teşekkürler harika bi db
saol 2021 un en çok tutan db side bu oldu sanırımen azından ayın 16 sına kadar
güzel paylaşım saol( HATIRLATIRIM
emeği saygı
)
bybrux kac oldu istiyorum sunlara uyumlu bi files koyarmısın pls.........
lutfen yaaa
ama bu db yi gelistir bu db cok tutuldu simdiden kolay gelsin iyi calısmalar bir an oncek oyarsan sevinirim![]()
saol ama bence unig dropları nı felan eklemeseydin gem görevi bf felan ekleseydn cok daa güsel olabilirdi.
uyumlu files'lar sizlere 6 serisi ile gelicek bu hafta içinde veya bu hafta sonu yayınlanıcak database 6 version verisi ile
Genelde Dikkat Edersen Herkes Akuma DB ve Server Files'lara Göz Dikti.Bunun Gibi Bir DB ve Files Yaparsan Millet İndirmeyi Bırak Seni Yorum Yağmuruna Tutarlar ve Bende İnanıyorum Ki Bunu Yapabilecek Kapasitedesin.
Paylaşımlarının Devamını Dilerim , Emeğine Sağlık...
ustad ben herkesın 150 ytl sattıgı dosyaları ve db yı paylaştımadamlar anama avradıma sövmedikleri kaldı
![]()
sövmeleri senin için iyi birşey anlaki çekemediler anlaki kendileri yapamadılar yada paylaşma yap işte bişeyler biliyorum ki bişeyler başarıcaksın önüne taş koysalar bile.
Ya Birde Ben Şu Sövmeye Anlam Veremiyorum.Sövüyosunda ne oluyo...
Sövüyorlarsa Seviyeleri Senin Altındadır Sen Olgunluk Göster Boşver Paylaşsanda Paylaşmasanda Her ZAman Güzel Şeyler Yapacağına ve Senin Gibi Başarılı Arkadaşların Yapacağına İnanıyorum.
Paylaşımlarının Güzel Yorumlar Tarafından Yüceltilmesi Dileğiyle...
ELleriNE SAqLık GüseL PayLAsım xD