Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunlar işte o kişiler ben bişi demiyorum herkes özgür burda kardeşim .. sende oynuyosun bak :)

olmadık şeyde şuanda oldugu gibi start gidebilir ve bi açklama olmaya bilir .. bu sw olmadı :)

Arkadaş çok doğru bir noktaya değinmiş itemini dizen dizdi diye... Evet kimse görmesin diye itemlerimi inn hosteste saklıyoruz. Fp +7 ler hazır! Ne item ama değil mi +7 fp??? :)))

Şu serverı kötüleyenler tembel oyunculardır. Düzeltimesi gereken yerleri var ancak oynanabilecek en iyi knight serverı hemde açık ara...
BEN MAGE'LERLE SERİ SERİ GOLEMDE KESTİM 2 SAAT 3 SAAT 1 DROP ALMADIM < LAMİA KESTİM 1 SAAT TOPLU DROP ALMADIM 0 <<< SEN 200 300 ABYS KAS BELKI DAHA FAZLA KIR DROPLARI AL YANI KARDEŞ MUAH MUAH CAN HATİÇEM :p

kimsenin zoruna gitmesin sadece baktım bzı kişiler yazmış işte nasıl oyun yazın buraya falan... size yemin ederim gerçekleri söyluyorum kardeşlerim .. 3 gundur sabahlıyorum 2 char kasıyorum zar zor 54 oldum 3 gunde gece gunduz << şu item olayını ögrendım hemen kaçtım aaanladım adamlar nıe bukadar saglam olduklarını << ben oyuna 1..2 gun geç başladım olabılr dedm ama bu abys olayı baasıt bişi degildir !! helekı yenı ınsanlar için hiç olmıyaacak . ben burda bu serverıu bıtırmek ıstemıyorum .. ko cuce yapar saglam server dıe 3 gundur harap oldum zaten < ama bu yanalış 3 doruyu göturdu ..

Son düzenleme:
bunlar işte o kişiler ben bişi demiyorum herkes özgür burda kardeşim .. sende oynuyosun bak :)

olmadık şeyde şuanda oldugu gibi start gidebilir ve bi açklama olmaya bilir .. bu sw olmadı :)

Adamın elinde sb yi görüpte "bu ne amk ilk günden adam +8 ib çekmiş eline biz daha fp +5 basamıyoz" diyip serverı bırakıpta kötülemeye çalışan yorumu :) hadi canım hadi admin uyuyor. Sen git ikinci günde eline +7 shard raptor takacagın serverlarda oyna. Ki emek verdim ben ya diyesin. Bizim server ömür törpüsü gibidir sizlere gelmez. Hemen ağlatır adamı haydeeeee.

BEN MAGE'LERLE SERİ SERİ GOLEMDE KESTİM 2 SAAT 3 SAAT 1 DROP ALMADIM < LAMİA KESTİM 1 SAAT TOPLU DROP ALMADIM 0 <<< SEN 200 300 ABYS KAS BELKI DAHA FAZLA KIR DROPLARI AL YANI KARDEŞ MUAH MUAH CAN HATİÇEM :p

kimsenin zoruna gitmesin sadece baktım bzı kişiler yazmış işte nasıl oyun yazın buraya falan... size yemin ederim gerçekleri söyluyorum kardeşlerim .. 3 gundur sabahlıyorum 2 char kasıyorum zar zor 54 oldum 3 gunde gece gunduz << şu item olayını ögrendım hemen kaçtım aaanladım adamlar nıe bukadar saglam olduklarını << ben oyuna 1..2 gun geç başladım olabılr dedm ama bu abys olayı baasıt bişi degildir !! helekı yenı ınsanlar için hiç olmıyaacak . ben burda bu serverıu bıtırmek ıstemıyorum .. ko cuce yapar saglam server dıe 3 gundur harap oldum zaten < ama bu yanalış 3 doruyu göturdu ..

Adam harbi sb yi +8 ib sanmış ya la :D :D :D hala adamlardaki itemleri görünce bıraktım diyor :D Panelde itemler gözüküyor bir isim versene şu sağlam itemleri olan adamın bize bakalım :D:D bende 5 günde anca 60 oldum. Normali bu. Admin sana santa mı atsaydı :D

0000000 oyunda oldugu bilgisini bende almıstım şahsen kendi adıma dogruluyorum oyunda oldugunu birde oyun yok onu bir düzeltin Saygılarımla /ThinkAgaiN ChoosenOne :)

Server kımıne göre 4-4 luk olabılır kımıne göre hos olmayabilir. ilk zorlandığı yerde Usko , ilk makro gördüğü yerde Usko oynarım dıyen arkadaslar durmayın :)) O dedıgınız Usko koxp degıl mı Başlı basına. serverı kötülemeye gerek yok ÇOĞU serverden güzel.. Devamını dılıyorum. //QvS//

300 abys mi? En fazla 20 abys kasabildim şu güne kadar. Bugün 1 saat golem döndük 20 den fazla chitin türevi attı. Uydurma golem dropları gayet düzgün. Lamia çok kestiğim bir şey değil ama ondada salladığına eminim.

E level herhalde zor olacaktı kolay mı olmalıydı? Bence şuanki xp oranları çok yüksek dahada düşürülmeli. İtem olayı dediğin 20 tane bach bishop duke kestik ancak 1 rol alabildik. Denge değiştirecek itemlerin dropları kısık. Kimsede düzgün item olduğuda yok. He ama pardon senin anlayışına göre +7 fp de sağlam itemdi unutmuşum...

lamia drobu cok kotu. fp nerdeyse hic atmior. buna ragmen golemden chitin drobu cok fazla 3 buf süresi boyunca 10 a yakin chitin atior. abys gem ilk gun dusuordu. patchle duzeltildi. ilk gun saatte 200 tane cok rahat kasiliodu. ben hep oyle kalacak zannetim. keşke o gün full abys kasaydim lvl yerine :d

OYnama

Oyun bence çok gzl dünce gece apos donduk 1 party çok zevkliydi,muhabbetle apos dönmeyi özlemişim zaten oynun güzel yanlarından biri bu!
lvl 59 um panelde rn fazla 61 lvl var zaten %50 exp düştügünden onlarda orda baya kalır :D
Macro olayında millet 55+ olup çıktıgında hatta eslanta cıktıgında 60 dan sonra mükemmel olacağı kanısındayım!
Gelinde exp kasalım eslantta :D UZUN SOLUKLU SERVER AYNEN DEVAM!

Harper isimli oyuncu cz koxp. ban lütfen..
Bu arkadaş kafayı fena halde bana taktı sanırım..Sürekli forumda ismimi hile kullanmakla suçlamakta..Eğer varsa kanıtın (en ufak bir ss ye dahi razıyım) karakterimin banlanmasını istiyorum..Elle kasan arkadaşlar çoktan 60 lwlları görmüş, itemlerini dizmiş olduğu halde ben bi koxper(!) olarak hala 51 lwlda plate ve hornx le takılıyorum..Fazla ironik bi durum değil mi?

arkadaslar sogukkanli olarak bir seyleri basarabiliriz. kuyruk acisi veya öfke ile burada karalamaya gerek yok. herkes ile ilgileniliyor yorumlar okunuyor.

Anarchy (LıghtOfGod) clanı olarak serveri birakma karari aldık.
Herkese tesekkurler..

KARA --- OldHarry --- DUMAN

Geri
Üst Alt