Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozoCozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)

warllock 1" film di şeytanın tutsak edilmesiyle ilgili warllock ve WoLDiMoR un anlamları aynı sadece tarihteki anlatım ve yaşam biçimleri farklıdır....

Warllokck
bu orjinal yazımı ve filmide var

Warllok bu bnm tasarladığım C harfini çıkarıyorum

Warlock benim World of Warcraft oyunundaki karakterimin klasıydı. :)
Warllokck diye bir kelimeyi hiçbir dil kabul etmiyor.
Sen nickinin geldiği yeri biraz daha araştır.:pff:

Wurmayı cok sevıomda oyuzden wurucu yaptım :haha: cook uzun zamandırda kulanıorum :D

Zaten Ben Yemekten Hoşlanıom Diyenini Görmedik Şimdiye Kadar :D:D:D:haha::haha::haha:

Warlock benim World of Warcraft oyunundaki karakterimin klasıydı. :)
Warllokck diye bir kelimeyi hiçbir dil kabul etmiyor.
Sen nickinin geldiği yeri biraz daha araştır.:pff:

:D yanlış yazmışın sonundaki ck ne aramayı şöle yapıcaktın

Warllock bu filmi olan nıckin orjinal hali..

Warllok bu bnm Düzenlediğim şekli anladın :D

Son düzenleme:

samet ismim
mj ise michael jackson:)

warlock B.C Rich Markalı Bir Gitar Türüdür ... Çok Şekil Bir Gitardır ... ^^

BC%20Rich%20Warlock%20tribe.jpg

Alper Sana Gelince Zaten Matrix1536 Nicki Bir Marka Oldu ... Bu Nickinde Değişim Evreleride Vardır Yani ^^ Maktiris1536 Matrixbinbeşyüzotuzaltı gibi ... :D

"trance" benim dinlediğim müzik türü."4ever" = "forever" oluyo :p.Yani "her zaman trance, hep trance" gibim oluyo :)

hayatımda ilk defa site açcaktım üye olmam gerekiodu çok heyecanlıydım :D aklıma koridor kurubu geldi koridor yaptım sonra başka siteye üye oldum kordoru kabul etmedi koridori yaptım en son koridorix oldu :D :D :D

burayada üye oldum koridorix ' in e mail adresini ve şifresini unuttum :D istanbul aklıma geldi istanbul koydum :D :D :D

Son düzenleme:

warllock 1" film di şeytanın tutsak edilmesiyle ilgili warllock ve WoLDiMoR un anlamları aynı sadece tarihteki anlatım ve yaşam biçimleri farklıdır....

Warllokck
bu orjinal yazımı ve filmide var

Warllok bu bnm tasarladığım C harfini çıkarıyorum

Bu tarz filmlerden bende hoşlanıyorum daha gerçekci ve ilgi çekici oluyor..

Ben doğru yazdım ^^
ama Warlock mükemmel bir klass bu yüzden ilgimi çekti bu nick :)

heuehue bi gün php.net te gezerken hypertext preprocessor yazisini görünce yani phpnin anlamini hosuma gitti hypercode dedim daha sonra hyperhasan da oldum :D hypermarket diyenleri de gördüm xD önemli olan eglence

tabi bu bir gün bilmem kac yil önce birgündü :D 2001 falandi sanirim

Son düzenleme:

Nick'im HACI Nasıl Geldi Derseniz Namazlı Abdestli Bir İnsanım Kendimi Bildim Bileli HACI derler :D

Bozo diyolar :D Bende Bilmiyom

Nick'im HACI Nasıl Geldi Derseniz Namazlı Abdestli Bir İnsanım Kendimi Bildim Bileli HACI derler :D

niye maviler ozaman :D

Bu Arada Benim Nick de 2001 Yıllarına Dayanıor 1998 de Açılan MaNiAcLaR.Com Adlı Sitede bir siteye uye Olcaktım İlk Once ManiaC Yazıyım Dedim Olmadı TuNaHaNmAnİaC yAPİM dedim Guzel Olmadı sonunda tunahanmania Yazı verdim ve Ortaya bu cıktı yani 7 yıllık bir nick :) Not Ozamanlar 1. sınıfı Bitirmiştim :) Oyun Falan indirmek İçin:P SONRA SİTENİN SAHİPLERİNDEN BİRİNİN Çocugu Adamla Bizzat Konuştum Repimi 1m YAPTI 0 LADI BANLADI AÇTI POSTUMU 10 K YAPTI ESKİ HALİNE FALAN ÇEVİRDİ FTPSİNİ GOSTERDİ ANCA İNANDIM VE ÇOCUKLA 6. SINIFAN 8. SINFA KADARDA BERABER OKUDUK SONRA SİTE KAPANDI :D

walla ben meteoru sevmiştim küçükken el alışkanlığı artık nereye tıklasam jet gibi meteorfal1 yazıyorum ve tab kendiliğinden gelio sanki reflex gibi :D

niye maviler ozaman :D

Bu Arada Benim Nick de 2001 Yıllarına Dayanıor 1998 de Açılan MaNiAcLaR.Com Adlı Sitede bir siteye uye Olcaktım İlk Once ManiaC Yazıyım Dedim Olmadı TuNaHaNmAnİaC yAPİM dedim Guzel Olmadı sonunda tunahanmania Yazı verdim ve Ortaya bu cıktı yani 7 yıllık bir nick :) Not Ozamanlar 1. sınıfı Bitirmiştim :) Oyun Falan indirmek İçin:P SONRA SİTENİN SAHİPLERİNDEN BİRİNİN Çocugu Adamla Bizzat Konuştum Repimi 1m YAPTI 0 LADI BANLADI AÇTI POSTUMU 10 K YAPTI ESKİ HALİNE FALAN ÇEVİRDİ FTPSİNİ GOSTERDİ ANCA İNANDIM VE ÇOCUKLA 6. SINIFAN 8. SINFA KADARDA BERABER OKUDUK SONRA SİTE KAPANDI :D

ko cuceye ilk girdigimde oylesine bir kaç şeye bakmak için girmiştim maviler diye açmışım nick değiştirme olsa değiştirecemde yok işte:D

Kod:
Snoop Dogg ft. the Doors - Riders on the Storm

NFS:Undergroundcular bilir UG2 den beri nickim böyle ^^
öncesinde timothy kullanırdım(kısaca tim) fakat o nick biraz sıkmaya başladı ug 2 de çalan o süper parçada çok hoşuma gidiyordu özellikle stormmm die uzattığı kısım biliyorum çok kullanılan bir nick ama hoşuma gidiyor
bazı sitelerdede storm nickini kabul etmiyor beende stormie yapıyorum oda olmazsa stormiere harf eklemeye devam xD en son stormie nickini jpkodaki charımda kullanmıştım storm ismini kullanamadığım için

bu arada ekleyeyim "WoLDiMoR" o filmi izledim asıl adı "WARLOCK" ayrıca warlocklar warcraft evreninde burning crusede den gelen ilk şeytani sınıflardır daha sonra dier ırklardada warlocklar oluştu tabi warlocklar kodaki priestler gibi görev yapıyor warcraft III de warlocklar sadece Burning Crusade ve Horde da vardı (yani undead, orc vs.) daha sonra wow da dier sınıflarada dağıttılar

filmde yanlış hatırlamıyorsam warlock şeytanın oğluydu hatta bi sahnede şeytan kadını ... nese :D bişiler oluodu warlock çıkıyordu ortaya saniye geçmeden büyüyüp adam oluyordu vs. vs

@NecromanceR

necromancerlar blizzardın yarattığı diablo evreninde olduğu gibi warcrafttada vardı orc sınıflarının büyücülerine verilen isimdir

Son düzenleme:

Hatırlamiom :D ilk knight online üyeliğimi alırken kullanmıştım

BurningHeart Records Dünyaca Ünlü Plak Şirketidir ...

Geri
Üst Alt