[PAYLAŞIM] Valentine PK Database v1.2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BILAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [PAYLAŞIM] Valentine PK Database v1.2

++++++++++++++++++++++++++++

++++++++++++

Moderatör tarafında düzenlendi:

Linkleri yeniledim..

bilal server files indirin demişsin ama verdigin lik dosyatc de başka bir link verirmisin ful server filesin oldugu db yi indirdim ama invalid password hatası alıyorum.. yorumları takip ettim valentina server filesi kullan demişsin kullanmam icin server fles lazım bunu bi halledersen sevinirimmmmmmmmmmmmmm

Anlaşılmayan Bişi ?

şimdiden teşekkürler...

Bilal Harbi Terbiyesiz İnsanmışsın.... Emin Db yi Almışsın Birde Kendi Server Fileslerinde Acılacak Şekilde Ayarlamışsın sonra cıkmış Ben Editledim Ben Yaptım Gibi Milleti Burda Kandırıyorsun... Hadi bunlarıda Gecelim.. Emin Db soacta calısıyordu Madem Bir Bok Yiyecen Niye soacta Alıcan Şeyi Degiştirip Kafana Göre Yapıp Milleti Ugraştırıyorsun... Tüm gün Ugraştım Kafa Patlattım Oyunu Actıp Girdim Olan Hataları giderdim Karşıma Emin Db cıktı.... Yaw Bu Paylaşımları Adam Gibi Yapsanız Milleti Ugrastırmasanız ... Yani İki Dosya Editlemeyi Biliyorsunuz die Kendinizi Ne Sanıyorsun.... Bundan Daha Acı konuşmam MSN de olacak Bilal Sen MSN yi Bi Ac Ben Bütün günü Db yi Acacam Die Ugraşayım Karşıma Emin DB cıksın... birazda Seninle MSN de konusalım...

Arkadaslar Hic Ugrasmayın... Bu Emin Db dir Adam üstüne bir İki Şey eklemiş Kendi Server fileslerine Görede ayar Cekmiş... Neymiş Velantina Server files Olmadan Acmazmış.... Ulan Ulan Ulan Bilal.....

ARKADaŞIN LİNKLERİ GÜZEL SAĞLAM BİR UPLOAD SİTESİNE EKLEYİP YENİLERMİSİN :)

arkadas bu db nin exesi truva atlı nasıl düselticez ?? userlere giden pch truva atı iceriyor :S

Bilal Harbi Terbiyesiz İnsanmışsın.... Emin Db yi Almışsın Birde Kendi Server Fileslerinde Acılacak Şekilde Ayarlamışsın sonra cıkmış Ben Editledim Ben Yaptım Gibi Milleti Burda Kandırıyorsun... Hadi bunlarıda Gecelim.. Emin Db soacta calısıyordu Madem Bir Bok Yiyecen Niye soacta Alıcan Şeyi Degiştirip Kafana Göre Yapıp Milleti Ugraştırıyorsun... Tüm gün Ugraştım Kafa Patlattım Oyunu Actıp Girdim Olan Hataları giderdim Karşıma Emin Db cıktı.... Yaw Bu Paylaşımları Adam Gibi Yapsanız Milleti Ugrastırmasanız ... Yani İki Dosya Editlemeyi Biliyorsunuz die Kendinizi Ne Sanıyorsun.... Bundan Daha Acı konuşmam MSN de olacak Bilal Sen MSN yi Bi Ac Ben Bütün günü Db yi Acacam Die Ugraşayım Karşıma Emin DB cıksın... birazda Seninle MSN de konusalım...

Arkadaslar Hic Ugrasmayın... Bu Emin Db dir Adam üstüne bir İki Şey eklemiş Kendi Server fileslerine Görede ayar Cekmiş... Neymiş Velantina Server files Olmadan Acmazmış.... Ulan Ulan Ulan Bilal.....

Ne saçmalıyon sen ? Emin db miş puahahaha :D

sacmalamışmıyım ? bir kac sorun oldu msn den sana yazdım sorunlara bile care bulamadın.... baktın olacak gibi degil beni msn den silmişsin... bırak bu işleri bilalllll

BILAL Valentine Team :) Süpersiniz Valentine üstüne tanımam :)

Npc 79 yapiyor ama stat vermiyor.ve oyundan cıkınca aynı ac ıle tekrar girilmiyor

iyide bunun filesler iyok neye göre acaz bunu bilader sunu doru dürüst ver

Geri
Üst Alt