[Paylaşım] Fixli ebenezer (packlenmemiş) (KOExploit'e karşı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

osmanx

Emektar Üye
Emektar
Eyl
372
26
Selam,
KOExploit olarak bilinen yani sizin dediğiniz KillSwitche karşı fixlenmiş olup içinde bulunan değerde değiştirilmiş olup null değildir.
Tamamen 1298 orijinal server dosyası olup,bütün komutları çalışmaktadır.
Eğer filecore.cpp hatası alırsanız Log diye bir klasör oluşturunuz zaten rar içinde mevcut.
RapidShare: Easy Filehosting adresinden indirebilirsiniz,packlenmemiştir.Count açığı sorunu için daha önce verdiğim firewallı kullanabilirsiniz.
Oyunda bir süre sonra DC olupta oyuna giriş olmuyorsa SQL serverınızın logu şişmiştir bunuda auto shrink yaparak düzeltebilirsiniz.
Tek sorun aniden bütün partynin dc olması kaldı onuda çözmek üzereyim bu konuda fikri olan varsada paylaşırsa sevinirim.
İyi oyunlar
DN: kafam biraz dalgın prosedüre gitmiş açarken hehe modlar taşırsa sevinirim.

Son düzenleme:
Cevap: [Paylaşım] Fixli ebenezer (packlenmemiş) (KOExploit'e karşı)

Eline Sağlık Osmanx Sendede bu BEKLENİRDİ

haha bende diyom prosedürler & kodlar bölümünde böle bi konunun ne işi var..:a: :D + saol paylaşım için :)

Taşıyorum...Taşıdım...

Teşekkürler :)

benim paylastıgımdan bi fark göremiyorum :o

benim paylastıgımdan bi fark göremiyorum :o

Farkı görebilmen için tamamen ikisini açıp bir karşılaştır gerek ollydbg ile gerek normal bir file diff checker ile.
Kısacası senin yaptığın gibi null byte ile değil normalde nasıl fixlenmesi gerekiyorsa öyle fixledim ;)
Assemble öğrenirseniz bir çok hata mesajını ve benzerini kapatabilirsiniz herhangi bir uygulamada temel cracking dökümanlarından başlayabilirsin.
Senin konuna yazdığım cevaplarımı okursan anlatmak istediğimi daha iyi anlayabilirsin bundan emin ol.

Son düzenleme:

Seninki kapaniyor XReturnS4EveR zorladiğin zaman.

Teşekkürler Osmanx.
Gerek diğer konularda yaptiğin yorumlarda gerekse yaptiğin açıklamalarda bunu yapacağin anlaşilmişti. unpack olarak veremende ayri bir güzellik. tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:

Teşekkürler Osmanx bekliyordum zaten senden böyle bir şey :)

Unutmadan ekleyeyim loglarını Log klasörü içine atmaktadır.O yüzden bu klasörü oluşturmanız gerekiyor.

auto shrink nasıl yapılıyor

Teşekkürler osmanx, Daha Güzel Paylaşımlarınıda Bekliyoruz

buda her türlü kapanır :)

Packlı Olarak Verilmemiş Versiyonu Editleye Biliyoruz Daha İiyi Fixlenmiş

Ve tüm komutlar Sorunsuz Çalışıyor.)

bir cogunuza unpackli olarak + kodları calısarak attım bari yüssüzlük yapmayın...

Son düzenleme:

buda her türlü kapanır :)

bir cogunuza unpackli olarak + kodları calısarak attım bari yüssüzlük yapmayın...

Bunun kapanabilmesi için olan tek açık var onuda ben burada paylaşmadıkça bildiğini düşündüğüm 2 kişiden kimsede paylaşmaz çünkü ona fix yazılmıyor.
Böyle mesajlar yazacağına konuna yazdığım yorumları dikkate alıp adam akıllı killswitch dediğiniz olayı fixlemeni umdum ama hiç "kaale" bile almadın bende bu kadar insan dertleniyor diye bunu paylaştım.
Senin yayınladığın ebenezeri kapatan perl dosyasını senin konunda yayınladım onunla kapatıyorlar.Birşey bilgin yoksa hiç yazma 00 diye null byte girerek hiç bir zaman birşeyi düzgünce fixleyemezsin çünkü sen orada neyin ne olduğuna dair ufacık bir fikir yürütmemişsin sana tavsiyem git konuna yazdıklarımı oku.

Bu arada birşey söylemek istiyorum sorunsuz server dosyaları diye paylaşılan dosyaların hepsi aynıdır hiç birinin farkı yoktur.
Bu sorunlar varsa hepsi DB ile ilgilidir. Örneğin ebenezeri kapatınca AIServer donuyorsa bu tamamen DB ile alakalıdır. Bazı login managerları kullanınca login hatası almanızda aslında onun için belirlenmiş olan login ve logout prosedürlerinin isimlerinin farklı olmasıdır.
auto shrink nasıl yapılıyor

Pardon mesajını yeni farkettim,
MSSQL 2021 kurulu bende 2005dede aynı ama 2000 için olan yöntemi şuan hatırlamıyorum.
SQL Server Management Studio açıyorsun , bağlanıp Databases kısmına gelip oradan hangi DB senin KO databasein ise onun üzerine sağ fare tuşuyla tıklayıp properties kısmına geliyorsun, açılan ekranda Options kısmına gelip Auto Shrink bölümüne basıp True yapıyorsun Auto Update Statistics seçilmemişse onuda True yapıyorsun ve kaydediyorsun.
İleri ki bir günde MSSQL2005 ve üstünde LDF dosyasını nasıl 1MB'a sabitleyeceğinizi anlatacağım.

Son düzenleme:

Tamamen fix değil,ebenzerin sayamacağımız kadar açığı var.Bunuda kapatırız :p

Tamamen fix değil,ebenzerin sayamacağımız kadar açığı var.Bunuda kapatırız :p

Bu fixlenen açık değil, uzaktan bir komut. Ebenezerde tek bir açık var onuda açıklamayacağım ebenezerin 1299 kaynak kodlarından sadece 1 tanesi yok onuda 1505 kaynak kodlarını buldum baktım hemen hemen herşeyi aynı, bu myko dosyalarını yayınlayan elemanla msn aracılığıyla konuştum bi çok konuda fikirde aldım ama kendisinin ingilizcesi zayıf çinceye çevirmek zorunda kaldım translator ile kısacası ebenezerde tek bir açık var suan oda benim açıklamak istemediğim birşey akuma birazcık yazmıştı detayını, onu fixlemek için bi yöntem var ama onun içinde önünde bir ara bağlantı programı yazılması gerekiyor veya bir unix makineyi router gibi kullanmak ve paket filtresi yapmak.Onu ebenezerde fixlemeye çalıştım assemble edip ancak 1 yere değil tam 8 offsete uğruyor ve sonuncusu ana alanlardan birisi exeden editlemekle uğraşıyorum yapabilirsem paylaşacağım bundan emin olun böyle herkese açık bir dosyadan rant sağlanmasına karşıyım, benim daha önce mod olduğum wardom forumlarında nuker kimdir diye sorarsanız zaten size yeterince bilgi verirler.Pek fazla türk sitelerine girmem burayada KOyu bilmediğim ve temel bilgileri öğrenmek için üye oldum daha öncede dedim bunu :)
Login serverdada bir açık var ama onuda bilen türk sayısı yine 2 3 ü geçmez.(count değil, count açığı birden fazla bağlantı kurulmasıyla oluşur herhangi bir DDOS programıyla yapabilirsiniz verdiğim firewall bunu engeller...)
Snoxd'dan blade ilede görüşüyorum bu açıklarla ilgili en ufak bi ilerlemede tekrar ediyorum sizinle paylaşacağım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt