##Yeni Yıl Hediyesi#ByBrux--V1,9 [ Zor Server Lar için Data Bases]#En iyi Data Bases#

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByBrux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ##Yeni Yıl Hediyesi#ByBrux--V1,9 [ Zor Server Lar için Data Bases]#En iyi Data

teşekkürler harika bi db

Cevap: ##Yeni Yıl Hediyesi#ByBrux--V1,9 [ Zor Server Lar için Data Bases]#En iyi Data

saol 2021 un en çok tutan db side bu oldu sanırım :D en azından ayın 16 sına kadar :p
güzel paylaşım saol :) ( HATIRLATIRIM :p emeği saygı :) )

saol 2021 un en çok tutan db side bu oldu sanırım :D en azından ayın 16 sına kadar :p
güzel paylaşım saol :) ( HATIRLATIRIM :p emeği saygı :) )

e ayın 16 sına kadar tutuyorsa ben bı paylaşım yapmaya baslıyım yenıden :)

merak etme cnm benım 6,0 version ları gelmeye baslıcak bu hafta ıcınde

bybrux kac oldu istiyorum sunlara uyumlu bi files koyarmısın pls.........

lutfen yaaa

bybrux kac oldu istiyorum sunlara uyumlu bi files koyarmısın pls.........

lutfen yaaa

uyumlu files'lar sizlere 6 serisi ile gelicek bu hafta içinde veya bu hafta sonu yayınlanıcak database 6 version verisi ile

ama bu db yi gelistir bu db cok tutuldu simdiden kolay gelsin iyi calısmalar bir an oncek oyarsan sevinirim :)

ama bu db yi gelistir bu db cok tutuldu simdiden kolay gelsin iyi calısmalar bir an oncek oyarsan sevinirim :)

tutuldu ama ındırıyorlar ındırıyorlar :D yorum yapmıyorlar :D

saol ama bence unig dropları nı felan eklemeseydin gem görevi bf felan ekleseydn cok daa güsel olabilirdi.

saol ama bence unig dropları nı felan eklemeseydin gem görevi bf felan ekleseydn cok daa güsel olabilirdi.

Adam herşeyi düşünmüş koymuş.Bütün özellikleri olsun diye.

Sen silip düzeltirsin zaten :sakalli:

uyumlu files'lar sizlere 6 serisi ile gelicek bu hafta içinde veya bu hafta sonu yayınlanıcak database 6 version verisi ile

Genelde Dikkat Edersen Herkes Akuma DB ve Server Files'lara Göz Dikti.Bunun Gibi Bir DB ve Files Yaparsan Millet İndirmeyi Bırak Seni Yorum Yağmuruna Tutarlar ve Bende İnanıyorum Ki Bunu Yapabilecek Kapasitedesin.

Paylaşımlarının Devamını Dilerim , Emeğine Sağlık...

Genelde Dikkat Edersen Herkes Akuma DB ve Server Files'lara Göz Dikti.Bunun Gibi Bir DB ve Files Yaparsan Millet İndirmeyi Bırak Seni Yorum Yağmuruna Tutarlar ve Bende İnanıyorum Ki Bunu Yapabilecek Kapasitedesin.

Paylaşımlarının Devamını Dilerim , Emeğine Sağlık...

ustad ben herkesın 150 ytl sattıgı dosyaları ve db yı paylaştım :) adamlar anama avradıma sövmedikleri kaldı :)

ustad ben herkesın 150 ytl sattıgı dosyaları ve db yı paylaştım :) adamlar anama avradıma sövmedikleri kaldı :)

sövmeleri senin için iyi birşey anlaki çekemediler anlaki kendileri yapamadılar yada paylaşma yap işte bişeyler biliyorum ki bişeyler başarıcaksın önüne taş koysalar bile.

Ya Birde Ben Şu Sövmeye Anlam Veremiyorum.Sövüyosunda ne oluyo...

Sövüyorlarsa Seviyeleri Senin Altındadır Sen Olgunluk Göster Boşver Paylaşsanda Paylaşmasanda Her ZAman Güzel Şeyler Yapacağına ve Senin Gibi Başarılı Arkadaşların Yapacağına İnanıyorum.

Paylaşımlarının Güzel Yorumlar Tarafından Yüceltilmesi Dileğiyle...

sövmeleri senin için iyi birşey anlaki çekemediler anlaki kendileri yapamadılar yada paylaşma yap işte bişeyler biliyorum ki bişeyler başarıcaksın önüne taş koysalar bile.

Ya Birde Ben Şu Sövmeye Anlam Veremiyorum.Sövüyosunda ne oluyo...

Sövüyorlarsa Seviyeleri Senin Altındadır Sen Olgunluk Göster Boşver Paylaşsanda Paylaşmasanda Her ZAman Güzel Şeyler Yapacağına ve Senin Gibi Başarılı Arkadaşların Yapacağına İnanıyorum.

Paylaşımlarının Güzel Yorumlar Tarafından Yüceltilmesi Dileğiyle...

Bu hafta içinde Büyük bir Paylaşım yapıcam zaten bırıktırıyorum suanda 3 DataBase Bir kaç tanede Süpiz :)

ELleriNE SAqLık GüseL PayLAsım xD

güzel db çok teşekkürler

Sagol Db güzel

Moderatör tarafında düzenlendi:

+++++++++++++++++++++++++++++

qüzeL db paylasım için ty

PayLaşıM İçiN TeşeKKürLeR

Geri
Üst Alt