MYKO KnightWars.Net - [MYKO Gaming] ...ESKİLERE DÖNÜŞ... 10 Ekim Cuma Günü Saat 20:00

Hmm.. Başlamayı düşünüyordum ama az önce yöneticilerin konu içindeki konuşmaları ve üslupları bir anda soğuttu beni. Hoş güzel reklamlarınız oyuna iyi bir çekiş yaptı insanları. Fakat bu konuşma üslubunuz ve davranışlarınızdan dolayı şahsen büyük bi' user kaybına uğradınız daha şimdiden. Vereceğimiz emeğin değmeyeceği kanaatindeyim bu server için. Kimsenin oyuna karşı düşüncesini değiştirmek istemem. Ancak ben ve arkadaşlarım burada yokuz. İyi oyunlar, iyi forumlar..

• Like
Reactions: Fu_
Dileyen gelsin gelmesin 1 haftadır clanımla bu serveri bekliyorum ve artık kalıcı server arıyorum sıkıldım bu nedenle bu serverde kalıcı olarak mage teamımla başlıyorum.. inş güzel olur

Açılışa son 1 gün. Facebook adresimizi takip etmeyi unutmayın. BETA'da görülen bütün sıkıntılar fixlenmiştir.

dostum açılısa saatler var fakat. 2 gündür facebook ta hareketlılık yok. bırseyler paylasın. gözleri üzerinize çekin birşeyler yapın. ciddiyetsizlikmi seziyorum?

Bu server daha önceden g-game ko denilen server.o server 2gün içersinde kapatıp tüm aldığınız paralarla gitmiştiniz.gene aynısı olcak gibi duruyor

kardeşim yalan söylemiyorum g-game ko burası. bende burda oynıycam ama yeniden para yatırma gibi bir hata yapmıycam azıcık araştır görürsün zaten ggame oldugu

Geri
Üst Alt