MYKO Risingko Tuzağı..!!!! kesinlikle okuyun...!!!

bu server emek hırsızıdır

• Kullanılan toplam oy
    8
Şahsen ben o exp bugını yapıp %60 kastım evet zaten hiç bir zaman reddetmedim. Ama zaten 69 lvla kadar emeğimle kasmışım 1 lvli durup dururken niye bugla kasayım?

Nedenine gelirsek ; drooyk isimli şahıs bugla 2 günde 65 den 70 oldu . Biz bunu 2 gün araştırdık ve exp bugu bulduk videosunu çektik işte böyle böyle yapılıyor diye kanıt olarak torres'e gönderdik. Ve bize bunu TESPİT EDEMEDİĞİNİ ve SONUÇTA O KİŞİNİN BİR ŞEKİLDE 70 OLDUĞUNU söyledi. Aynen bunları söyledi demek ki emeğe saygı yok emekler boşuna. Ben ve 4 kişi inadına exp bug yaptık ve o günde banlandık.İşin komiği bütün clan banlandı 5 kişi yapmamıza rağmen.

Gerçekten 79 saat hiç durmadan 2 kişi vardiyalı 70 olan arkadaşta banlandı ve ödülü verilmedi.

Şimdi kimse gelipte bu Güven denen adamı savunmasın ve gelipte ben konunun dışındayım ayağı çekmesin

Bunları yazmamızın sebebi , bizim bir beklentimiz yok artık bu adam yarın öbür gün yine server açaçak sonuçta oynucaksanız bazı şeyleri bilin ona göre oynayın diye uğraşıyoruz. Bu şahıslar zorda kaldıklarında profillerinizi yayıp sizin annenize, kardeşlerinize,babalarınıza,eşlerinize küfür ettirip haz alıyorlar ve bazılarıda bunları destekliyor.İnsan düşmanına yapmaz bunları..

BİLİYORUM OKUYORSUN BUNLARI , SEN ÖZÜR DİLEYECEKSİN EMEĞİNİZİ ÇALDIM SİZE YANLIŞ YAPTIM DİYECEKSİN ONDAN SONRA BİZ BUNA BİR SON VERİCEZ. TEK YAPMAN GEREKEN ÖZÜR DİLEMEK ÖDÜL MÖDÜL İSTEMİYORUZ.

Geri
Üst Alt