Herkes demiş ki lvl zorluğu normal hiçbir şey değişmesin yok sw sc olmasın çok saçma her ağzı olan konuşuyor afedersin. 200 userla oynayacak bıraksan. bu rakam heralde bir başarı olarak gösterilemez değil mi. Genel bir değerlendirme yapıcak olursak;
1) Mykoda bedava sw sc yoktu evet ama oyunda pus gibi bir seçenek vardı. İnsanlar bu şekilde temin edebiliyordu. Burda pus düzenlenmeden server açılmış bu aşırı büyük bir yanlış bence. Kaldı ki oyuna gelicek bir sw sc'nin hangi dengeleri alt üst ediceğini düşünerek böle saçma bir muhalefete kalkışıyosunuz onu anlamadım. priestin sw yi asasdan deglde sc den alması nası bir dezavantaj senin için? Ben bu kısımda yorum yapan arkadaşların destekten daha cok köstek olmaya çalıştığı kanaatindeyim. koy sundriese 2m den alsın ne var bunda yani 2k sc 350 ac bedavadan isteniyormuş gibi bir tavıra giriyorsunuz.
2) Oyun yavaş ilerliyor hemde baya bi yavaş. Buna itirazı olan da olabilir seven de olabilir ama ben burda kimsenin 1 hafta boyunca 50-55 lvl olarak oynamak istediğini düşünmüyorum. 60 lvl e kadar en azından insanların en fazla 2 günde gelebilmesi lazım. 60 dan sonra yavaşlatılabilir o zaman gerçekten lvl kasmak isteyen arkadaşlar 70 olarak farklarını ortaya koyabilir. gerçek mykoya gelicek olursak gerçek myko bundan çok daha hızlı ilerliyordu. Premium farkından tut da exp sc'sine monsterların explerine kadar herşey daha ayarlıydı.
3) kesinlikle expler ve droplar ayarlanmamış. cz ile emc,eslant vs arasında bir fark yok. mobların expleri orjinalle alakasız. oyun yeteri kadar denenmemiş, tartışılıp, oyuncu kitlesinin görüşü alınmamış. Bunların değerlendirilmesi gereken zaman bana sorarsanız oyunu açmadan önceki dönem olmalıydı şuan değil.
4) reklam konusunda bir şey deme ihtiyacı hissetmiyorum bence reklama ihtiyacınız yok. Ama hazırlık döneminiz gerçekten kötüydü. Serverı açmadan bir kaç saat önce panel forum falan açmak nedir. burdan oyuncunun göreceği tek şey özensiz bir şekilde bu servera hazırlanıldığıdır başka bir şey değil. Kendinize bir sorun biz gerçekten kalabalık bir kitleyi hakedecek kadar çalıştık mı hazırlandık mı.
5) Her ne kadar orjinali yakalamak istesenizde bu açılacak olanın bir private server olduğunu bence unutmayın. Uskoda oynayan bir oyuncunun charı için harcadığı parayla burası çok farklı. O yüzden kimi değişiklikler aşırılığa kaçılmadığı orjinallikten uzaklaştırmadığı sürece olumlu etki yaratıcaktır.
Sonuca gelicek olursak insanların bence burdaki myko isteği birebir o ana ait bir serverdan ziyade o anı yaşatıcak hatırlatıcak bir server. O zamanın pk sını, boss kovalamalarını, farmını vs. kaçırılmaması gereken noktalar buralar. Bunlar göz önüne alınarak açılan bir server eminim çok daha başarılı olucaktır.
HatakeKakashi