Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozoCozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Nickinizi Nasıl Uydurdunuz ? (gir gir gir)

EnforceR Usko Da Acayip SağlaM Bi Charın Nick İ Bizim Cafede Adamlar Pk Yapıyodu Adam 10 Kişinin Arasına Girdi CANI yarıya gelmeden Çıktı Ama Adamın Adı ForceR Dı Bende EnforceR KoyduM :D

Wurmayı cok sevıomda oyuzden wurucu yaptım :haha: cook uzun zamandırda kulanıorum :D

NecromanceR Yıllar Önce Oynadım Diablo Adlı Oyundan Gelen Bişey Hiç Bırakmadım Bu Aleme Atıldımdan Beri NecromanceR Nıckımdı Tanıyan tanıo zaten fakelerımden sakının :D

ben ve kız arkadaşım bizde herkes bir oldugu kişiyi yazar yunanistan+turkey

Küçükken salak bi çizgifilim vardı Teletubbies :D bilirsiniz belki onun ingilizce olanı orda Terry diye bi Elektrik süpürgesi vardı Her çizgifilimin sonunda Terry Terry die şarkı sölerlerdi :D bende çok severdim Bazen annam hala büyümedigimi düşünürdü hö
Terry Burdan More ise Knight e ilk başladıgım zamanlarda MoreAnderson diye biri bana 10 tane büyük pottan vermişti o adamı çok sevmiştim :D sonra Birleştirdim TerryMore oldu işte ..

Arkadaşlar kepo diye takma ad koydu, 2002 falandı 2. sınıfa gidiyordum, 3 falan int. başladım, msn adresi [email protected] falan yaptım sonra böyle gelişti.

RoTrKO 3 Seneye Yakindir Kullaniyorum Bu Nicki Bir Cok Anlami var
Romanya Turkiye Knight Online
Return of the Kings gibi bisi :D
Bu Nick i Ilk 1098 Ko Actigimda Kullanmistim ole dvm etti :D

zazacloher1 :D hiç unutmam Cypherde Hacklediğim Charın Şifresi :D

Free= Özgür
Style = Tarz
Hell = Cehennem

Net bir anlamı yok,Güzel göründüğü için kullandım,Hell yerine Başka birşey kullanıyordum ama böylede güzel göründüğü için kullanıyorum :D

1995 Yılların Irc Chat in genel internet bilgisi sayıldığı yıllar bunlar :)
Kanalların birinde saçma sapan vakit geçirme muhabbetleri yaparken bir yandan da kendime güzel bir Nickname bulmaya çalışıyordum, bayan arkadaşlardan biri bir tiyatro oyununa gittiğini ve orada Serwantes karakterini çok beğendiğini söyledi. Benimde nick hoşuma gittiği için hikayesini sordum. Hikayesi şöyle ;

Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde diye başlamadı tabiki fakat ben burada bu eksik diyip bu kısmı eklemeye çalışıyorum, neyse çok eski zamanlarda bir prenses tarafından yönetilen bir krallık varmış ve ordularının komutası Serwantes isminde ki cesur askerdeymiş. ( Bu ben oluyorum ) Serwantes sadece ordularına komutalık etmekle kalmayıp kalbini de prenses e kaptırdıktan sonra hayatı değişmeye başlamış. Prenses bunu farkettikten sonra Serwantes i komutanlıktan alıp öldürmeye karar vermiş, fakat kurnaz Serwantes durumu önceden farkedip dağlara kaçmış. Prenses, Serwantes i öldürtmek için devamlı asker yolluyormuş peşine fakat Serwantes hepsini kılıçtan geçirip öldürüyormuş. Prenses durumdan çok rahatsız olup fazla sayıda asker göndermeye başlayınca Serwantes sonunda yenileceğini anlamış. Bir gün savaşa hazırlanırken Serwantes çalıların arasında bir kılıç bulmuş, üzerine çok güzel işlemeli sanki Serwantes için dövülmüş ihtişamlı bir kılıç. Kılıcın üzerinde SouLbLade yazıyormuş. Bu kılıca sahip olduktan sonra Serwantes yenilgiyi hiç tatmamış, Prenses yeni komutanını ve sevgilisini Serwantes i öldürmek için göndermiş. Çok büyük ve uzun süren bir dövüş yapmışlar, her iki tarafta yorulmaya başladığında Serwantes 'in kılıcı SouLbLade büyülü sözler söylemeye başlamış. Bu kılıcın sırrı yenilmezlik gücü verir fakat kılıcın konuştuğunu duyan herkesi ölümüne sebep olur. Kılıç Serwantes 'in dövüşü kazanmasına yardımcı olmuştu fakat konuştuğunu duyduğu için Serwantes 'e ihanet ederek ölümüne sebep oldu ve kılıç tekrar sırra kadem bastmış...

Bu hikayeden sonra Serwantes nick ini aldım ve ortalama işte 13 yıldır beri kullanıyorum.
Genelde Cervantes ile karıştırırlar özellikle söylenildiğinde çok benzemektedir fakat hiçbir alakası yoktur.
ilk olarak Ares server in de (o zamanlar sadece Ares vardı) bu nick ile Knightonline ı tanıştırdım. daha sonra Diez serveri açılıp tüm türklerin oraya geçeceği gibi bir haber aldığımda 30 level full plate goblin setli:D Serwantes 'i mi bırakıp Diez e geçtim. Burada oyunun ince detaylarını çok güzel hatıralar ile öğrendikten sonra artık yeni server in açılmasını bekler oldum. Bir süre sonra Beramus server i açıldığında artık acemiliğimi attığım için oraya geçtim fakat Nick olarak Serwantes değil Fransızca Korkusuz demek olan SansPeur u kullanmaya başladım. Eğer beramus server inin ilk zamanlarını bilenler var ise Tyr Lideri Human olarak SansPeur u hatırlarlar. ilk 5 clan arasına girdikten sonra Beramus un Duperamus a dönüşmesini izleyip yeni serverlara doğru yelken açtık :)
Bir iki server daha geçip USKO ya tövbe ettim ve o günden sonra USKO ile tek alakam item, char, GB vb. şeylerini satmakla geçti.
Elimden geldiği kadar yaptığım aktivitelerde (Oyun, forum vb.) bu iki nick i korumaya çalışırım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benim nick in anlamı ise cyhper deki charımdan geliyor ;)

Benim nickimin anlamı Eski roma mitolojisinde şeytanı tutsak etmek için 8 kurban verirlermiş ve güneş batarken Ona Woldimor die bağırılar ve 1 süre şeytan onları rahatsız etmiceğine inanırlarmış Ve Nick Ordan gelio Roma Mitolojisinden bunuda 1 tarih kitabında Okumuştum mısır ve roma tarihine meraklıyımdır Pramitlerden dolayı yaklaşık 3 yıldır bunu kullanıyorum bundan öncede Warllok nick ini kullanıyordum

onunda orjinali Warllock dur bn deiştirmiştim

Benim nickimin anlamı Eski roma mitolojisinde şeytanı tutsak etmek için 8 kurban verirlermiş ve güneş batarken Ona Woldimor die bağırılar ve 1 süre şeytan onları rahatsız etmiceğine inanırlarmış Ve Nick Ordan gelio Roma Mitolojisinden bunuda 1 tarih kitabında Okumuştum mısır ve roma tarihine meraklıyımdır Pramitlerden dolayı yaklaşık 3 yıldır bunu kullanıyorum bundan öncede Warllok nick ini kullanıyordum

Hikayeside çok güzelmiş,Böyle hikayeleri film'leri çok severim :D

Anka0613 Ankara anka 06 plaka 13 de 13 yasında aldıgım için :D

Ben F!Lm'den Etkilendim Savaş Severim Sevmeyen Bir Hippi Olsam Zaten K0 Oynamam :) FuLLMetaLJackeT Mükemmel Film :)

orjinali Warllock demişsin de bu neyin orjinali? Kendince uydurduğun bir isim sanırım :)

orjinali Warllock demişsin de bu neyin orjinali? Kendince uydurduğun bir isim sanırım :)

warllock 1" film di şeytanın tutsak edilmesiyle ilgili warllock ve WoLDiMoR un anlamları aynı sadece tarihteki anlatım ve yaşam biçimleri farklıdır....

Warllokck
bu orjinal yazımı ve filmide var

Warllok bu bnm tasarladığım C harfini çıkarıyorum

Hikayeside çok güzelmiş,Böyle hikayeleri film'leri çok severim :D

Bu tarz filmlerden bende hoşlanıyorum daha gerçekci ve ilgi çekici oluyor..

Geri
Üst Alt