MYKO MY-KO.NET[KYTHNOS]# 5.X.2021 20:00 #Eski KC'leriniz aktif #Tecrübe ve Deneyim#{ilk 70 olana iPhone 6

Siz anca çocukları keklersiniz internationalko myko bu tarz serverların ko cuce accontlarına bakın ocak 34 yaş hep niye acaba akıl edememiş işte ilk günden beri biliyordum aynı gün bu kişi konuları değiştiriyor kocuce hesabından suç bu kişide değil hala böyle serverlardan sürekli 1 ayda server açanların serverında oynayanlarda.

Siz anca çocukları keklersiniz internationalko myko bu tarz serverların ko cuce accontlarına bakın ocak 34 yaş hep niye acaba akıl edememiş işte ilk günden beri biliyordum aynı gün bu kişi konuları değiştiriyor kocuce hesabından suç bu kişide değil hala böyle serverlardan sürekli 1 ayda server açanların serverında oynayanlarda.
Türkçe olarak yazabilir misin? Noktalamaya , anlam bütünlüğüne dikkat ederek. Zannediyorum ki çoğunluk yazılanı anlamıyordur.

İnternationalko nun sahibi moradonda gördüğünüz PAŞA clanı lideri Bosunasaymatam20harf denen ezmedir.Paypaldan alışveriş yapan arkadaşlar ismini soyismini rahatlıkla görebilir buda kanıtı
http://i.hizliresim.com/vYJlpv.png
Soyadından da anlaşılacağı üzere arkadaş vurguncudur.Uzak durunuz.Ayrıca arkadaş megolomandır kendi serverında karakter açıp milleti kesip birde dalga geçtiğini sanmaktadır.
İlk serverında arkadaşlarına item dağıttığı ve parayla oyunculara item sattığı ortaya çıkınca artık sadece karakter açıp clan kurup moradona karakteri bırakmaya başladı.65 cap getirdiği zaman tüm arkadaşlarının masterlarını açıp bir anda shard 7 lerini verip pk çıkmaya başlıyorlar.Ha bide beleşten hera scroll basıp oyuncu arkadaşlarımızın canını çektirmeye falan çalıştı bir ara ama bunu söyleyip bozunca shouttan serverında oynayan tüm arkadaşların anasına bacısına sövmüştü ama o kscyi kaybettim geçen serverında olan arkadaşlar bilirler.MY-KO.NET in o serverla hiçbir alakası yoktur.Zaten o serverda olan lagın dcnin sebebi my-ko.nettir.Bunu adamlar serverı hackleyip delikanlıca itiraf etmiştir.İyi forumlar

ULAN 2 SERVERDIR İNTERNATİONALKO YU HACKLİYORSUN. MİLLETİ KENDİ SERVERINA ÇAĞIRIYORSUN. ÇOK DELİKANLIYSAN OSKO' YU YOURKO' YU HACKLE ??? ORDA DA KENDİ SERVERINI REKLAM YAPSANA. NEDEN İLK GUN HACKLENMİYOR ACABA SERVER ? NEDEN USER AZALINCA SERVER HACKLENİYOR ? MİLLET UYANIN ARTIK UYANIN HALA BEN BU SERVERDA OYNUCAM DİYENDE AKIL YOK DERİM. AP AÇIK İLETİŞİM İÇİNDESİNİZ. İNTERKO LAG VS YUZUNDEN USER KAYBEDİNCE GELİYORSUN ADMİN CHARLA SERVER HACK YAZIYORSUN. SİZ MİLLETİ KERİZ Mİ SANIYORSUNUZ LAN! SEN İNTERNATİONALKO YU GERÇEKTEN HACKLESEN O KURUCU DA ENAYİ DEĞİL. BİLİŞİM SUÇLAR DİYE BİRİM VAR ÜLKEMİZDE GİDER MAHKEMEYE VERİR SENİ. YALANLA DOLANLA ÜÇKAĞITLA BİR YERE VARACAĞINIZI SANMAYIN GÖRECEZ KAÇ KİŞİ GİRCEK SERVERINIZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peki güzel kardeşim interko da o kadar aksaklık varken my-ko.net'te neden bir sorun yok(Aynı kişinin db si ise)? Aynı kişinin ise neden my-ko.net'in açıldığı dakika lr kestiler(interko tarafından)?Bu adam kendi serverini başlamadan bitirmeye mi çalışıyor? İnterko bitti ve siz interko yandaşları son çare olarak ortak server olarak gösterip çamur atmaya çalışıyorsunuz. Diğer bir ihtimal ise interko ekibiyle bir alakanız yoktur sadece serverlerin açılıp kapanmasından bezmiş bir kullanıcı olarak serzenişte bulunuyorsunuz. İnterko'nun sahibini tanıyorum ve biliyorumki diğer adminle aynı havayı solumak istemeyecek kadar nefret eder. Kendisinden beklentim kendine yakışır şekilde bunu burada dile getirmesidir.

İnternationalko nun sahibi moradonda gördüğünüz PAŞA clanı lideri Bosunasaymatam20harf denen ezmedir.Paypaldan alışveriş yapan arkadaşlar ismini soyismini rahatlıkla görebilir buda kanıtı
http://i.hizliresim.com/vYJlpv.png
Soyadından da anlaşılacağı üzere arkadaş vurguncudur.Uzak durunuz.Ayrıca arkadaş megolomandır kendi serverında karakter açıp milleti kesip birde dalga geçtiğini sanmaktadır.
İlk serverında arkadaşlarına item dağıttığı ve parayla oyunculara item sattığı ortaya çıkınca artık sadece karakter açıp clan kurup moradona karakteri bırakmaya başladı.65 cap getirdiği zaman tüm arkadaşlarının masterlarını açıp bir anda shard 7 lerini verip pk çıkmaya başlıyorlar.Ha bide beleşten hera scroll basıp oyuncu arkadaşlarımızın canını çektirmeye falan çalıştı bir ara ama bunu söyleyip bozunca shouttan serverında oynayan tüm arkadaşların anasına bacısına sövmüştü ama o kscyi kaybettim geçen serverında olan arkadaşlar bilirler.MY-KO.NET in o serverla hiçbir alakası yoktur.Zaten o serverda olan lagın dcnin sebebi my-ko.nettir.Bunu adamlar serverı hackleyip delikanlıca itiraf etmiştir.İyi forumlar
Bu şekilde hakaret etmeye hakkın olduğunu da nereden çıkardın? İnterko'nun sahibini tanıdığım için sorunun ondan ziyade etrafındaki kan emiciler ve yandaşlarında olduğunu gördüm ve kendisine söyledim.Her kc si bitene kc, item yakana item vererek yardımda bulunmaya çalıştı ve dengeler bozuldu. İpin ucu kaçınca ve uyarılarımıza aldırmayınca kendi sonunu hazırladı. O sahte yandaşlar ve 'hep ben kesmek zorundayım' hırsı olmasaydı belki güzel işler yapardı ama olmadı.

Bu şekilde hakaret etmeye hakkın olduğunu da nereden çıkardın? İnterko'nun sahibini tanıdığım için sorunun ondan ziyade etrafındaki kan emiciler ve yandaşlarında olduğunu gördüm ve kendisine söyledim.Her kc si bitene kc, item yakana item vererek yardımda bulunmaya çalıştı ve dengeler bozuldu. İpin ucu kaçınca ve uyarılarımıza aldırmayınca kendi sonunu hazırladı. O sahte yandaşlar ve 'hep ben kesmek zorundayım' hırsı olmasaydı belki güzel işler yapardı ama olmadı.

Ben sadece hakaret ediyorum ve en doğal hakkım verdiğim paraların karşılığını veremedi bana doğru düzgün bir oyun zevki yaşatamadı.Hep yalanda dolanda birde bunların üzerine serverında shouttan hepinizin sülalesini s...eyim diye yazarsa hakarette ederim uğraşırımda.

HANEDAN BEYLER Olarak Burdayız Bu serverden Başka Oynılacak MYko Yok ilk tanıtım da söyledğiniz gibi siz bizi değil biz sizi bıraktık oyunda kimse yani gelip bu adamlara emeğimi çaldılar demesin .
BirkaNBEY

ŞİMDİ USER ÇEKMEK İÇİN BURDA BOL KESEDEN EFENDİMLER BEYFENDİLER DEMEK KOLAY BEN MİSAL SİZİN SERVERİNİZDE 60 LİRA YATIRIM KC YE İTEM TAKASINDA KULLANDIM SW KAPATTINIZ PARAM GİTTİ GERİDE GELMİCEK İNTERNATİONALDADA YASADIM SİZ İYİ ALIŞTINIZ SW AÇ KAPAT NE VAR USER GİTTİ BİLMEM NE OLDU YOK BAYRAM TATİLİ YOK ANASININ DADISI BEN AÇIK KONUŞİM SİZ KESİNLİKLE ORTAK ÇALIŞIYORSUNUZ O AÇIYOR SEN KAPATIYORSUN SEN KAPATIYORSUN O AÇIYO YERİNİZ YURDUNUZ BELLİ OLSA İNAN ÖMRÜNÜZ ÇOK KISAYDI SİZİN BU MİLLET BİR KERE TAHAMMÜL EDER İKİ KERE EDER ÜÇTE TUTAR G..TÜNÜZÜ KESER.Bİ OLDSCHOOL KO ANLAYIŞI GELMEDİ YA YAZIKLAR OLSUN SİZE :)

MİLLET SİZEDE TEK TAVSİYEM VALLAHİ OYNAMAYIN PİŞMAN OLURSUNUZ GİDİN Bİ PK SERVERİNDE OYNAYIN EMEKLERINIZIN BOŞA ÇIKMASINDAN BIKMADINIZMI
bilader oynarız yada oynamayız sanane Zevk meselesi git sen pk serverine destek item al ayda70 80 tl bayıl illa kc pre almı diyor adam sana bogazınamı yapışıyor gel serverime para yatır diye git pk serverina bence boş yere küfür yeme flod yaparak.

BİRKANBEY.

PARAYI VEREN BENIM AMINA KODUMUN OĞLU ZATEN SERVERI ACANDA BABASININ HAYRINA AÇMIYOR ODA PARA KAZANMAK İÇİN AÇIYOR HELEKİ POYRAZ BİLİŞİM YASİN POYRAZ GİBİ Bİ PARA DELİSİ BELEŞE SERVER AÇMAZ NE BİLİYONDA NE KONUSUYON OROSPU COCUGU ZURNANIN SON DELİĞİ SENİ 60 LİRA AZ PARA DEĞİL ORTA HALLİ BİR AİLENİN 10 GÜNLÜK EKMEK PARASI TABİ SEN NE ANLARSIN BABA PARASI YEMEKTEN BAŞKA
BİRİNCİSİ NORMALDE SENİN GİBİ ÇARESİZ İNSANLARA CEVAP VERMEM BEN . ETTİĞİN KÜFÜRLERE BURDAN KARŞILIK VERSEM SENİN YAŞINA DÜŞMÜŞ OLURUM BU İKİNİCİSİ.ÜÇÜNCÜSÜ DE 10 GUNLUK EKMEK PARANSA VERME BURAYA SİKTİRGİT AİLENE YARDIM ET KO YUDA PARA YATIRMADAN OYNA. VE SON OLARAK ALLAHIN VELEDİZİNASI BEN MEMURUM SENİN 1 YILLIK PARANI BİR AYDA KAZANDIM DORUDUR. ŞİMDİ SİKTRGİT HADE

Zaten hiç bir server kapanmıyor biz bırakıyoruz serverları sorun oyuncularda sorun userlarda artık hiç bir server yetkilisini suçlamayın.INTKO diyorsunuz adamlar saldırıdan sonra rollback attılar herşey gayet düzgündü ama gel gelelim oyuncular bıraktı.MY-KO.NET diyorsunuz başka server açıldı oyuncular bıraktı.Şöyle düşünün bide senin bir serverın var her şey iyi güzel sonra oyuncu sayın bir anda 1-2 ye düşüyor ne yaparsın? Önce bunu düşünün cevaplayın daha sonra serverlara laf etmeye devam edersiniz.

Bırakmayın kardeşim bu kadar basit bırakmayın oyunu kimse de server falan kapatmasın. 2 haftada zaten herkesin item birbiriyle eşitleniyor ve oyun düzene giriyor. ama bizim oyuncularımız 2 md +6 artı fp setini yaksın sonra oyunu bıraksın. Yani şaka gibi 2 saatte farmlanan itemleri gitti diye oyun bırakıcak bir oyuncu kitlesi var. Bunlara server mı dayanır. Elin yabancı serverlarına özeneceğinize önce kendi milletinizin serverlarına sahip çıkın bakalım. ondan sonra kalite ve hizmeti daha iyi almadığında hakkınla şikayet edersin.

Team İçin Adam aranmaktadır Job Farketmez(sadece adam akıllı clanını daimi ayakta tutacak,arkasında duracak 2-3 item için clanını satmayacak,tek user kalsa bile clanını terk etmeyecek) Ben tekim ve benim gibi userlarla team kurmak istiyorum, herkez eşit ve adil olarak.Ts yok.
Yaş 23
w3a
Ben Rogue job unu kullancağım
iletişim için; 5062996869 whatsapp'dan iletişime geçebilirler.

Geri
Üst Alt