MYKO KnightWars.Net - [MYKO Gaming] ...ESKİLERE DÖNÜŞ... 10 Ekim Cuma Günü Saat 20:00

Öncelikle hayırlı olsun. Güzel bir çalışmaya benziyor, açılış tarihinizide güzel ve rakip myko olmadığı bir zamana ayarlarsanız mükemmel olur. Teamca beklemedeyiz ;)

Tanıtım Güzel olmuş. özellikle sokak röportajına bayıldım hele 2. çıkan kız var ya ona öldüm :D

OHAAAA YOK BÖYLE BİR SERVER YA ADAMLAR YAPMIŞ SONUNDA ACIK Bİ MYKO BULDUK

Server viideosu izledim gerçekden çok güzel reklam ypamışssınız.
Umarım user ler kalıcı olur 20 kişişilik melee mage clanla buradayız sabısızlıkla bekliyoruz.

Serverin Açılacağını Daha Öncedende Duymuştum ve Bu Sebepten Dolayıda YOURKO ve OSKO ya başlamadım. Gerçekten Kaliteli bir Tanıtım Olmuş oyunda Tanıtım Kadar Kaliteli Olacağına İnanıyorum. Eğer Doğru Bir Zamanlamayla Açılırsa VATAN clanı Olarak Bizde Burada Yerimizi Almayaı Düşünüyoruz.

Şimdiden Çalışmalarınız İçin Kolaygelsin BAŞARILAR.

serverda en ufak bır sorun yok gibi gözüküyor, tanıtımda çok güzel herşey harikaya benziyor bekliyoruz fakat Açılıştan önce lütfen bunları göz önünde bulundurun, userlerı elinizde tutucak, kaçmalarına neden olmicak cezbedici birşeyler olsun, servera tutunamayanlar, ulan daha myko sw mı yok oraya gıderım dıyıp serverı bırakıyor. Ve konu yabancı oyuncuya gelince, ben Advanced seviyesinde bir ingilizceyi bitirdiğim için Peru lu bir clan ile birlikteydim Unknown diye human tarafında, ve kendileri ile Skype dan canlı gorusme yaparak exp ve pk yapıyordum. Hatta onlar bizi terörist ve barbar görüyorlardı, 17 tane Perulunun görüşünü değiştirdim. :D:D şaka bi yana yine onlarla devam etmek isterim ama user tutunamayınca kacıyor buna bı care lazım. Şimdiden Kolay gelsin. Herkezede açılışta başarılar

Hayırlı olsun tanıtımınız harika olmuş. Serverin tutacağını düşünüyoruz arkadaşlarla inş team olarak katılacaz açılış tarihini bekliyoruz kolay gelsin

TheTexsas

başarılı bir çalışma kraliyetailesi teamı olarak açılışta ordayz :D

Son düzenleme:
Yorumlarınız İçin Teşekkürler... Açılış Tarihimiz önümüzdeki günlerde belli olacaktır. KO-PANEL ve FORUM Sitelerimizede çok yakın bir zamanda erişim sağlayabileceksiniz...

KnightWars TR

Geri
Üst Alt