ilk wc de aklıma geldi![]()
baska yerde gelse sasardım![]()
warllock 1" film di şeytanın tutsak edilmesiyle ilgili warllock ve WoLDiMoR un anlamları aynı sadece tarihteki anlatım ve yaşam biçimleri farklıdır....
Warllokck
bu orjinal yazımı ve filmide var
Warllok bu bnm tasarladığım C harfini çıkarıyorum

Wurmayı cok sevıomda oyuzden wurucu yaptım :haha: cook uzun zamandırda kulanıorum![]()
warllock 1" film di şeytanın tutsak edilmesiyle ilgili warllock ve WoLDiMoR un anlamları aynı sadece tarihteki anlatım ve yaşam biçimleri farklıdır....
Warllokck
bu orjinal yazımı ve filmide var
Warllok bu bnm tasarladığım C harfini çıkarıyorum
Bu tarz filmlerden bende hoşlanıyorum daha gerçekci ve ilgi çekici oluyor..
Nick'im HACI Nasıl Geldi Derseniz Namazlı Abdestli Bir İnsanım Kendimi Bildim Bileli HACI derler![]()
niye maviler ozaman
Bu Arada Benim Nick de 2001 Yıllarına Dayanıor 1998 de Açılan MaNiAcLaR.Com Adlı Sitede bir siteye uye Olcaktım İlk Once ManiaC Yazıyım Dedim Olmadı TuNaHaNmAnİaC yAPİM dedim Guzel Olmadı sonunda tunahanmania Yazı verdim ve Ortaya bu cıktı yani 7 yıllık bir nickNot Ozamanlar 1. sınıfı Bitirmiştim
Oyun Falan indirmek İçin
SONRA SİTENİN SAHİPLERİNDEN BİRİNİN Çocugu Adamla Bizzat Konuştum Repimi 1m YAPTI 0 LADI BANLADI AÇTI POSTUMU 10 K YAPTI ESKİ HALİNE FALAN ÇEVİRDİ FTPSİNİ GOSTERDİ ANCA İNANDIM VE ÇOCUKLA 6. SINIFAN 8. SINFA KADARDA BERABER OKUDUK SONRA SİTE KAPANDI
![]()
Snoop Dogg ft. the Doors - Riders on the Storm