İlk önce selamlar,[Akuma'nın ellerinden öpüyoruz]
Ben kazık yedigimi düşünüyorum ama bilmiyorum şuan size danışmak aklıma geldi
Dün harıl harıl internetim neden yavaş derken taki çakışan programlardan çakışan driverlere işlemci IRQ kapılarını aynı anda kullanma fln di filandı araştırdım. Microsoftan dosya çekerkenki hızım genede 130bayt/sn geçmedi(1mbit/4gbkota kullanıcısıydım)
acilen CS clanım olan Niepwnye danıştım forumdada bulunan agalardan "Aranel" bana online işlemle 8mbite geçebilirsin dedi
kafama yatmadı hoşumada gitmedi[şafak sezere saygılar] ama denedim ve online işlemle NETLİMİTSİZ paketine geçtim internetim 5 dakika gitti sonra geldi baglandıgında ben içerdeydim yarım saat sonra bakabildim baktıgımdada sag altta internet hızı olarak :5.4 mbps diyordu
şaşırdım. Tamam biliyorum illa adamlar 8mbit sürekli demiyorlar ulaşabilecegi en fazla hız oda sözde. belki öle gözüküyordur dedim. Speedtest.net adresinden hız testi yaptırdım [umarım reklama girmez] 4.9mbit download hızı 0.69 upload hızı çıktı. Gene aynı clanda bulunduğum forumdada bullunan "0uikshare" arkadaşıma ; sen geçmiştin lan 8mbite dimi dedim evet dedi onun hızı bilgisayarında 8.3 mbps gözüküyormuş. Ve diger Tarife degiştiren arkadaşlarada[1mbit/4gb kota >>>>> Netlimitsiz] sordugumdada onlardanda 8.0mbit cevabını aldım bunun sebebi ne olabilir acaba 444 0 444 aramadan önce size danışayım dedim 
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hö hö hö
Ben kazık yedigimi düşünüyorum ama bilmiyorum şuan size danışmak aklıma geldi
Dün harıl harıl internetim neden yavaş derken taki çakışan programlardan çakışan driverlere işlemci IRQ kapılarını aynı anda kullanma fln di filandı araştırdım. Microsoftan dosya çekerkenki hızım genede 130bayt/sn geçmedi(1mbit/4gbkota kullanıcısıydım)
acilen CS clanım olan Niepwnye danıştım forumdada bulunan agalardan "Aranel" bana online işlemle 8mbite geçebilirsin dedi
kafama yatmadı hoşumada gitmedi[şafak sezere saygılar] ama denedim ve online işlemle NETLİMİTSİZ paketine geçtim internetim 5 dakika gitti sonra geldi baglandıgında ben içerdeydim yarım saat sonra bakabildim baktıgımdada sag altta internet hızı olarak :5.4 mbps diyordu
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler hö hö hö