##Yeni Yıl Hediyesi#ByBrux--V1,9 [ Zor Server Lar için Data Bases]#En iyi Data Bases#

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByBrux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ##Yeni Yıl Hediyesi#ByBrux--V1,9 [ Zor Server Lar için Data Bases]#En iyi Data

300 undy 4000 buff patch i link i bozuk galiba :D bakarmısın sayfayı açmıyo

Cevap: ##Yeni Yıl Hediyesi#ByBrux--V1,9 [ Zor Server Lar için Data Bases]#En iyi Data

kardesş kbakmada bu dbnın
1.4 den farkı ne solermısın ?

dn:yazdım falan dıceksın ama her bugu fıxleım demıssın 1.4de yapıcam dedıgın ozellıklerın hıc bırı yok aynı 1.4 db yani

1,x serisini okursan bug lar wardı onlar fix lendir güzel kardeşim ve ayrıca o belirttigim şeylerin cogunu V6 versinde bulucaksın :) 1,x serisi bitmiştir

En iyi db buysa öldürün beni :D

sana soran oldumu bilader Benim en kötü db ım bile ıyıdır benım ıcın sonuçta emek var sus konuşma

Son düzenleme:

ırk seçme ekranında kalıyo kardeşim ne yapmam lazım biliyomusun

ırk seçme ekranında kalıyo kardeşim ne yapmam lazım biliyomusun

ırk secme ekranında kalıo derken chara tıkladıgında hıc bı tepki vermiosa sorun dbyle alakalı degıl sanırım
aynı dbyı bende kullanıorum herhangı bı sorun yok cunku

Ya şöyle Id ve şifre yazınca Karus -- Human seçme ekranı varya orda kalıyor seçmiyor yani ne yapmam lazım

Yardım edecek yokmu ya Seleck ekranında kalıyor

Beyler kimse yardım etmiyor mu ya Bybrux ordmaısın

Son düzenleme:

Ya şöyle Id ve şifre yazınca Karus -- Human seçme ekranı varya orda kalıyor seçmiyor yani ne yapmam lazım

Yardım edecek yokmu ya Seleck ekranında kalıyor

Beyler kimse yardım etmiyor mu ya Bybrux ordmaısın

client inde sorun war

SaoL Kardesım Elıne Saglık Ben Su An Kulanmıcam Ama Okdr Emek Wermısın Cok Saol Tesekkurler

DBYI yuklucek olanlara uyarı verıyım ona gore onlem alıp halledın
1.Czdekı guard toweler kecoon seklınde ve cogu zaman atack yapmıor onu duzeltın.
2.83 skıllerını yuklemeden acıo cogu kısı boyle yaparsanız charlar kesınlıkle ve kesınlıkle esıt degıl hermde hıc degıl warriorların ezici bir ustunlugu war mageleri solemeye bile gerek yok mage char acan oyunda yeri yok gibi bişey
asaslar warriorlar karısında asırı derece dusuk kalıor skıllerı ayarlarsanız bı nevi sorun kalmaz.
3.Ally yanı g1 clan pelerın verınce resette o clanın pelerınıde allyde dusuor.bug yani.
4.Troller ve twlerdeki shell bot ve shell kollukların hepsi dex basılı cıkıor onları duzeltın
yanı warrior shell dex asılı pri shell dex basılı gibi.

tşkleer kardeş

Güzel DB Sağollasın...Yeni Yılın Kutlu Olsun...

DBYI yuklucek olanlara uyarı verıyım ona gore onlem alıp halledın
1.Czdekı guard toweler kecoon seklınde ve cogu zaman atack yapmıor onu duzeltın.
2.83 skıllerını yuklemeden acıo cogu kısı boyle yaparsanız charlar kesınlıkle ve kesınlıkle esıt degıl hermde hıc degıl warriorların ezici bir ustunlugu war mageleri solemeye bile gerek yok mage char acan oyunda yeri yok gibi bişey
asaslar warriorlar karısında asırı derece dusuk kalıor skıllerı ayarlarsanız bı nevi sorun kalmaz.
3.Ally yanı g1 clan pelerın verınce resette o clanın pelerınıde allyde dusuor.bug yani.
4.Troller ve twlerdeki shell bot ve shell kollukların hepsi dex basılı cıkıor onları duzeltın
yanı warrior shell dex asılı pri shell dex basılı gibi.

saftirik onların hepsi haledildi :) cıldırtma adamı okumadınmı sen butun bug lar fix lendi diyor

saol ama yeterince zor diil pf

Eline saglık süper db
3000hp ve und sc ler için gerek patch link kırık bi el atarmısın ...

Ellerine Saglık Kardeş.Arkadaşlar Burda Sonuçta Bi Emek Vardır Hemde Baya Bi Büyük Emek Kötü Yorum Yapıcak Varsa Karalıcak Varsa Kullanmaz Kimse Onu Zorlamıyor.

Kötü Yorum Yapıcaklar Crtl+W Vakit Kaybetmeyin..

Ellerine Saglık Kardeş.Arkadaşlar Burda Sonuçta Bi Emek Vardır Hemde Baya Bi Büyük Emek Kötü Yorum Yapıcak Varsa Karalıcak Varsa Kullanmaz Kimse Onu Zorlamıyor.

Kötü Yorum Yapıcaklar Crtl+W Vakit Kaybetmeyin..

teşekurler

saftirik onların hepsi haledildi :) cıldırtma adamı okumadınmı sen butun bug lar fix lendi diyor

benle konusmalarına dıkkat et hıc bırı fıxlenmedı
guard toweler duzelmıs sanırım sadece
drop sorunları duruor
ayrıca
eslantta paramun titan gibi canavarlar yok eskı eslant olmus 1.4de war
1.9 da yok bana kanıt lttırma adam gıbı uyardım ben yukluceklerı

SÜper bİr db

hocam selam. bi hatanızı düzeltmek istiyorum..
"data bases" diye bi kelime yoktur İngilizce'de.
Database'dir o. Veritabanı yani.
Sonuna "s" takısı yani çoğul takı gelince,
"Databases" olur (AYRI DEĞİL!)
Bunun anlamı da veritabanlarıdır. Senin konunda tek bir veritabanı olduğuna göre, Data Bases değil Database demelisin. Yada veritabanı..

benle konusmalarına dıkkat et hıc bırı fıxlenmedı
guard toweler duzelmıs sanırım sadece
drop sorunları duruor
ayrıca
eslantta paramun titan gibi canavarlar yok eskı eslant olmus 1.4de war
1.9 da yok bana kanıt lttırma adam gıbı uyardım ben yukluceklerı

usko eslant kaldırıldı droplardan memnun degıllerdı cunku :) ve obur sorunların hepsı duzeltıldı cnm benım

Geri
Üst Alt