ya da 4v1 5v1 atan 1 2 adam olması çok hoş olur kanımca. Çok çok çok çok düşük olmasına gerek yok yani :)
Şimdi çok çok zor olmasını istememin sebebi; bu serverda da her serverda olduğu gibi her ırkta sürekli isi farmlayan birer clan olacaktır. Bunlar her çıkan isiyi nefes almadan kesecekler ve işi TL ile item satma boyutuna taşıyacaklar. Sonra parayı basan kral olacak serverda. Playerlığın iteme karşı kazanmasını istiyorum hepsi bu.

Sizin en profesyonel yaklaşımı seçeceğinizden şüphemiz yok, elbette verdiğiniz uğraşın da farkındayız userlar olarak. Oyunda sürekli online yetkili olacak mı? Private serverları öldüren tek bir şey varsa o da ilgisizlik kanımca.

Şimdi çok çok zor olmasını istememin sebebi; bu serverda da her serverda olduğu gibi her ırkta sürekli isi farmlayan birer clan olacaktır. Bunlar her çıkan isiyi nefes almadan kesecekler ve işi TL ile item satma boyutuna taşıyacaklar. Sonra parayı basan kral olacak serverda. Playerlığın iteme karşı kazanmasını istiyorum hepsi bu.

Hocam çok çok zor olsa bile çok zor çıkan itemde TL'yle satılacak.Çok ta zor çıksa çokta kolay çıksa item satışını drop oranlarıyla bi sonuca vardıramaz yöneticiler.

Hocam çok çok zor olsa bile çok zor çıkan itemde TL'yle satılacak.Çok ta zor çıksa çokta kolay çıksa item satışını drop oranlarıyla bi sonuca vardıramaz yöneticiler.
Doğru söylüyorsun fakat eldeki item ne kadar nadir bir itemse sahibi de bir o kadar az satmak isteyecektir çünkü bir daha elde edemeyebileceğinin farkında olacaktır. Ama üç-dört isi sonra aynı itemi alacağını bilen bir insan elindeki itemi satmaktan çekinmeyecektir. Demeye çalıştığım bu. Zaten TL ile item satışını kesinlikle yasaklamalılar ve sürekli bu işi kovalayan bir yetkili olması lazım.

Dusunce mukemmel tamamiyle serverin vaad edilen tum ozellikleri yillardir aradigim server ozellikleri ve konuyu ilk okudugumdada tuylerim diken diken olmustu adeta :)

Fakat aklimda birkac soru isaretide yok degil..

Eski gunlerdeki gibi orjinal KO oynamak adina serverda yabanci oyuncularinda olmasi gerektigini dusunuyorum
Ko-cuce'nin bu islerde yerini sorgulamak kimsenin haddine degil fakat gercekci olmak gerekirse yabanci ko playerlerinin daha cok takip ettigi server tanitimi yapan baska sitelerde mevcut yabanci oyunculari kazanmak adina bu sitelere reklam verilmesi soz konusu mudur?

Soz konusuysa oyun icieki tum textlerin ve panelin ingilizce olmasi gerekiyor olacak mi?

KO'yu biz turkler gibi aktif oynayan guney amerikali oyuncular var ve ispanyolca dilini kullaniyorlar ve ingilizce konusunda geneli cok zayif.. onlar icin dil destegi saglanacak mi?

Serveri heyecanla bekliyorum sahsen bu konunun onemli oldugunu dusunuyorum ve beta surecinden beri aklimi kurcaliyordu haddimi astiysam ozur dilerim..

Aslında bütün sıkıntı user kaybı. USkonun 1299 zamanında mesela parayla yine satılıyordu ama czde sen shelli olsan bile kasan adamlar pk atan plateli adamlar vardı. Ne de olsa yenisi açılır diyip kolaya kaçmak pvp boyutunu bu noktaya getirdi zaaten. Ama YOURKO 70 sınırını açarak bunu bir nevi de olsa ileriye taşıdı. En azından master açılınca korkup kaçmadı herkes diğer serverlar gibi. Bu serverin de bu adımı 1 adım daha ileri taşıyacağı görüşündeyim. Dediğim gibi asıl sıkıntı USERLARIN KAÇMASI. Umarım hayal kırıklığı çok olmaz :)

Geri
Üst Alt