Farm Server CüceKO [ORJİNAL 1299] Geç Kalmadın Hala Daha Sadece 4 Kişi 62 olabildi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eleskovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özellikle şikayetim üzerine koxpu kapadı zaten.. cz ve lufer icerisinde :) tek atması imkansız olan seye 3lü ok ile uzaktan tek atıyor :)) bariz koxp yani belli oldugu yerde ok sesi de geliyordu bu da ayrı bir kanıtı :))

Dixie ve Vixie'yi detaylı inceleyeceğim ;)Reset atılıyor şuan 5 dakika içinde açılacak

Onu bunu geçin biz 11 k lık 110 k lık kağıtları ne zaman kullanabileceğiz?
Bide bus satıyorum anormal fiyatlara gidiyor. Abys drobu düzelcek dediniz adamlar sayfalarca chitin depolamıştır ee biz exp kastık ne olcak?

Selamlar...

Oyundaki mahlasım Vitamin, oyunla ilgili görüşlerimi belirtme ihtiyacı duydum. Öncelikle oyunda tecrübe puanı kasılmasının zor olması gerçekten büyük bir artı. Burada xp kasmak zor diyenlerin kaale alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Orjinal mykoda xpler bundan da zordu. Tembel insanlar mümkünse oynamasın bu oyunu orjinal myko diye geldik çünkü. Zaten oyunları berbat eden şeylerden biride kolay olmasıydı. Bu ise zor ve bu çok iyi.

Bazıları sw scrool eklenmeli demiş. Bu tam anlamıyla bir SAÇMALIK. Mykoda sw sc falan yoktu. Oyun kolay olmamalı zor olmalı ki zevk alalım. Her şeyin kolayına alışmış tipler bir zahmet gitsin +10 item veren pvp serverlarda oynasın. Siz buraya uygun değilsiniz. Usko'yu güzel yapan şeylerden biride insanların birbirine ihtiyaç duymasıydı. Burada her zamanki gibi herkes her şeyi tek başına yapmak istiyor. Hepsi bir 0000000 maşallah arkadaşların.

Kesin olarak düzeltilmesi gereken iki sorun var.

1-) Acilen çok fazla reklamı yapılmalı. Ben bu serverdan gerçekten uzun vadeli umutluyum. Düzgün bir reklamla aylarca gidebilecek bir potansiyele sahip çünkü zor. Herkes her şeyi elde edip bir anda oyundan bıkmıyor. OYUNCU SAYISI ARTMALI.

2-) Middle class ve low class scler alımıyor. Bu bir an önce düzeltilmesi gereken bir hata. Sizin Soacs sisteminizin buna izin vermemesi benim sorunum değil. Düzeltilmesi gereken kesin bir hata için bahane sunmak saçma.

Bu bahsettiğim sorunları düzeltirseniz oyun biraz daha oynanır bir hale gelecektir.

Merhabalar uzun zamandır SW' nin açılmasını bekliyordum. Açıldığı dakikadan beri tamamen gözlem odaklı bakındım.
1) İlk olarak beklenen üzere Oyun Setup halinde gelmeyip Soac'la kurulu.
2) Koxp.Auto Kutu vs birçok hack kullanıldığını gördüm.Sakın koxp yok felan demeye çalışmayın kullanan tanıdıklarım var.Buda demek oluyorki kırık soac kullanıyorsunuz.
3) Dropların eski KO ile uzaktan yakından alakası yok.
4)İlk 24 saat içerisinde 350 online useri olan bi sw'de makro'ya yada Msn Koxp tarzı olaylara ban atılması çok saçma.Böylelikle player sayınız 1 günde yarı yarıya iner.
5)Dün gece çok akılsızca bir olay yaşadım. Msn Koxp kurduktan sonra GM yanına çekti ve onlinemisin dedi evet dedim hiçbişey olmadı ne yani Makro vs programları pc basındayken kullanırsak sorun yokta AFK olursakmı ban yiyoruz ??
6)Pek saygın oyuncu olduğunu sanmıyorum genel olarak 18 yaş altı oyuncu olduğunu düşünüyorum.
7)SW tamamen TR altyapılı oyuncu ile dolu. Sw açılmadan önce birazda yabancı oyunculara hitap edebiliceğini düşünmüştük.
8)Yanlış hatırlamıyorsam 1299 patch kalıcaktı şimdiden 1310 patch clienti geldi.
9) + Olayında çok büyük sorun var , +2 ye item basarken yanıyor şakamı bu normal rate oranı +3 %100 olması lazım.
Genel olarak normal bir sw bence ne siz nede biz oyuncular hayal ettiğimiz başlangıçtan çok uzakta bir başlangıç oldu.

Bu sadece eleştiri amaçlı bir yazıdır. Umarım playerlerin gözlemlerini dikkate alıp bundan yola çıkarak bişeyler değiştirirsiniz.Emeğinize Sağlık Q7...

Yeni xp oranları aşırı derece fazla. Derudan 32k aldım. Ben uskodaki 2003-2004 tadını almak için buraya gelmiştim. Şuanki xp oranlarının diğer pvp serverlardan farkı yok. Ben buraya zor diye gelmiştim ancak tembel birkaç oyuncu istedi diye xp oranları aşırı derecede arttırılmış. Umarım bu konuda düzenleme yapılır. Oyun böyle kolay olursa server uzun vadeli olmaz diye düşünüyorum. Çünkü oyuncular çabuk tatmin olur.

cz deki exp sorunu da halloldu.tamamdır beyler. server çok iyi sadece biraz daha user lazım. 50 levelden fazla adam yok. item ve upgrade zaten zor.

Cz deki xp sorunun ta kendisi nasıl halloldu? Derudan 32k aldığım server nasıl myko olduğu söyleyebilir?

Herkes demiş ki lvl zorluğu normal hiçbir şey değişmesin yok sw sc olmasın çok saçma her ağzı olan konuşuyor afedersin. 200 userla oynayacak bıraksan. bu rakam heralde bir başarı olarak gösterilemez değil mi. Genel bir değerlendirme yapıcak olursak;

1) Mykoda bedava sw sc yoktu evet ama oyunda pus gibi bir seçenek vardı. İnsanlar bu şekilde temin edebiliyordu. Burda pus düzenlenmeden server açılmış bu aşırı büyük bir yanlış bence. Kaldı ki oyuna gelicek bir sw sc'nin hangi dengeleri alt üst ediceğini düşünerek böle saçma bir muhalefete kalkışıyosunuz onu anlamadım. priestin sw yi asasdan deglde sc den alması nası bir dezavantaj senin için? Ben bu kısımda yorum yapan arkadaşların destekten daha cok köstek olmaya çalıştığı kanaatindeyim. koy sundriese 2m den alsın ne var bunda yani 2k sc 350 ac bedavadan isteniyormuş gibi bir tavıra giriyorsunuz.

2) Oyun yavaş ilerliyor hemde baya bi yavaş. Buna itirazı olan da olabilir seven de olabilir ama ben burda kimsenin 1 hafta boyunca 50-55 lvl olarak oynamak istediğini düşünmüyorum. 60 lvl e kadar en azından insanların en fazla 2 günde gelebilmesi lazım. 60 dan sonra yavaşlatılabilir o zaman gerçekten lvl kasmak isteyen arkadaşlar 70 olarak farklarını ortaya koyabilir. gerçek mykoya gelicek olursak gerçek myko bundan çok daha hızlı ilerliyordu. Premium farkından tut da exp sc'sine monsterların explerine kadar herşey daha ayarlıydı.

3) kesinlikle expler ve droplar ayarlanmamış. cz ile emc,eslant vs arasında bir fark yok. mobların expleri orjinalle alakasız. oyun yeteri kadar denenmemiş, tartışılıp, oyuncu kitlesinin görüşü alınmamış. Bunların değerlendirilmesi gereken zaman bana sorarsanız oyunu açmadan önceki dönem olmalıydı şuan değil.

4) reklam konusunda bir şey deme ihtiyacı hissetmiyorum bence reklama ihtiyacınız yok. Ama hazırlık döneminiz gerçekten kötüydü. Serverı açmadan bir kaç saat önce panel forum falan açmak nedir. burdan oyuncunun göreceği tek şey özensiz bir şekilde bu servera hazırlanıldığıdır başka bir şey değil. Kendinize bir sorun biz gerçekten kalabalık bir kitleyi hakedecek kadar çalıştık mı hazırlandık mı.

5) Her ne kadar orjinali yakalamak istesenizde bu açılacak olanın bir private server olduğunu bence unutmayın. Uskoda oynayan bir oyuncunun charı için harcadığı parayla burası çok farklı. O yüzden kimi değişiklikler aşırılığa kaçılmadığı orjinallikten uzaklaştırmadığı sürece olumlu etki yaratıcaktır.

Sonuca gelicek olursak insanların bence burdaki myko isteği birebir o ana ait bir serverdan ziyade o anı yaşatıcak hatırlatıcak bir server. O zamanın pk sını, boss kovalamalarını, farmını vs. kaçırılmaması gereken noktalar buralar. Bunlar göz önüne alınarak açılan bir server eminim çok daha başarılı olucaktır.

HatakeKakashi

dün adamda +7 scorpion bow vardı. karustu. şahsen benim güven 0. o kadar betada çalıştık ama bi bokluklar var gibi hala

oo çok iyi userler artıyorr cz deru apostle slotları full dolu.expte abartılacak bişey yok 3 güne 60 level olunur düzgün kasılırsa.

"Koxp" ve benzeri programları kullanan kişileri kanıtlarıyla beraber yöneticilere bildirirseniz gerekli işlemleri uygularlar diye düşünüyorum. Sonuçta oyunda ilerlemek herkes için zor. Yapılan bir yerde emek hırsızlığına giriyor.

+7 scorpion bow kimsede yok. Bu şekilde desteksiz sallamanızz komik.

Herkex exp kasıyor haril haril. Başlamak için geç değil.

yapma gözünü seveyim. niye sallayayım. gözümle gördüm. 999dan pazar kurdu. kapattı gitti sonra. bi bak istersen karus userlara

Pus konusunda arkadaslara katılıyorum özellikle premiumların 3u de olmalı.ayrıyetten sw,buff vb scroolar pustan cekildiginde bunu pazarda da satarak insanlar oyun icinde para kazanabilme şansına sahip olurlar.yaniu pus duzenlensin derken monster summon istemiyoruz sadece sw buff exp sc gibi şeyler bulunsun.onun dışında exp konusunda yok user kalmaz yok kolay yap gibi fikir veren arkadaslar icin soyluyorm bu serverin acılıs amacı homko veya o iste 62 sınırlı cakma mykolar değil tanıtımı bi daha okuyun lütfen

Arkadaşlar benim düşüncem server gayet normal güzel gibi. Exp myko tadında kolay değil yani fakat o kadar zorda değil anca exp kasmaya alışkın olmayan pvpde hazıra alışmış çoluk çocuk zor diyor. Fakat tek sıkıntı panelden userlerin üstüne tıklayıp itemlerini göremiyoruz. Bu adam ne düşürdü itemleri neler falan göremedikten sonra açıkçası ben işkilleniyorum. Ayrıca serverin daha hemen hemen 2. günü bile dolmadı adamlar +7 giga +8 iron bow vs. basmışlar. { Basmadılar uydurmayın falan diye kıvırma hiç admin gözümüzle gördük hatta mesaj at nick vereyim adamın !!! ] demek istediğim panelden userlerin üstüne tıklayıp itemlerini göremediğimiz sürece rahat olmamız imkansız. Yani belirli bir eşitlik sağlanması için ya uniq itemlerin droplarının düşürülmesi {en azından belli bir süre için} yada herkesin çıkarabileceği kesebileceği türde olması lazım o zamanda myko olmasının bir anlamı kalmaz... Bunları umarım adminler okur değerlendirir ve kaale alırlar yoksa verdiğiniz onca emek israf olacak haberiniz olsun..

Geri
Üst Alt