MYKO Risingko Tuzağı..!!!! kesinlikle okuyun...!!!

bu server emek hırsızıdır

• Kullanılan toplam oy
    8
güven karasu (torres) risingko admini emek hırsızıdır
bu adamın emeklerinizi paranızı çalmasına daha fazla izin vermeyeceğiz..

güven karasu (torres) risingko admini emek hırsızıdır
bu adamın emeklerinizi paranızı çalmasına daha fazla izin vermeyeceğiz.

22.jpg
HIRSIZLARDA İFTİRA ATABİLİYORMUŞ İNSANLARI DOLANDIRDINIZ BU BANA BENİM HESABIMA GÖNDERİLMİŞ OLAN FAKAT YOLLAMAYAN 50 TL DİR BU ADAM BENİM CHARIMI ALICAĞINI SÖYLEYİP PARAYI YOLLAMAMIŞDIR OYUNDA İTEM SATIŞI YASAK DENSEMESİNE RAĞMEN YÜZSÜZ KÖPEK BİRDE GELMİŞ BURDA 70 ÖDÜLÜ İÇİN AĞLIYOR AĞLAMAAAAAA LAN AĞLAMAAAAAAAAAAAA :D :D 4 LÜ FOTONUZUDA GÖRDÜM GAYETDE GÜZEL VE ANLAMLI OLMUŞ

Ekli dosyalar

• 22.jpg
    22.jpg
    43.8 KB · Görüntüleme: 36
o dekont gerçek orda yazan adrese benim hesabımdan 50 tl gittiğini banka bile onayladı. ve rising ko admini bilgisayarıma bağlanıp hesabıma girip ödeme geçmişlerini gösterdiğim bir resimdir bu bizde dolandırıcılık yok.
birazdan onun vidiosunuda çekip atayım bunada fotoshop diyecek kareterde insanlarsınız siz...

risingko emek hırsızıdır bunuda çektiğimiz vidiolarla aldığımız ksc lerle kanıtladık vidionun kaldırılması içinde torres bizi tehdit mesajlarıyla korkutacağını sanıyor..

risingko emek hırsızıdır bunuda çektiğimiz vidiolarla aldığımız ksc lerle kanıtladık ve bu şerefsizlerin daha fazla can yakmasına izin vermeyeceğim..

risingko emek hırsızıdır bunuda çektiğimiz vidiolarla aldığımız ksc lerle kanıtladık..

risingko emek hırsızıdır bunuda çektiğimiz vidiolarla aldığımız ksc lerle kanıtladık

ARKADAŞLAR BU KONU TAMAMEN KARALAMA AMAÇLI DİKKATLİ BAKIN İÇERİKLER BOŞ ZATEN
BU KONUDAKİ HERKES EXP BUGDAN BANLANDI GELİP OYUNU KARALAMAYA BAŞLAMIŞLAR.
alın bu konuya bakın anlayacaksınız 70 ödülünü hileyle kazanmaya çalıstılar ama adminler fark etti başkasına verecekler ödülü kuyruk acıları var : http://goo.gl/VupwT8

http://r i s i n g k o .net/forum/index.php?/topic/366-vinternoll-clan%C4%B1-exp-bug-exp-kasma/ Buda mı yalan kscler konusuyor adalet yerini buldu bu yazanların hepsi hilecidir.

Lan şu bizle takılıp bizi karalamaya çalışan adamlarada yazıkların olsunki gerçeği bildikleri halde torresin yanında duruyolar hala adam serverıyla doğru düzgün ilgilenmiyordu bizde o kadar emek verdik serverda user kalmadı userları çoğalsada devam etsek emeklerimiz boşa gitmesin diye üzülüyorduk ama görüryoruz ki bu torres denilen şahıs gerçekten dolandırcıymış ki bizi böyle bir oyuna getirdi hakkıyla 70 e kasana değilde koxp ve hileyle kasan adama 70 ödülünü vermeye çalışıyor admin hakkında çoğu kişiyle konuşup ksc aldık ve elimizde paylaşmadığımız ksclervar hala onlarında zamanı var onlarıda atıcaz bizi tehtid etmeye devam etsin torres

bu adamın koxpla kastığını ve böyle bir hile kullandığını göstermemize rağmen bize inanmadı ve bizi banladı işine geldi çünkü 70 ödülünü kendi adamına vermekti amacı :) şimdide serverları birleştiriyorum gibi bahanelerle milleti kandırmaya devam ediyor ve bizi hala tehtid edip farklı sayfalardan fotoğraflarımızı koyup küfür ettiren bir şerefsiz

Şimdi burda, konuyla hiç alakam olmamasına herhangi pvp serverda oynamama ragmen
sıra sıra kin kustugunuz yazıları okumam dahilinde
geçmiş yıllarda pvp server acan ve bu tür insanlarla mucadele etmiş
akabinde server programlarını ayrıntısına kadar ögrenip değiştirip bu artıyı layıkıyla değilde para
kazanma hırsıyla kendi programlarını tekelleştiren kendi programlarını kullanmayan kendi vpslerini kiralamayan
sunuculara atak yapan hackleyen servere hile sokup karalatan bir zihniyete lanet edip bu işi ta başından bırakmış biri olarak konuşuyorum.

hiç inandırıcı değilsin arkadaşım....
gerçi herkez böyle söyler ama ben uskoyu betasında bu yana oynayan biriyim
pvp içinde ilk zamanlarında çabalamış biriyim senin gibileri çok gördük çok sövdük
bitmediniz bitmezsinizde....
temiz oynayanlar vardır elbette onlara sözüm asla olamaz lakin
80 saat yok 90 saat troll kesmişim şöyle yapmışım gececen o ayagı
ben sana olanı söylüyüm sen bu dedin serverden item aldın yada pre neyse artık
sonra bu dedin hediye formatı gelince gecenin gec saatlerinde hile yaptın
adamda seni banladı sonra sende hırsına yenilip verdin ayarı güya

senin gibi nooblara (ki sen bu noobun ne demek oldunu bile bilmiyondur neyse s.ttr et)
uskonun yapamadıgını yapsan hileyi full kapatsan yaranamazsın
serveri kolay yapsan yaranamazsın zor yapsan zor yaptın yaaa dersin
itemleri parayla satsan yaranamaz full drop atsan dandik bu server dersin
aradaki ayarı tutturman mümkün değil
senin gibiler isterki
serverda sen tek ol
en yüksek lvl sen ol
herkezi kes kimseye hatta 2 3 partiye kesilme
sendeki itemlerden kimsede olmasın
o zaman on numara server olur
ama sen varya senin gibiler duramaz yine hile açar yine bug yapar
ha ama senin gibilerle ben bu oyunda baş edemem
sizle usko baş edemedi adamlar kendileri koxp yaptılar
liseli ezikler erken yatsında çarları lvl kasabilsin diye :)

şimdi yazdıkların dedigim gibi inandırıcı değil
burda kendine yandaş bulmuş ve kendince insanları yanıltmış olabilirsin ama
kendinde biliyosunki sen hep eziktin hep ezik kalıcan sen seneler sonra bile
seni banlayan adminin serverini karalıycan başka serverde (şayet mümkün değil hanide pedalsız hilesiz oynaman)
vs atarken karşındaki usta player azına shardı verdimi hmmm pıff hile kullanıyo yaa diyecek kadar basit olacan
çünkü sen böylesin reel hayatındada busun
senin mayanda var eziklik
bu post burda durur ise o pvpnin admini arkadaşa diyecegim şuki
bildigini oku bu veletlere (yukarda bahsettigim insanları kastediyorum lütfen diger tüm userlar yanlış anlamasın)
fırsat verme it ürür kervan yürür sen işine bak

not: bu posta geri dönmiycem kendi kendine up up up yap konuş dur

Senin kim olduğun belli zaten bide gelip burda benim konuyla iligili hiç alakam yok diyip boş laf yapma bize herkes kimin ne olduğunu biliyor biz torrese böyle birşey var millet hileyle kasıyor bak kasan şahıs bunlar alsana konuyla ilgili ona şahit gösterdik ksc attık bu adamlar hileyle kasıyorlar dedik dememize rağmen ben banlayamam user kaybedemem gibi şeyler söyleyip ertesi gün bizi banlaması 2 3 salağın konuşmalarına kanıp bize sorgu suhalsiz clanımızdaki herkeze ban atması bize gelip burda yok koxp açtınız ban yediniz kuyruk acınız var falan gibi şeylerle gelmeyin asıl çoluk çocuk velet kim belli burda şu yazıklarına bakarsak kim olduğunda belli işte bunları yazarak bizi haksız göstermeye çalışarak kendini tatmin ediyosun ancak oyundaki çoğu insanda biliyor ki torresin yaptığı haksızlıklar yüzden çok user kaybetti halada kaybetmeye devam ediyor yeni serverındada aynı şeyler yaşanıcak herkes de görücek

Geri
Üst Alt