[PAYLAŞIM] Valentine PK Database v1.2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [PAYLAŞIM] Valentine PK Database v1.2

Bilal kardeş lvl ve item npcsi açılıyor ama yazıları cıkmıyor o neyden kaynaklanır?????

21. evt ye gir 9 tane level_up satırını sil 70 olur. zaten dedim ebenezer sınırı neyse o yapar diye.. 83 yaparsa bu sefer stat sorunu vs. olurdu.. 79 neden bilmiyorum fazla kaçmış olabilir 70 levele göre düzenlenmişti bir ara.. bu backupda hangi hali bilemiyorum..

2 Relog Yapınca ID Password Yanlıs Dıyor

Buna diyicek lafım yok artık dilim damağım kurudu login server olayını anlatmaktan..

Piyasaya Baktım Okadar Db Var Ama Hep Sorun

Seninkidede Sorun Var Ama Giderilibilecek Sorunlar

Sağolsun Onlarıdı Sayende Giderdik

Ve Bir Sorun Kaldı Bilal Valkyrie, Bahamut, Gryphon Secmeye Geldiğinde Sadece

Valkyrie Veriyor Ve Buda Bahamut Benziyor Daha Cok Bahamut Ve Gryphon Tıklayınca Direk Oyunu Kapatıyor.. Bu Konuda Yadımını Beklıyorum ..

Arkadaslar DB Ben Kullanıyorum Stat Vs Sorunlar Yoktur Suan Bir Dediğim Sorun Vardır .. Ve Onuda Bilal Arkadasımızın Yardım Edecegını Umarım..

Piyasaya Baktım Okadar Db Var Ama Hep Sorun

Seninkidede Sorun Var Ama Giderilibilecek Sorunlar

Sağolsun Onlarıdı Sayende Giderdik

Ve Bir Sorun Kaldı Bilal Valkyrie, Bahamut, Gryphon Secmeye Geldiğinde Sadece

Valkyrie Veriyor Ve Buda Bahamut Benziyor Daha Cok Bahamut Ve Gryphon Tıklayınca Direk Oyunu Kapatıyor.. Bu Konuda Yadımını Beklıyorum ..

Arkadaslar DB Ben Kullanıyorum Stat Vs Sorunlar Yoktur Suan Bir Dediğim Sorun Vardır .. Ve Onuda Bilal Arkadasımızın Yardım Edecegını Umarım..

Verdiğim patchleri indirip clientinize atmadığınız için.. O kadar şeyi boşuna koymadım.

Bilal kardeş lvl ve item npcsi açılıyor ama yazıları cıkmıyor o neyden kaynaklanır?????

Aynı şekilde... Patchi atmamışsın..

db de cok acık var cöp bu db :S

Açık ne demek biliyomusunki açık var diyosun ?

Son düzenleme:

Pk dbler ıcın super db

pelerin sorunu var hala cozumu icin bisey yapilmamis.

+monsummon calismiyor? daha once de belirtmisler ama cevap gelmemis.

pelerin sorunu var hala cozumu icin bisey yapilmamis.

+monsummon calismiyor? daha once de belirtmisler ama cevap gelmemis.

Ebenezer değiştir çokmu zor ? Ebenezerde monsummon kodu değiştirildi yazıyo..

bilal kardeş bişi dicem userler npc yi göremioz diolar ben senin patchleri koydum göremioz dienler var npc yi sence nedendir ?

valla db yi ben kurdum sunucuya yerleştirdimm hiç bi sorun yokk hiççç herşer 4-4 lük çalışıo şuan bi sorunum var oda patchden herhal ama tahminime göre clientten edio bilallin patch i benim cliente attım lvl item npc sini görüom ama bazı userler göremioz dio tek sorunum o oyunda 4-4 lük çok saol bilalim hiç bi sorun yok

Son düzenleme:

ELLerine SağLık Süper Bir DB Yaratmışsın OKu OKu Güsel OLdu vallaha :D
Paylaşım için Ty Tekrar . . .

bes para etmez db ınvalıd pasword hatası verıor + bahamut walkrıe fılan alırken exe gonderme verıyo

Geri
Üst Alt