Cevap: Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)
1995 Yılların Irc Chat in genel internet bilgisi sayıldığı yıllar bunlar

Kanalların birinde saçma sapan vakit geçirme muhabbetleri yaparken bir yandan da kendime güzel bir Nickname bulmaya çalışıyordum, bayan arkadaşlardan biri bir tiyatro oyununa gittiğini ve orada Serwantes karakterini çok beğendiğini söyledi. Benimde nick hoşuma gittiği için hikayesini sordum. Hikayesi şöyle ;
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde diye başlamadı tabiki fakat ben burada bu eksik diyip bu kısmı eklemeye çalışıyorum, neyse çok eski zamanlarda bir prenses tarafından yönetilen bir krallık varmış ve ordularının komutası Serwantes isminde ki cesur askerdeymiş. ( Bu ben oluyorum ) Serwantes sadece ordularına komutalık etmekle kalmayıp kalbini de prenses e kaptırdıktan sonra hayatı değişmeye başlamış. Prenses bunu farkettikten sonra Serwantes i komutanlıktan alıp öldürmeye karar vermiş, fakat kurnaz Serwantes durumu önceden farkedip dağlara kaçmış. Prenses, Serwantes i öldürtmek için devamlı asker yolluyormuş peşine fakat Serwantes hepsini kılıçtan geçirip öldürüyormuş. Prenses durumdan çok rahatsız olup fazla sayıda asker göndermeye başlayınca Serwantes sonunda yenileceğini anlamış. Bir gün savaşa hazırlanırken Serwantes çalıların arasında bir kılıç bulmuş, üzerine çok güzel işlemeli sanki Serwantes için dövülmüş ihtişamlı bir kılıç. Kılıcın üzerinde SouLbLade yazıyormuş. Bu kılıca sahip olduktan sonra Serwantes yenilgiyi hiç tatmamış, Prenses yeni komutanını ve sevgilisini Serwantes i öldürmek için göndermiş. Çok büyük ve uzun süren bir dövüş yapmışlar, her iki tarafta yorulmaya başladığında Serwantes 'in kılıcı SouLbLade büyülü sözler söylemeye başlamış. Bu kılıcın sırrı yenilmezlik gücü verir fakat kılıcın konuştuğunu duyan herkesi ölümüne sebep olur. Kılıç Serwantes 'in dövüşü kazanmasına yardımcı olmuştu fakat konuştuğunu duyduğu için Serwantes 'e ihanet ederek ölümüne sebep oldu ve kılıç tekrar sırra kadem bastmış...
Bu hikayeden sonra Serwantes nick ini aldım ve ortalama işte 13 yıldır beri kullanıyorum.
Genelde Cervantes ile karıştırırlar özellikle söylenildiğinde çok benzemektedir fakat hiçbir alakası yoktur.
ilk olarak Ares server in de (o zamanlar sadece Ares vardı) bu nick ile Knightonline ı tanıştırdım. daha sonra Diez serveri açılıp tüm türklerin oraya geçeceği gibi bir haber aldığımda 30 level full plate goblin setli

Serwantes 'i mi bırakıp Diez e geçtim. Burada oyunun ince detaylarını çok güzel hatıralar ile öğrendikten sonra artık yeni server in açılmasını bekler oldum. Bir süre sonra Beramus server i açıldığında artık acemiliğimi attığım için oraya geçtim fakat Nick olarak Serwantes değil Fransızca Korkusuz demek olan SansPeur u kullanmaya başladım. Eğer beramus server inin ilk zamanlarını bilenler var ise Tyr Lideri Human olarak SansPeur u hatırlarlar. ilk 5 clan arasına girdikten sonra Beramus un Duperamus a dönüşmesini izleyip yeni serverlara doğru yelken açtık

Bir iki server daha geçip USKO ya tövbe ettim ve o günden sonra USKO ile tek alakam item, char, GB vb. şeylerini satmakla geçti.
Elimden geldiği kadar yaptığım aktivitelerde (Oyun, forum vb.) bu iki nick i korumaya çalışırım.