Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
BEN MAGE'LERLE SERİ SERİ GOLEMDE KESTİM 2 SAAT 3 SAAT 1 DROP ALMADIM < LAMİA KESTİM 1 SAAT TOPLU DROP ALMADIM 0 <<< SEN 200 300 ABYS KAS BELKI DAHA FAZLA KIR DROPLARI AL YANI KARDEŞ MUAH MUAH CAN HATİÇEMArkadaş çok doğru bir noktaya değinmiş itemini dizen dizdi diye... Evet kimse görmesin diye itemlerimi inn hosteste saklıyoruz. Fp +7 ler hazır! Ne item ama değil mi +7 fp???))
Şu serverı kötüleyenler tembel oyunculardır. Düzeltimesi gereken yerleri var ancak oynanabilecek en iyi knight serverı hemde açık ara...
bunlar işte o kişiler ben bişi demiyorum herkes özgür burda kardeşim .. sende oynuyosun bak
olmadık şeyde şuanda oldugu gibi start gidebilir ve bi açklama olmaya bilir .. bu sw olmadı![]()
BEN MAGE'LERLE SERİ SERİ GOLEMDE KESTİM 2 SAAT 3 SAAT 1 DROP ALMADIM < LAMİA KESTİM 1 SAAT TOPLU DROP ALMADIM 0 <<< SEN 200 300 ABYS KAS BELKI DAHA FAZLA KIR DROPLARI AL YANI KARDEŞ MUAH MUAH CAN HATİÇEM
kimsenin zoruna gitmesin sadece baktım bzı kişiler yazmış işte nasıl oyun yazın buraya falan... size yemin ederim gerçekleri söyluyorum kardeşlerim .. 3 gundur sabahlıyorum 2 char kasıyorum zar zor 54 oldum 3 gunde gece gunduz << şu item olayını ögrendım hemen kaçtım aaanladım adamlar nıe bukadar saglam olduklarını << ben oyuna 1..2 gun geç başladım olabılr dedm ama bu abys olayı baasıt bişi degildir !! helekı yenı ınsanlar için hiç olmıyaacak . ben burda bu serverıu bıtırmek ıstemıyorum .. ko cuce yapar saglam server dıe 3 gundur harap oldum zaten < ama bu yanalış 3 doruyu göturdu ..
BEN MAGE'LERLE SERİ SERİ GOLEMDE KESTİM 2 SAAT 3 SAAT 1 DROP ALMADIM < LAMİA KESTİM 1 SAAT TOPLU DROP ALMADIM 0 <<< SEN 200 300 ABYS KAS BELKI DAHA FAZLA KIR DROPLARI AL YANI KARDEŞ MUAH MUAH CAN HATİÇEM
kimsenin zoruna gitmesin sadece baktım bzı kişiler yazmış işte nasıl oyun yazın buraya falan... size yemin ederim gerçekleri söyluyorum kardeşlerim .. 3 gundur sabahlıyorum 2 char kasıyorum zar zor 54 oldum 3 gunde gece gunduz << şu item olayını ögrendım hemen kaçtım aaanladım adamlar nıe bukadar saglam olduklarını << ben oyuna 1..2 gun geç başladım olabılr dedm ama bu abys olayı baasıt bişi degildir !! helekı yenı ınsanlar için hiç olmıyaacak . ben burda bu serverıu bıtırmek ıstemıyorum .. ko cuce yapar saglam server dıe 3 gundur harap oldum zaten < ama bu yanalış 3 doruyu göturdu ..
server kapandimi. siteside acik deilKo cüce uyuyor...
Bu arkadaş kafayı fena halde bana taktı sanırım..Sürekli forumda ismimi hile kullanmakla suçlamakta..Eğer varsa kanıtın (en ufak bir ss ye dahi razıyım) karakterimin banlanmasını istiyorum..Elle kasan arkadaşlar çoktan 60 lwlları görmüş, itemlerini dizmiş olduğu halde ben bi koxper(!) olarak hala 51 lwlda plate ve hornx le takılıyorum..Fazla ironik bi durum değil mi?Harper isimli oyuncu cz koxp. ban lütfen..