[Paylaşım] Fixli ebenezer (packlenmemiş) (KOExploit'e karşı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osmanx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [Paylaşım] Fixli ebenezer (packlenmemiş) (KOExploit'e karşı)

Ebenezer Acıgı bitmez

Son düzenleme:

aynen öle ebenezer acıgı say sasy bitmez saldırmaya devam :D

Ok o zaman bu ipye saldır tabi önce ebenezer portunu bulabilirsen 94.102.3.82 bana bildiğin bir tane ebenezer açığını PM ile gerçekten bir penetrasyon testi sonucunu anlatır gibi anlatabilirsen sana inanırım.
Kendimi övmeyi sevmem ama şuan açık var say say bitmez diye konuştuğun konunun sahibi bugun başbakanlık sunucuları dahil bu ülkedeki bir çok devlet kurumu ve büyük holdingin sunucularına sızmış bir güvenlik uzmanıdır.n u k e d x . c o m // __________ adresinden gidip 2005-2006 arasında public ettiğim exploitlerimi okuyabilirsin. milw0rm - exploits : vulnerabilities : videos : papers : shellcode üzerinde o dönemde CoAdminlik yapmıştım ve tek türk yetkiliydim. Daha detaylı bilgileri ismimi aratarak bulabilirsin public olarak yayınladığım belgelerle ile ilgili.
"Mustafa Can Bjorn IPEKCI" aynen böyle arat
Kaldı ki SALDIRMAYA devam diyerek aslında bu tür ezik ve bebe saldırılarını kendinin yaptığını belirtmişsin bu insanlara birde nimet verirmiş gibi laf ediyorsun eğer bir serverın ben 24 saat kapatıcam onu yerse IP verirsin o kadar diyorum.

Son düzenleme:

Ok o zaman bu ipye saldır tabi önce ebenezer portunu bulabilirsen 94.102.3.82 bana bildiğin bir tane ebenezer açığını PM ile gerçekten bir penetrasyon testi sonucunu anlatır gibi anlatabilirsen sana inanırım.
Kendimi övmeyi sevmem ama şuan açık var say say bitmez diye konuştuğun konunun sahibi bugun başbakanlık sunucuları dahil bu ülkedeki bir çok devlet kurumu ve büyük holdingin sunucularına sızmış bir güvenlik uzmanıdır.n u k e d x . c o m // __________ adresinden gidip 2005-2006 arasında public ettiğim exploitlerimi okuyabilirsin. milw0rm - exploits : vulnerabilities : videos : papers : shellcode üzerinde o dönemde CoAdminlik yapmıştım ve tek türk yetkiliydim. Daha detaylı bilgileri ismimi aratarak bulabilirsin public olarak yayınladığım belgelerle ile ilgili.
"Mustafa Can Bjorn IPEKCI" aynen böyle arat
Kaldı ki SALDIRMAYA devam diyerek aslında bu tür ezik ve bebe saldırılarını kendinin yaptığını belirtmişsin bu insanlara birde nimet verirmiş gibi laf ediyorsun eğer bir serverın ben 24 saat kapatıcam onu yerse IP verirsin o kadar diyorum.

Yeterli ßir KAPAK olduğunu Düşünüyorum...
+
O ßebe Saldırılarını Yapanlardan ßırı Oldugunu Kendın Söyledın (( Saldırmaya DEVAM sözüyle ))
+
Bugune Kadar ßaşkalarının Bılmedıgı Sızın Bıldıgınız Olaylarla Bazılarınızın G*t ü kaldı Bunu Indıren elbet Çıkıyor..!

Emeğiniz ve bilgi paylaşımınız için Teşekkürler...

Anlayan için açık ve net bilgi vermişsiniz zaten...
Anlayanlar anladı...

size tavsiyem fixli ebenezer aramayın zaten benim paylaştığım ebener taş gibi benim ebenezerim kapanmaz ama servere saldırı yapıldığında serverde lagg oluşur isterseniz benim ebenezeri indirirn kesin çözüm istiyorsanız size tavsiyem hacker sitelerinde takılın güvenlik için beyaz hacker olun ;) o zaman bu tür zararlı programlara karşı önlem almış olursunuz ne firewall nede başka bir program bunları engellemez hergün yeni saldırı programları ve yeni yeni trojan keyloger çıkıyor kesin bir çözümü yoktur ama siz bilgili olursanız karşınızdaki nekadar ben hackerim desede size birşey yapamaz benim serverime bi sürü lamer hackerler saldırıyor ama hiçbiri tın deil saldırsınlar okul olduğundan serverle fazla ilgilenemiyorum olsa olsa oyunda lagg oluşur başkabirşey olmaz aslında dedicated alacaksınız dedicatedden birtane bölüm oluşturacaksınız saldırıları havuz discinizde toplucaksınız vede serveriniz bu saldırılardan etkilenmicek saldırılar negative (-) olacaktır bunun içinde profesyonel olmanız lazım bunları ben bilmiyorum çünkü vaktim yok ama sizler yapabilirsiniz asla başkalarına muhtaç kalmayın kendiniz birşeyler yapabilin ;) neyse çok fazla boş konuştum galiba özür dilerim

iyi forumlar

Teşekkürler paylaşımın için.

Selam,
KOExploit olarak bilinen yani sizin dediğiniz KillSwitche karşı fixlenmiş olup içinde bulunan değerde değiştirilmiş olup null değildir.
Tamamen 1298 orijinal server dosyası olup,bütün komutları çalışmaktadır.
Eğer filecore.cpp hatası alırsanız Log diye bir klasör oluşturunuz zaten rar içinde mevcut.
RapidShare: Easy Filehosting adresinden indirebilirsiniz,packlenmemiştir.Count açığı sorunu için daha önce verdiğim firewallı kullanabilirsiniz.
Oyunda bir süre sonra DC olupta oyuna giriş olmuyorsa SQL serverınızın logu şişmiştir bunuda auto shrink yaparak düzeltebilirsiniz.
Tek sorun aniden bütün partynin dc olması kaldı onuda çözmek üzereyim bu konuda fikri olan varsada paylaşırsa sevinirim.
İyi oyunlar
DN: kafam biraz dalgın prosedüre gitmiş açarken hehe modlar taşırsa sevinirim.

Gerçekten Güzel Paylaşımlar Yapıyorsun Osman Kardeş Tebrikler...

Malesef verdiğiniz firewall la birlikte kullandım genede kapandı. 15001 port

Malesef verdiğiniz firewall la birlikte kullandım genede kapandı. 15001 port

Özelden verdiğim msni eklermisin, Firewall ayarlarını düzgünce yaptığına eminmisin bu arada? Kapandı derken ebenezer logunda yazanları yollarmısın.

Bu arada sanane31in sorunu daha doğrusu arkadaşının sorunu DBsi ile alakalıydı dışarıdan bir müdaheleyle değil.

Tşkler...Güzel Bir Çalışma Olmuş​

Teşekkürler Paylaşım için

Selam,
KOExploit olarak bilinen yani sizin dediğiniz KillSwitche karşı fixlenmiş olup içinde bulunan değerde değiştirilmiş olup null değildir.
Tamamen 1298 orijinal server dosyası olup,bütün komutları çalışmaktadır.
Eğer filecore.cpp hatası alırsanız Log diye bir klasör oluşturunuz zaten rar içinde mevcut.
RapidShare: Easy Filehosting adresinden indirebilirsiniz,packlenmemiştir.Count açığı sorunu için daha önce verdiğim firewallı kullanabilirsiniz.
Oyunda bir süre sonra DC olupta oyuna giriş olmuyorsa SQL serverınızın logu şişmiştir bunuda auto shrink yaparak düzeltebilirsiniz.
Tek sorun aniden bütün partynin dc olması kaldı onuda çözmek üzereyim bu konuda fikri olan varsada paylaşırsa sevinirim.
İyi oyunlar
DN: kafam biraz dalgın prosedüre gitmiş açarken hehe modlar taşırsa sevinirim.
osmanx Saolsın Paylaşım İçinde Bunun Birde GM Komutlarını Verirsen Çok Makbule Geçer Çünkü Eski Kodların Bazıları Çalışmıyor.(Senin Ebenezerde Denemedimde Bendeki Ebenezerde ODa Exploite Karşı) Bunada Bir Yardımcı Olursan Mutlu OluruzHönk

osmanx Saolsın Paylaşım İçinde Bunun Birde GM Komutlarını Verirsen Çok Makbule Geçer Çünkü Eski Kodların Bazıları Çalışmıyor.(Senin Ebenezerde Denemedimde Bendeki Ebenezerde ODa Exploite Karşı) Bunada Bir Yardımcı Olursan Mutlu OluruzHönk

Bu normal myko bütün komutlar orjinal

harbiden çok iyi ve öz paylaşımlar yapıyosun teşekkürler osmanx özelden msn ini verirsen sevinirim saygılar

Paylaşım için çok teşekürler.

ancak ekteki gibi bir C++ hatası alıyorum bu hatanın neden kaynaklandığı konusunda yardımcı olabilirsen sevinirim.

Ekli dosyalar

• ebenezer hata.jpg
    ebenezer hata.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 18

Paylaşım için çok teşekürler.

ancak ekteki gibi bir C++ hatası alıyorum bu hatanın neden kaynaklandığı konusunda yardımcı olabilirsen sevinirim.

log diye bir klasör oluşturun ebenezer klasörü içinde

xqf nin yorumuna cevap verirmisiniz emrenin yani..

Geri
Üst Alt