[Paylaşım] Fixli ebenezer (packlenmemiş) (KOExploit'e karşı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım] Fixli ebenezer (packlenmemiş) (KOExploit'e karşı)

xqf nin yorumuna cevap verirmisiniz emrenin yani..
Selam,
ne açıdan? yanıt verebilecek kıstaslara uygun bir mesaj değil ki :) arkadaş sadece amatör ruhlu birisi beyaz hacker felan filan ben onları 1998de BBSlerde oraya buraya girerken konuşurduk, benim kim olduğumu profildeki sitemden öğrenebilirsiniz.
İyi günler

Son saldırı yöntemininde fixini yapabildim :)
sl.jpg

Osmanx sifreyi ve version degistirmek icin bunu unpack yapmamiz lagzim, hangi packer kullandin?

QT Firewall ekledim serverima KO Server Killer actim yine kapandi.

Son düzenleme:

Osmanx sifreyi ve version degistirmek icin bunu unpack yapmamiz lagzim, hangi packer kullandin?

QT Firewall ekledim serverima KO Server Killer actim yine kapandi.

Packli değil ki :)
Firewall ayarlarını yaptığına eminmisin:)

osmanx krdesım

mc.tiesto@h ekelrmısın lutfen sana ihtiyacım var

Bunu yapanlar tahminimce gözlüklü,sivilceden geçilmeyen sadece fotosentez için dünyaya gelmiş,toplumun içine almadığı parazit olarak yaşayan ve parazit olarak ölücek olan tiplerdir.Sabah kalk PC gece yat PC. Tek hayatları bu oldukları için eğlenceleri bu sayılır.Eğlenin terliksiler eğlenin..

Saygılar :)

Osmanx senide tebrik etmek lazım kardeş.Kolay gelsin..

Osmanx senide tebrik etmek lazım kardeş.Kolay gelsin..

Son düzenleme:

Bu ebenezer fixli degil.

Baglanti saglandi,adres: 82.**.***.**
*** HATA : The connection is reset by remote side
*** Baglanti kesildi!..
*** Baglanti kesildi!..

paylaşım guzel ellerine sağlık bilader

Walla Buda Hiç Fixli Değil Çatır Çatır Kapatıyorlar 2 Gündür Bu Ebenezeri Kullanıyorum Sunucu Kitlenmesi 20yi Geçti !

eline saglık peki saldırılara karşı ebenezerın kapat mıyo demi :)

cok saol denıcem ama bırde cvp verırsen sevnırım

yok beya özalın kini açınca yine kapat veriyo hiç denemyin

ama bazıLarında wermıyo qene %50 azaltıyo saldırıLrı :D

K.Bakma Ama O Kadar Bilmiş Konuşup Milletin Yptıklarına Yok Şöle Yok Böyle Diye yorum Yapmışsın İyi Güzel Sendekini Denedik Sendekininde FixLenmiş Bir Hali Yok Kim Oldugun Önemli Değil Ne Yaptığın Önemli Fixli Diye Başlık Atmısın Bence Değiştir.

K.Bakma Ama O Kadar Bilmiş Konuşup Milletin Yptıklarına Yok Şöle Yok Böyle Diye yorum Yapmışsın İyi Güzel Sendekini Denedik Sendekininde FixLenmiş Bir Hali Yok Kim Oldugun Önemli Değil Ne Yaptığın Önemli Fixli Diye Başlık Atmısın Bence Değiştir.

Asıl bilmeden yorum yapan sensin, burada paylaşılan daha başka bir saldırı, şuan sizin aldığınız saldırılar daha başka.
http://www.ko-cuce.com/alim-satim/5...karsi-korumali-ebenezer-guvenlik-yardimi.html
girip okuyabilirsin, bilmiş bilmiş yazmıyorum çünkü bilerek yazıyorum ve sırf işte senin gibi insanların çıkabileceğini bildiğim için direk paylaşmadım.
20 lira veremeyecek olan ama hayır duasını eksik etmeyecek olan (ciddi bir şekilde) kişilerede zaten fixi verdim...

Asıl bilmeden yorum yapan sensin, burada paylaşılan daha başka bir saldırı, şuan sizin aldığınız saldırılar daha başka.
http://www.ko-cuce.com/alim-satim/5...karsi-korumali-ebenezer-guvenlik-yardimi.html
girip okuyabilirsin, bilmiş bilmiş yazmıyorum çünkü bilerek yazıyorum ve sırf işte senin gibi insanların çıkabileceğini bildiğim için direk paylaşmadım.
20 lira veremeyecek olan ama hayır duasını eksik etmeyecek olan (ciddi bir şekilde) kişilerede zaten fixi verdim...

ben veremıorum 20 ytl öğrenciyim :D

Geri
Üst Alt